Hejhej! I den här bloggen kommer ni att få följa med i mitt liv och vara med i allt jag gör. Eller inte allt, men det roliga iaf. Syns i inläggen!! haha

OM MIG
Idag tänkte jag berätta lite om mig själv så att ni lär känna mig lite bättre!

Jag heter Smilla Isabel Petersson och är 13 år gammal, eller jag fyllde typ nyss. Min födelsedag är den 28:e september och jag har alltid otur den dagen.. Förra året så halkade jag på en hal fläck, asså VERKLIGEN halkade. Detta året: Jag går på en skola där man har skåp och till skåpet måste man ha ett lås. Mitt lås hade jag haft i ca 2 månader och såklart låste det fast sig helt på min födelsedag. Jag fick gå ner till han som sköter ”kiosken” och be han att klippa upp det. Nu har jag ett lås med nyckel istället.

Jag är en tjej som älskar att skriva böcker, eller också att bara skriva. När jag var ca 8 år kanske så skrev jag alltid hemma hos mormor o morfar när vi var där, fast då var det historier om ”vem tog kakan” och då handlade det bara om någon som hade tagit en kaka.. När jag var runt 10-11 så kom jag på att jag hade ett skrivarprogram på datorn, då började jag skriva oftare.
Idag skriver jag inte så mycket eftersom att jag inte kommer på en början. Men jag försöker väldigt ofta, jag vill verkligen ge ute en bok!!!!!

Jag spelade väldigt mycket golf förut men det har liksom tunnat av lite. Eller helt. Men ibland spelar jag, men nu är banorna av tror jag, eftersom att det blir frost och är kallt. Jag kanske ska börja på innebandy då jag tycker att det är väldigt kul men jag får se. Annars har jag faktiskt inte någon sport jag går på. Det ända jag går på är KU (har ett inlägg från när vi var på Boda Borg!)

Jag kan väl beskriva mig som glad, positiv, motiverad, kreativ, stressig och får lätt damp..
Hejdå! Hoppas att ni nu vet lite mer om mig? Det kanske ni inte gör, MEN jag kommer nog göra ett inlägg någon gång om rolig fakta om mig?? Eller jag får se. Hejdå <33


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

FREDAGEN DEN 13:e

Detta inlägget kommer idag istället eftersom att jag inte hade tid att skriva det igår.
Som ni ser på bilden har jag fått hem ett skal som jag beställde. Jag tycker att det är superfint och exakt ett sådant skal jag har letat efter länge. Om du tycker det var fint och också vill köpa är det bara att söka på ”iPhone 7/8 plus skal blå” så är det bland de första. Jag tror att det finns till iPhone 7/8 utan plus också.
Men i alla fall så var jag i skolan igår och jaaa de var det. Haha. Men efter skolan så kom Emma till mig o då tittade vi på TV och spelade dator. Sen när hon gick hem så skulle vi äta, det blev potatis och någon köttgryta. Det var tänkt att jag skulle på ”Tonår” idag men ingen skulle typ gå så Stella körde mig till ICA för att jag skulle köpa en dipp. När jag kom hem så skar jag upp morötter och gurka sen tittade jag på en jättebra serie.
På lördags morgonen (nu) vaknade jag 06:20 av att typ strömmen hade gått och att alla var på nedervåningen, jag kunde inte somna om så jag började titta på You Tube, sen bestämde jag mig för att skriva detta inlägg.. Ikväll så ska jag och mamma till Sagas hus för att vara där och äta medans papporna och lillebröderna är på hockey. Jag ska blogga ikväll också men det inlägget kanske kommer på söndag istället.

Ingredienser smoothie:
I och en halv DL blåbär

En hel banan

Yoghurt, hur mycket du vill

Mjölk, hur mycket du vill

Tack för att du läste <33
Förresten sorry för detta inlägget, väldigt tråkigt. Men det som kommer antagligen idag eller imorgon kommer nog att vara bättre. Hejdåååå

Likes

Comments

Hejhej!
Sorry för att jag inte uppdaterade något igår men jag hade mycket att göra och schemat tajt. Därför har jag lagt upp en ”planering” på när o vad jag ska lägga ut. Så som det ser ut just nu så kommer jag inte att lägga upp något på söndagar och torsdagar ( idag blev det ett undantag). Men såklart kommer det att bli undantag, som t.ex att jag gör något på en lördag men inte hinner lägga ut inlägget förrents söndagen. Eller att jag hittar på något kul på en torsdag eller söndag.
Men som ni såg på bilden så håller vi på att göra om lite vid huset. Muren vi hade förut har stått där i 15 år (när vi byggde huset) och höll nu på att rasa. Så därför rev vi den och nu byggs det en ny mur!! (Den är inte klar!) Den kommer vara längre o istället för trappor på sidorna kommer vi att ha en i mitten (kika bild).
Men i alla fall så har jag en läxa tills imorgon så jag pluggade på de sista som var kvar. Vanligtvis brukar vi också ha engelska glosor tills imorgon men denna veckan blev det inga. Puhh.
Jag går i 7:an och därför har vi börjat med moderna språk vilket jag tycker är väldigt kul!! Jag valde spanska och är nöjd med mitt val även om grammatiken är svår och olik svenskan.

Snart så ska jag äta så vi syns på fredag med en vlogg-ish, lördag vlogg-ish när jag ska på ”fest” (inlägget kanske kommer på söndag) söndag ledigt o måndag ett inlägg om mig själv!!
Syns <33

Likes

Comments

Sävsjö levererar!
Idag har jag varit på Boda Borg med en grupp som heter KU. KU är alltså en grupp där man hittar på roliga saker som baka tårta, Boda Borg, pizzakväll m.m, i alla fall var vi på det Boda Borget som ligger i Sävsjö. Boda Borg är ett ställe som har olika rum med aktiviteter så som spökbanor, gymnastik och quiz. Min favorit-barna är ”spökvinden”. Så om ni åker till Boda Borg MÅSTE ni prova den!
Till middag serverades Tacco-buffé runt klockan 12:30? Den var i alla fall god!! Men det som Boda Borg går ut på är att få stämplar från den bana man klarar, vi fick sammanlagt 4 stämplar. Nog om Boda Borg, nu ska jag berätta om innan.
Jag gick upp klockan 07:30, sen cyklade jag typ 09:30 för bussen gick klockan 09:45. När vi kom fram fick vi äta fikat vi tog med oss, men jag o Saga sparade vårt till bussen sen. Mitt fika bestod av en munk och en bulle (kika bild..) Nu sitter vi i bussen hem och är helt trötta.. När jag kommer hem ska jag plugga och såklart duscha.
Tack för att du läste, hejjjjdå <33

Likes

Comments

Idag har varit en mys-dag!! Efter skolan (typ nu hah) har jag tagit tag i min nya klädställning. För någon vecka sedan var mamma och köpte en klädställning som var beige och svart, men eftersom att jag inte har något beige/trä färgat i mitt rum målade vi den svart vilket blev superfint! Eller? Det är absolut inte klart, jag ska fixa där nere för de där med skorna var inte fint. I alla fall tycker ni att jag ska lägga ut ett inlägg om mig själv då jag berättar jaaa mig själv? Nu ska jag skriiiiiva, spela Sims och plugga eftersom att jag inte har tillfälle imon då jag ska till Boda Borg med KU. KU= kyrkans ungdom, en grupp där man hittar på saker.
Hehe

Såklart kommer jag att blogga imorgon.
Men nu så ska jag ”förbereda” till imon, för jag ska upp väldigt tidigt för bussen går 8:45 och jag måste vara vid församlingshemmet lite innan. Jag tror jag ska ha träningsbyxor eftersom att det är olika rum där man utför aktiviteter, som spökbanor, hinderbanor. Till de ska jag bara ha en basic svart tröja.

Hejdå <33 syns på bloggen imon ;))

Likes

Comments

Hejhej! Igår var jag på Liseberg. Det var jätteroligt, dock rätt så mycket folk.. Jag åkte med mamma pappa min lillebror och min kompis Maja. Vi åkte bland annat, helix, mechanica, Balder, lisebergsbanan m.m. Middagen (jag rekommenderar) ett pannkaksställe där det finns plättar och massor med tillbehör. Jag kommer inte riktigt ihåg vad det hette, men det ligger ungefär vid kaninlandet. Till kvällsmat åt vi varsin kebabtallrik och den var riktigt god! Men kvällen började falla och vi åkte hem klockan 9. Vi brukar vara där längre men vi var på Liseberg precis när det öppnade. Färden hem lyssnade jag på musik och sov. Samtidigt. Iallafall ville jag bara säga att kvällen var underbar och jag hoppas att din var lika bra. Idag är det söndag och jag ska plugga.
Hejdå <3

Likes

Comments