Vad skulle du säga är något du behöver förbättra? Finns det något som du är dålig på? Vad skulle andra säga är dina negativa egenskaper?

En roman målas upp framför ögonen på migVem är du? Hur skulle du beskriva dig själv? Hur skulle dina vänner beskriva dig? Vad känner du är din styrka?

Helt jävla tomt

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vet helt ärligt inte riktigt vad jag håller på med just nu. Försöker intala mig själv att detta är ett bra sätt för mig att komma över rädslan att låta andra läsa vad jag skriver. Men det är svårt, det känns som att läsaren kommer mig lite för nära, jag är lite för naken. Måste lära mig att det är fint att inte ha en fasad att gömma sig bakom.

Välkomna, här får ni en del av mig som jag är helt jävla livrädd för att ge ut till andra.

Likes

Comments

Tisdag-Onsdag var jag i Paris för andra gången i hela mitt liv. Jag var endast 8 år förra gången, och uppskattade det inte lika mycket som jag gjorde nu. Hela stader är som ett stort museum, och det finns så himla mycket att se. Det känns som om jag missade rätt mycket-jag behöver verkligen mer tid där. Men det är ju en bra anledning till att komma tillbaka.

Likes

Comments

Igår slutade jag nian, och det känns helt fantastiskt bra. Under de nästan tre åren jag gick på Kunskapsskolan har jag växt så mycket som person. Tack vare alla mina fina vänner jag fått har dessa åren blivit så himla bra, och jag ångrar inte en sekund att jag bytte skola.

Jag kom dit som en osäker person, rädd över vad de andra skulle tycka om mig. Jag försökte passa in, och blev en person jag inte ville vara. Men jag förstod snabbt att ingen egentligen brydde sig, och att jag kunde vara som jag vill. Personen som gick ut från skolan igår var en helt annan person än den som gick in för tre år sedan.

Men trots denna underbara tid är jag ofantligt lycklig över att få en ny start. Det känns som jag behöver ett ställe där jag kan vara mig själv från allra första början. Där jag kan få visa vem jag är.

Nästa skola jag sätter min fot på är Spyken i Lund, något jag absolut inte hade kunnat tänka mig göra för 3 år sedan. Det är ett stort steg, en helt ny värld, men jag är redo.


Likes

Comments

Veronica Maggio, Liseberg 22 maj

Åkte upp till Göteborg för några veckor sedan för att se Veronica spela, och för att träffa Hannah. Förutom att det är första gången jag ser endast henne live (Hon gästade ju Håkans spelning på Ullevi), var detta en så galet stor grej för mig. Jag har inte klarat av att stå längst fram på konserter förr, och har därför nöjt mig med läktare eller blivit buren över kravallen. 

Men jag såg Veronica Maggio, nästan längst fram stod jag, utan några som helst problem. Och detta har fått mig till att tro på mig själv så himla mycket. 

Nu kan jag klara allt.

Likes

Comments

Idag har jag och Vendela dödat söndagsångesten tillsammans, med skateboarding och bakning. Hon är verkligen världens bästa, alla förtjänar en sådan som henne i sitt liv

Likes

Comments