Bilder från när vi var i Spanien i somras, vill åka utomlands nuuu!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Älskar min nya regnkappa från Stutterhiem!

Likes

Comments

  Nu tänkte jag starta en liten serie här på bloggen - Fredagens 5! Detta går ut på att jag varje fredag kommer att antingen svara på 5 frågor jag hittat själv eller ni ställt ställt till mig. 

Varma Kramar S

Fredagens 5 är:

1. Vad gör du just nu?

Är med min bästa kompis Stina. 

2. Gillar du choklad?

Nej, typ inte. Choklad  i en Dumle funkar men skulle aldrig köpa en Marabou.

3. Vilken sminkprodukt kan du inte leva utan? 

Svår fråga men måste nog säga foundation.

4. Vilken klass går du i?

9:an

5. Vilken är din favorit låt?

Ännu en svår fråga, de flesta på topplistorna är bra.
Likes

Comments

Något jag verkligen saknar är Håkans konsert på Ullevi. Grym dag och kvällen var magisk, det är något jag verkligen skulle vilja göra om! Han har ju en till konsert i Scandinavium om ett tag , jag har dock inte fått biljetter till den:(

Likes

Comments

Idag blev det samma resultat som igår - 1 vinst och 1 förlust. Detta göra att vi tyvärr går vidare till steg två, där vi nu då ska visa att vi inte hör hemma! Bra kämpar insatser i helgen , vi har verkligen visat att vi är grymma handbollsspelare när vi verkligen vill det, härligt att se! Steg 2 spelas 19-20 november men var eller mot vet vi inte än.

Hoppas att ni har haft en bra dag!
Godnatt
Varma Kramar S

Likes

Comments

Nu ikväll blev det mys och avkoppling framför brasan med popcorn och Gossip Girl. Älskar verkligen den serien och rekommenderar den stort! Imorgon ska vi upp tidigt (ska samlas redan kl.07.00!), för att sedan åka tillbaka till Trollhättan och spela två matcher till. Nu säger jag därför godnatt och bra kämpat idag till er tjejer i laget som läser detta!

Varma Kramar S

Likes

Comments

Idag har vi varit i Trollhättan och spelat våra två första matcher i Steg 1 i USM. VI har gjort grymma insatser i båda matcherna men idag räckte det tyvärr bara till 1 vinst, vilket vi dock ska vara nöjda med. Vi förlorade den sista matchen med 1 mål mot eR Ping, surt men vi gjorde en bra första halvlek och spelade tyvärr bort oss själva i andra halvlek. Mellan matcherna var vi på en resturang och åt pasta, jag tog en carbonara vilket var gott. Vinsten var mot KFUM Trollhättan där vi spelade riktigt grymt! Imorgon har vi ytterligare två matcher som vi nu måste tagga till lite extra till då de matcherna avgör om vi ska spela Steg 2 eller Steg 3 nästa gång.

Hoppas att ni har haft en bra dag!

Varma Kramar S
Likes

Comments

Igår var vi hos Moa på taco-kväll med laget. Kul grej för gemenskapen hos oss! Vi åt som sagt tacos och sedan fixade jag och min kompanjon Esme ett kul quiz om laget och handboll generellt. Rolig kväll och nu taggar vi inför SM !
Varma kramar S

Likes

Comments

Mina planer imorgon är att först har jag en ett matteprov som väntar vid lunch , sedan vid ca kl. 18.00 bär det av hem till Moa på taco-kväll, längtar! Godnatt på er , sov så gott!
Varma kramar S

Likes

Comments

Dagens frukost - smoothie med hallon och mango, toppat med lite chiafrön, gott!!!!

Likes

Comments