Tiffany min äldsta hund har något konstigt i nacken. Hon kan typ bara kolla åt ett håll. Om hon kollar åt det andra hållet skriker hon. Åh jag tycker så synd om henne. Har tänkt hela kvällen på att hon har ont och inte kan göra något åt det. 😔 jag trodde att det var nackspärr, men Mamma har gjort lite research om det och tror att det antingen är en tumör som trycker mot huvudet/nacken eller diskbrock(stav). Jag hoppas på diskbrock. ❤️❤️

Bild: från i somras hos mormor när jag lekte fotograf.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det var länge sen jag skrev här... Jag har inte bloggat på länge för att jag tappade intresset ett tag. Jag har tänkt att jag ska blogga när jag är intresserad och har tid.
Sotla har blivit ganska stor nu och vi har flyttat in i hus. Tidigare bodde vi i en lägenhet.

Hoppas att du gillade detta inlägg. Kommentera gärna om du har en fråga eller om det är något annat. 😊❤️

En bild på Sotla när hon sitter i buren och ser muppig ut (för ca 1 månad sen)

Likes

Comments

Rubriken talar. Nu ska vi till mormor. Imorgon ska vi på Ikea. Jag gör en 'blogghaul' om jag köper något.
Okej det blev visst inget inlägg om stugan. Men jag gjorde inte så mycket i stugan egentligen. Inget speciellt jag kommer på nu iallafall.
Idag började Anders att köra in Sotla. Han sa att det gick otroligt bra för att vara första gången hon drog.
Ja det finns inte så mycket mer att skriva om idag. Juste, i tisdags var det ingen ridning för att Emilie (våran ridlärare) var bortrest.

Hoppas du gillade detta inlägg. Kommentera gärna om du har någon fråga eller om det är något annat. 😊

Likes

Comments

Imorse tog jag mig sett riktigt chill bad. Jag gjorde fika och lastade på en bricka som jag sedan bar in till badrummet. I badet satt jag och läste en bok och fikade frukost. Boken jag läser heter 'silverpojken' och Kristina Ohlsson har skrivit den. Jag rekommenderar den. Ni borde läsa den. 👍

Hoppas du gillade detta inlägg. Kommentera gärna om du har någon fråga eller om det är något annat. 😊

Bilden är från när jag, Ylva och mamma var på Bodens badhus och åt.

Likes

Comments

Hej svejs. Det var länge sen jag bloggade. Det var ju mer än en vecka sen. Imorgon kommer det nog upp ett lite längre inlägg imorgon om när jag var i stugan och lite annat.
Idag fick jag ett brev om att en bok jag hade hemma behövde lämnas igen till bibblo (oops ☺️). Jag hade egentligen läst ut alla böcker jag hade lånat men inte hunnit lämna tillbaka dom än. Så efter lunch så packade jag Jadas klövjeväska med alla böcker. Jag tog sen på henne selen som hör till och lastade på henne väskan. Den var ganska tung men Jada är ganska stark så hon bar den galant. 😊 På väg till biblioteket gick hon fint och kopplet kunde vara slakt. Jag tror inte alls hon tyckte det var tungt för hon hoppade över en vattenpöl.
Detta var en lyckad dag och rolig. ❤️

Hoppas du gillade detta inlägg. Kommentera gärna om du har någon fråga eller om det är något annat. 😊

Ungefär så här ser våra klövjeväskor ut. ⬆️

Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering. Det kommer nog inte att bli någon bra uppdatering den kommande veckan, men ska försöka uppdatera. Jag ska vara i stugan hela veckan och som sagt finns det inte mycket internet där och ingen ström. Min surf håller också på att ta slut. Igår var det ju sista delen i skriftligt nationella prov. Det har gått ganska bra på proven. Men sista frågan på det sista provet var klurig. Jag satt kvar och var en av dom sista som skrev. Jag blev faktiskt glad när jag kom på svaret på frågan.
Jag hade ledigt idag från skolan för att kunna åka till stugan. Igår köpte vi en sele till Sotla eftersom hon ska bli en draghund. Den var jättegullig. Rosa och svart ⬇️.

Nu sitter jag här framför eldstaden och myser. Imorgon ska vi kanske åka ut med skotern och fiska.
Ska försöka fota mycket och kanske skriva om jag hinner.

Hoppas du gillade detta inlägg. Kommentera gärna om du har någon fråga eller om det är något annat. 😊

Likes

Comments

Imorgon har vi två till prov i matte så det är bara att plugga. jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om kan jag erkänna. Jag hoppas i alla fall att det går bra på provet. Jag har städat mitt rum ordentligt idag. Jag dammsög under sängen och bytte plats på mina gitarrer, jag tog även ut mina mattor och dammade av dom. det blev ganska fint och mysigt. Väskan som jag köpte igår (se tidigare inlägg) fungerar jättebra. Den är rymlig och det ryms ett A4 papper i det (som jag ville). Sotla mår bra, hon har börjat bitas ganska mycket. Det kliar väl i tänderna.

Ska se Pretty Little Liars nu så god natt.

Hoppas du gillade detta inlägg. Kommentera gärna om du har någon fråga eller om det är något annat.😊

Haha hittade en fisk bild på datorn som ni får se.​⬆

Likes

Comments

Hej, idag på skolan hade vi nationella prov i matte. Jag tyckte det gick bra men sista frågan var lite klurig. Efter skolan gick jag på stan och kollade på väskor. Jag hittade en snygg väska på hm som jag köpte. Den är svart med guldiga spännen. Jag ska ha den på skolan och lite i vardagen.

På ridningen idag gick det bättre än väntat. Jag fick Buck, och han brukar rycka med huvudet ibland. Idag var han glad och ryckte inte så mycket med huvudet. En sak hände när jag skulle trava en stor A-volt. Vi har koner som vi travar runt för att vissa i min grupp inte kan det så bra (kanske jag också). Så då kom jag för nära konen så att Buck snavade på den. 😂Ja jag är ganska klantig ibland.

Hoppas du gillade detta inlägg. Kommentera gärna om du har någon fråga eller om det är något annat.😊

Min nya väska. ⬆

Likes

Comments

Ja, som sagt jag har inte haft tid eller kunnat skriva något inlägg. När vi kom fram till stugan så dog min mobil och vi har inge el där så det går inte att ladda mobilen. Vi hade roligt där. Vi åkte slalom längdskidor och tränade Sotla lite. Vi gjorde inte så mycket mer. När vi var hemma på söndagen badade vi Sotla men hon hatade det och tyckte inte det var kul.
Imorgon har vi prov i matte. Jag borde gå och lägga mig nu så att jag orkar upp.

Hoppas du gillade detta inlägg. Kommentera gärna om du har någon fråga eller om det är något annat. 😊

Likes

Comments

Ska till stugan i helgen så kommer kanske inte uppdatera förrän måndag. Det beror på att det inte finns så mycket internet där och att jag inte har så mycket tid. Detta inlägg blev ganska kort. Ha det bra. 👋

Bild på Jada med en handduk på huvudet. 👌😂

Likes

Comments