Hej igen haha! Jag och Alicia gjorde Dumle kakor idag och jag vill gärna dela med mig av detta! Det är väldigt enkelt att göra dom Dumle kakorna vi gjorde och nu ska jag visa lite grann!

Vi började med att sätta ugnen på 250 grader och undertiden vi väntade på den att bli varm, satte vi upp Dumlegodisarna på plåten.

Vi satte in dom i mitten i ugnen och nu ska dom bara smälta ner till en ''cirkel''.

Sen när dom ser ut ungefär som ovan, så tar man ut dom och ställer dom för att svalna och sen är dom klara!

Vi tycker att dom blev jätte goda i alla fall!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Mat

Hej alla fina! I morse ville jag och Alicia göra en mysig, god och lyxig frukost så vi gav oss in på denna uppgift som vi inte trodde skulle vara så svår. Vi försökte få till en tumblr frukost men det blev ju som det blev.

Vi gjorde en tallrik yoghurt med lite musli och bär och ett glas oboy var. Här har ni resultatet:

Bilden är tagen med min kamera, som är en Canon IXUS 310 HS. Bilden blev inte så jätte bra men hoppas att den duger ändå så höres vi! <33

Likes

Comments

Klockan är ungefär 23:14 och jag och Alicia skulle lägga oss i sängen och redigera, men gissa vilka som kommer och bombarderar sängen? VALPARNA!

Likes

Comments

Hej alla läsare! Idag fick jag och min kusin lite ''feeling'' och ville gå och fota varandra. Vi tog hennes system kamera och gick till ett fint ställe nära mitt hus och började fota.

När vi kom hem satte vi oss nästan direkt för att kika igenom alla bilder. Vi fick oss ett riktigt gott skratt eftersom många bilder var väldigt roliga. Jag valde ut mina favoriter och här är dom:

Likes

Comments

​Idag kom min kusin Alicia hit med buss. Jag var tvungen att gå till stationen men kom fort fram. Jag stod och väntade i ungefär en kvart innan hennes buss kom. Då gick vi direkt till Coop för att köpa något till kvällen.​ Alicia köpte en påse Turkisk Peppar, Fanta Exotic och en Daim. Jag köpte bara en påse Västkust chips eftersom jag var pank och bara hade 26 kr. 

När vi kom hem till mig satte jag mig direkt för att färga mina ögonbryn till en mörkare ton. Jag använde en färgning av Depend som jag köpte från Lindex förra helgen. Jag blev väldigt nöjd med resultatet!

Senare mot kvällen satt jag och redigerade min vlogg som jag hade filmat under dagen. 

Min YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCIifz-n18S0iaYfOnrv2HjQ

Likes

Comments