Förlåt att jag inte har bloggat på länge men..... aaa
Jag tänkte berätta vad vi gjorde och hur det var så... ja
Vi var i Alicante en dag och då shoppa vi bara hela dagen men det var roligt och var i benniedorm en dag och då bada vi i ett berg där det fanns vattenfall och det var super kulll
Sen resten av dagarna bada vi i havet och i poolen🌴💦.... shoppa också hela tiden 🛍👟 glömde en sak vi bada i salt bad en dag och då fick man smörja in sig i gegga...som inte var så roligt.Men sen bada man i vatten med salt som var rosa för vatten och mycket salt blir rosa och man kunde flyta på ytan till och med. Men det var det vi gjorde och det var super kul✨ Vi bodde i torrevieja och vi var där i 2 veckor.
Har ni varit i Spanien?
komentera👇🏼👇🏼👇🏼

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej🌸🌞
Nu har jag varit i Spanien i tre dagar och jag älskar Spanien. Det är första gången jag flyger och jag är i Spanien. Om ni undrar så har jag alltid åkt bil på semestrar men det är för min mamma har varit flyg rädd men det är hon inte längre.Men det var spännande att flyga jag var bara lite nervös i början. Vi kom hem till huset kl 02:00, det är min farmor och farfars hus som dom bor i på hösten och vintern, för på sommaren och våren bor dom i Sverige.
Men nästa dag så bada vi i poolen som ligger i slutet av gatan hela dagen.
Igår var det midsommar, och då när vi vakna gick vi till stranden och det tog 2 timmar fram och tillbaka men det var för att vi gick vilse hela tiden. Men sen så körde vi till ett super stort varuhus och var där till kl 6 och Efter det åt vi på en resturang ovanför stranden som heter punta prima det var så god mat där. Men idag har jag typ bara varit vid stranden och varuhuset . Men det var allt men kommer inte blogga mer nu när jag är i Spanien så ja. Bey bey👋🏼👋🏼

Likes

Comments

Hej jag är en tjej som är 12 år och heter smilla. Jag har länge velat skapa en blogg men har inte gjort det.Men idag satte jag mig ner och skapa en blogg.Tjejen som inspirerade mig heter nattid som är känd på en app som heter musical.ly som säkert många vet. Hon börja blogga för 2-3 veckor sedan.
Spanien
Idag åker jag till Spanien och vi åker buss till knutpunkten och sen tar vi tåget från knutpunkten till Kastrup flygplatsen i Köpenhamn. Där vi sedan flyger till Spanien och sen ska vi köra bil i 50 minuter till huset vi ska bo i. Sen när vi kommer fram är kl 01:00 typ.
Nu kommer en liten fakta text om mig.
Jag bor i ett hus i Helsingborg och är 05 är för den 10 december 2005 och ska börja i sexan efter sommarlovet. Älskar kompisar,familj släkt och natti så klart följ mitt fp på henne på insta: reaalnattid och mitt musical.ly fp som heter nattissoundsss har inte lagt upp något än för har ej bra sounds app komentera om ni har någon bra ?
Nu fortsätter jag, jag går på scouterna och åker konståkning ska börja på dans till hösten ska bli så roligt att testa på, jag ska börja på hip pop dans. Min favvo färg är rosa och lilla,favvo mat är suhi💖🍣 det var allt

Likes

Comments