Så er der kommet en giveaway på min youtube kanal. Det er en virkelig fed giveaway, så hvis i vil deltage skal i bare klikke på linket nedenfor. Så er i nemlig inde på min youtube kanal, hvor giveawayen foregår.

https://www.youtube.com/watch?v=6QTF6A4ltrY

Dette kan i vinde i min giveaway


I kan vinde en metallic lipstick i farven Heir, som bla. ses på både kylie og Khloe Kardashian. Det er en urolig fin nude farve med en masse shimmer i.

Så kan i også vinde makeup geek øjenskyggerne i farverne: Daydreamer og Frappe.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Bluse: Ganni // Nederdel: Stradivarius // Øreringe: Pieces // Støvler: ? // Øjenskygge: Morphe 35OS

I lørdags var jeg til fødselsdag, så jeg fandt endelig en anledning til at bruge denne smukke bluse. Jeg havde lige fået den hjem, så det passede perfekt. Selvom det har været dejligt med lidt ekstra sommer og varme, glæder jeg mig utrolig meget til at gå ind i oktober måned. Så er det efter min mening officelt efterår. Så kan jeg ENDELIG få brugt mine varme trøjer og se film under dynen (uden dårlig samvittighed). Oktober bliver også bare en måned hvor der kommer til at ske en masse spændende ting. I efterårsferien drager jeg bla. til Milano med mine to skønne veninder. Og ellers skal jeg have filmet en del til min youtube. Regner med at få en masse inspiration i Milano.

Likes

Comments

Lys: Bath & BodyWorks / Ansigtssæbe: Clinique Liquid Facial Soap, Mild / Ansigtsmaske: Miqura Care Sheet Masks / Ansigtsbørste: Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush / Ansigtspeeling: Miqura Care Peel Me Facial Tips / Kop: Primark / Te: Your Tea / Ansigts svamp: Konjac Sponge / Bubble Bath sæbe: Sephora

Jeg prøver virkelig ofte at finde tid til denne slags selvforkælelse, men det lykkes desværre ikke så ofte. Men i aftes havde jeg tid. Og desuden har jeg lige modtaget en lækker ny maske fra Miqura Care, som selvfølgelig skulle afprøves. Så timingen var perfekt! Jeg er virkelig positivt overrasket over sheet masken, den var nedkølende at have på og den efterlod huden utrolig lækker. Helt klart en maske jeg vil købe i fremtiden. Og så elsker jeg også bare at det kommer i en maske form. Det gør det hele meget nemmere. Jeg er stor forbruger af min yndlings te fra Your Tea. Det hjælper på min hud, men det er også godt hvis man føler sig oppustet. De andre ting I kan se på billedet, er også ting der gerne indgår i min daglige rutine. 

xx Yours Truly

Likes

Comments

Jeg har nu gået med tanken om at starte en blog i flere måneder. Jeg har nu endelig gjort det, og jeg elsker det allerede. Normalt laver jeg youtube videoer, men det er enormt tidskrævende og der er ofte mange begrænsninger. Derfor har jeg nu valgt at supplere min youtube kanal med denne blog. Denne blog kommer til at bestå af en hel masse forskelligt. Bla. hvad jeg har på hjertet, outfits billeder, rejseindlæg, beauty tips, testing af nye produkter og en masse andet. Men ja lige lidt om mig.

Jeg går på handelsskolen i Vejle på en international linje. Ja jeg elsker sprog og forskellige kulturere. Jeg har allerede mødt en masse nye mennesker på skolen, og jeg skal til Milano med to søde piger fra klassen d. 17 Oktober. Jeg glæder mig helt vildt, og der kommer selvfølgelig en masse indlæg fra Milano.

Jeg elsker at rejse, og jeg rejser så meget som muligt.

Jeg kan slet ikke stå for mode. Det har jeg altid haft en interesse for.

Jeg har tabt mit hjerte til makeuppens verden, og ved også en masse omkring det.

Håber meget i vil følge med.


xx Yours truly

Likes

Comments