Header

Hej på er!

Igår var jag, mina systrar och mina kusiner i stan för att fira min ena kusin Saga som fyllde år för några dagar sedan.

Vi trampade båt och gick runt på stan och åt massor av mat efter som det är malmöfestival nu i veckan. Vi hyrde två båtar och vi trampade runt i kanalen i en halv timme, först var det svårt att lista ut hur man styrde men efter ett tag så var det hur lätt som helst!

Jag har altid haft en liten fantasi om att det ska vara roligast och mysigast att sitta fram och trampa, men efter att jag hade trampat ett litet tag så ville jag bara sitta bak på båten och bara kolla runt, och eftersom jag hade turen att sitta på båten som vi var 3 personer på så vi kunde ju byta av ibland!

Har ni gjort ångor roligt de senaste dagarna? 

Hoppas ni får en bra dag allihopa, hejdå! <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Nu har jag precis vaknat och jag har gjort en hallon och banan smoothie om är jätte god.

Idag ska jag till stranden med min familj för andra gången i sommar... och det är Augusti!!

Eftersom det är lite soligt så måste man ju passa på att sola och bada lite så att man har någon sorts bränna iallafall.

Vad har ni gjort i sommar, har ni varigt mycket på stranden?

Hoppas ni får en toppen dag, Hejdå allihopa!

Likes

Comments

Hej på er!

De senaste dagarna har både varigt fyllda med händelser och andra dagar så har jag inte gjort någonting alls.

I torsdags så kom min syster Alva hem från en 7 veckors semester i Italien då hon har varigt au pair. När hon kom hem så myste vi bara tillsammans och lyssnade på allt som hon hade varigt med om i Italien. Vi kollade också på en film som heter "kingsmen" som är en spion film, sedan kom några av Alvas kompisar förbi eftersom de inte heller hade träffas på 7 veckor. Det var jätte roligt att se henne igen för jag saknade henne jättemycket!


någon dag senare så åkte jag och några kompisar till emporia för att shoppa lite. Vi gick runt där ett bra tag och jag fick med mig en tröja hem från H&M för 80 kr, tillslut bestämde vi oss för att åka hem till Hanna (en av kompisarna). när vi kom fram till henne så gjorde vi inte så mycket faktiskt, vi gick till ica för att köpa lite snacks till filmen vi aldrig såg för vi bestämde oss för att skypa lite istället. Sedan åkte jag hem och somnade nästan direkt.

Tja det är lite av det som har hänt de senaste dagarna iallafall.

hoppas ni har haft en bra helg allihopa!<3

bilder från dagen då Alva kom hem!

bilder från emporia!

Likes

Comments

Detta är de låtar som jag inte kan låta bli att sjunga med i just nu!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag var jag på bio och såg paper towns med en kompis och vi tyckte den var jätte bra!

Filmen handlar om Quentin som har en crush på hans barndoms kompis Margo. Margo är väldigt mystisk och älskar äventyr. En kväll så klättrar Margo in i Quentin's rum och berättar att hon har ett uppdrag för Quentin och Margo själv. Under hela natten tar Margo runt Quentin till olika platser för att hämnas på hennes vänner.
Dagen efter så kommer inte Margo till skolan.
Några dagar senare hittar Quentin ledtrådar från Margo med meddelandet "kom och hitta mig"

Har ni sett filmen? Och vad tyckte ni om den?
Hoppas ni får en bra kväll allihopa, hejdå <3

Likes

Comments

Hej på er!

I julas så byggde jag på mina naglar och jag blev väldigt nöjd med hur det resultatet blev. Nu funderar jag att bygga naglar igen fast denna gången med fransk manikyr istället för glitter som jag hade föra gången.

Såhär såg mina naglar ut i julas

såhär vill jag att mina naglar ska se ut nu

Likes

Comments

hej på er!

igår var jag med min familj och mina kusiner på ven ( en liten ö som ligger i Landskrona typ ) vi var där hela dagen och cyklade runt ön. Vi hyrde vanliga cyklar och tandemcyklar. jag cyklade mest på tandemcyklarna med min syster eller min minsta kusin.

Ön var jätte vacker men jag hade lite nära döden upplevelser, jag styrde tandemcykeln, min minsta kusin satt där bak.

Vi cyklade på en hyfsad bred väg, men vägen blev bara smalare och smalare och plötsligt var det ett stup på min vänstra sida. När det kommer till mig smala vägar och en cykel på det så går det inte så bra för mig, jag vet inte varför men bina armar börjar typ skaka så mycket så att det blev som om vi åkte zick zack med cykeln men sån tur lyckades jag få kontroll över cykeln igen inan vi ramlade ner. Okej det kanske var lite för dramatiskt men det kändes så iallafall.

resten av turen runt ön var väldigt fin och mysig, när vi hade cyklat runt ön så satte vi oss och åt en väl förtjänad glass och efter det så tog vi båten tillbaka hem.

Hoppas ni har en bra kväll allihopa, hejdå!

(tjejerna på bilden är min en av mina systrar ochen av mina kusiner) 

Likes

Comments

Hej på er!

hittills under dagen har jag inte gjort något speciellt, och jag har inte heller något roligt planerat heller inför kvällen.

idag startade jag ju min blogg som jag har funderat på att göra ganska länge nu och i och med att denna dagen var så seg få tyckte jag att det passade ganska bra att starta en.

just nu sitter jag och och äter lite godis och kollar på youtube i min säng och jag tror att resten av kvällen kommer se ungefär likadan ut

aja hoppas ni har haft en bra dag och att ni får en bra kväll, hejdå <3

Likes

Comments