Header
View tracker
View tracker
View tracker

Måndag: Jag går alltid i skolan på vardagarna och måndagarna är alltid de längsta. Vi går från 8.55 till 15.40 vilket jag tycker är länge. Man är rätt så seg på eftermiddagen. Efter skolan åker jag direkt hem med bussen för att ladda upp till snabbhets träning på hopprepet.

Tisdag: Det är en av mina favoritdagar i skolan, dels för att dagen inte är så lång men också för att vi har ganska få lektioner. Det är för att vi har håltimme mellan språk och företagsekonomi. Efter skolan ska jag förmodligen och träna på gymmet om jag hinner, för jag behöver plugga inför språkproven jag ska ha på torsdag och fredag.

Onsdag: Älskar verkligen onsdagar, speciellt denna för jag är ledig.

Torsdag: Asså jag har nog två favoritdagar eftersom vi bara har två lektioner på torsdagar, börjar 10.00 och slutar 14.00. Det som gör denna torsdagen lite sämre är för att vi har ett danska prov. Efter skolan ska jag åka direkt hem för att byta om till träning. Jag är sedan tränare från fyra till fem sedan har jag träning själv fem till sju.

Fredag: Bästa dagen på veckan! Det är då man får helg och kan göra vad man vill. Men innan jag kan ta helg måste jag göra ett dramatiskt tysk prov. puh. Tyvärr inga festligheter i helgen men jag ska på julbak med tjejerna från klassen. Supermysigt.

Likes

Comments

Jag älskar verkligen detta receptet. Första gången jag gjorde det var för några år sedan då jag ville prova att göra ett recept på chokladkola. Rekommenderar er verkligen att göra det. Det är få ingredienser och tar bara 10 minuter att göra.

Ingredienser:

- 100 gram smör
- 1 dl socker
- 1,5 msk kakao
- 3 msk ljus sirap

1. Blanda alla ingredienser i en tjockbottnad kastrull och låt det koka i ca 5 minuter.

2. Antingen ska kolan komma upp i 125 grader om du har en termometer, annars kan du göra ett kulprov. (Häll upp kallt vatten i ett glas och droppa i lite av smeten. Kan du forma det till en kula är kolan klar).

3. Lägg ut bakpråtspapper på en plåt och bred ut kolan.

4. Klipp eller skär kolan i bitar när den har svalnat.

(Receptet kommer från tasteline skrivet av Linnéa Seidel)

Burken kan ni köpa från ikea Här eller Åhlens Här.

Likes

Comments

Idag är det Black friday som egentligen kommer från USA. Är det bara jag eller är det typ första gången vi firar det i Sverige. För jag har aldrig sett det innan, framförallt inte att så många butiker är med på det. Jag var på Emporia och köpte lite saker, eller bara smink. Det var 20 % rabatt på sephora vilket jag tog nytta av. Hoppas ni också shoppar lite på black friday. Jag hade alltså ingen skola idag utan det är frivilliga ämnessamtal med lärare på skolan. Jag var bara på ett, hos min engelsklärare.

Likes

Comments

Älskar verkligen denna låten! Är så ledsen eftersom jag inte kan se dem när de är i Malmö. :(

Likes

Comments

I förrgår var jag inne på Åhlens och var egentligen ute efter en bra ögonbryns palett/penna men jag hittade ingen. Så då fick jag ögonen på något annat istället som var denna Foreo Luna play. Den kostade 299 kr. Jag har sett många youtubers som jag visat den i sina videos och sagt att den är bra, så jag ville prova. Jag har bara använt den i två dagar nu och jag märker ingen större skillnad men jag hoppas det kommer efter en vecka iallafall. Ni hittar den Här .

Har ni några bra tips på ögonbryns palett/pensel med tillhörande färg. Har hört att Anastasia ska vara riktigt bra, men jag vet inte. Så svårt att välja.

Likes

Comments

Instagram@smillaeliasson