Vad shoppar du mest i höst? Det måste nog vara tjockare tröjor, hoodies, stickade osv.

Vad ser du fram emot i höst? Jag ser fram emot halloween. Har alltid vart min favorit högtid förutom julen såklart!

Gör du någon förändring med ditt utseende inför hösten? Nej, men skulle vela göra något nytt med håret.

Vilket plagg gör den perfekta höst-outfiten? Jag skulle nog säga en stickad tröja. Snyggt men enkelt!

Vad har du helst på naglarna i höst? Jag har jätte fula naglar så brukar aldrig måla dom. Men lila/röda naglar tycker jag är snyggt på hösten, ljus rosa kan också vara fint!

Med vilka spenderar du helst en regnig höstdag med, och vad gör ni? Med kompisarna. kollar massor av film och sen ha sleepover!

Favorit-sminkprodukter inför hösten? Oj, har ingen speciell men tror de får bli bronzern.

Dricker du något speciellt under hösten? Nu till hösten så älskar jag att göra ordning varm choklad!

Höstpyntar du ditt hem? Inte direkt "höstpyntar", men jag brukar tända mycket doftljus. Har även köpt en ljusslinga att ha ovanför sängen vilket kommer göra det mysigare.

Vilken är din favorit höst låt? Tror det är Sweater Weather, Home, Back Home och The A Team.

Favorit höst-månad? Det måste nog bli oktober eftersom halloween är då!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Eftersom jag inte uppdaterat på bloggen under hela sommarlovet så får jag göra det nu. I somras så spenderade jag en vecka med min familj på Rhodos. Det var en underbar vecka med massor av sol och bad, därför bjuder jag på bilder där ifrån!

Likes

Comments

Jag hade tänkt göra ett sommar collage till bloggen men fick ingen lust att göra det pågrund av vädret. Så det gick bli ett annat collage istället, kallat "Saturday inspo". För några dagar sedan så fick vi sommarlov och jag är överlycklig. Det känns så himla skönt. Sommarlov för mig innebär att sova länge, umgås med vänner, göra sånt jag vill göra och bara ta det lugnt, och det är de jag ska göra det här lovet!

Likes

Comments

1. - HÄR // 2. - HÄR // 3. - HÄR // 4. - HÄR

Här är lite av nyheterna på Chiquelle. Jätte fina klädesplagg har kommit in på Chiquelle nu och vill så gärna ha vissa av plaggen. Här ovanför är några av nyheterna. 

Likes

Comments

Tycker det är så snyggt med tatueringar. Jag menar då inte över hela ryggen, armar osv utan bara något litet som en text vid handleden. Jag är bara 14 år men när jag blir äldre så skulle jag vela ha en eller två tatueringar.

Likes

Comments

Min absoluta favorit parfym just nu är Ari by Ariana Grande! För ett tag sedan kom Ariana Grande ut med en egen parfym. När jag luktade på den första gången på Kicks så kände jag att det bara var en doft jag lära ha. Tycker själv att parfymen inspireras väldigt mycket av Ariana, man ser verkligen att det är hennes parfym. Det är en söt och fruktig doft. Ariana säger själv att den är inspirerad av hennes personlighet.

//Bilderna är lånade från Google eftersom att jag inte har en mobil att ta bilder på//

Likes

Comments

Har tidigare gjort street style inlägg på syskonen Khloe och Kylie så tänkte att jag lika gärna kunna göra på Kendall också. Jag valde att ta bilder när hon hade olika kappor på sig. När jag kollade på Kendalls outfit bilder så såg jag att hon hade väldigt många olika kappor i flera färger. Tycker egentligen inte att det är någon större skillnad på Kendall och hennes syskons kläder men kan tycka att de använder något olikt ibland.

Likes

Comments

Nouw Magazine