Starten på denna veckan har varit skit. Alltså seriöst, har så sjukt ont i axlarna, skulderbladen, armen och revbenet. Plus att jag är jätte förkyld. R.I.P mig!

Aja, nu vet jag vad det beror på iallafall (inte förkylningen). Tydligen så är mitt vänstra ben 7cm kort (eller så kan man se det som att det högra är 7cm långt). Sen så har jag en snedhet i ryggraden fast det syns bara när jag sitter ner.
Så har fått en tid hos en läkare om 2 veckor så ska vi se vad som finns att göra åt saken. De är bara fortsätta med livet o käka alvedon. Fast de är faktiskt lite segt o ha ont hela tiden. Kan exempelvis inte skratta, andas, springa eller hosta utan att det känns som om någon knivhugger mig.

Nog om det!

Älskar seriöst tomater! Blev så glad när det stod en hink med körsbärs tomater på matbordet! Fast nu är de typ slut. Eller okej, jag har inte ätit 1 liter tomater idag men kanske en halv. Men vem bryr sig!
Nu så tänkte jag ta mig en dusch o sen gå och lägga mig! Är helt utmattad!

Hoppas ni har haft en bättre dag än jag iallafall!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Halli hallå!
Nu har jag också blivit lite sjuk oturligt nog. Men min dag har fortfarande varit bra!

Jag startade morgonen med en god frukost och en promenad vid stranden med hunden. Sen så tog jag det lungt och pluggade lite. Vid ca kl 4 åkte vi till en lanthandel o köpte pumpor som vi gröpte ur och ska ha till soppa i kväll! Mums! Fast de blev ganska kladdigt så det var inte så kul o städa undan(:

Tänkte bara skriva 4 ggr i veckan om jag inte är ledig eller så. Blir så stressigt annars med skolan!

Ha en fortsatt fin helg!

Likes

Comments

Hejsan!
Idag har varit en väldigt soft dag. Eftersom alla (och när jag säger alla inkluderar jag hunden) är sjuka förutom jag så har inte haft så mycket att göra. Vid lunch var jag ute med vår hund Valle för att både han och jag behövde röra på sig. Han har varit magsjuk så vi tog inte en sådan lång runda men lång nog så vi hann se det mesta av nya Lomma.

Nu tänkte jag spela lite sims 4 eller kolla på en serie.

Likes

Comments