Header

TANKAR

Ibland måste man stanna upp och inse hur mycket man har att vara tacksam över. Dessa människor till exempel, fan vad jag älskar dem...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

TANKAR, VARDAG

Torsdag dårå... Jag är sjuk, är lite febrig och har ont i magen! Det är synd om mig... Jag är en sån person som varje gång jag är sjuk så vill jag ha väldigt mycket uppmärksamhet och folk som tycker synd om mig men idag är jag bara tyst och lugn. Man måste vila upp sig ibland och man får ta det lugnt, det sa min lärare till mig när vi hade lektion i mental träning. "Känner du att du håller på att bli sjuk så stanna hemma och vila, för att bli sjuk är ett sätt för kroppen att tala om för dig att du måste varva ner och ta det lugnt", jag har aldrig sett det på det sättet utan snarare att man blir sjuk för att det är för kallt ute och man har på sig för tunna kläder... Jag är inte döende idag, i promise men jag är inte helt hundra och definitivt inte frisk, så jag gör som min lärare M säger och lägger mig i sängen och sover bort dagen. Tack för mig

Likes

Comments

VARDAG

Gissa vad jag gör???;) Jo, rätt! Jag skriver GYA :-) Håller på att få fnatt... Men men! Har precis varit och fikat med Kimmi, så himla mysigt att återförenas efter en lång tid utan henne... Kim är en av de få som det aldrig känts konstigt med, allt har bara alltid varit så självklart och enkelt mellan oss och är så tacksam att ha en sådan person som henne i mitt liv! Har även hämtat ut ett paket från Nelly.com och har bland annat fått hem min studentklänning! Jag längtar så jag spricker och det är den enda motivationen som får mig att inte hoppa av skolan och bli en strippa, tbh.

Likes

Comments

VARDAG


MÅNDAG: Ingen skola... Måla monterväggar till UF-mässan


TISDAG: Ledig ev. måla det sista på monterväggarna... Skriva på gymnasiearbetet.


ONSDAG: Fika med lillebror & Jenni <3 Kvällsat m. Kim!!!


TORSDAG: Plugga


FREDAG: Jobba på SF 16.00


LÖRDAG: Jobba på SF 11.30


SÖNDAG: My free day!!! <3

Känner mig laddad med energi inför denna veckan, mycket ledigt och mycket roligt som ska göras! Ett inlägg som detta hade nog aldrig kommit upp här på bloggen om det inte vore för min kära almanacka där jag skriver ner den allra minsta saken... Den var så välbehövlig i mitt liv, som att finna mitt livs kärlek!

Likes

Comments

MODE

Kolla vad jag hittade i garderoben! Var inne på Alice Stenlöfs blogg och såg att hon hade ett Gucci bälte och hon matchade det så jävla snyggt till ett par jeans, basic men så snyggt... Tyckte att jag kände igen skärpet och efter lite rotande i garderoberna fann jag detta guldkornet! Hade helt glömt av att det fanns men kan säga att jag blev riktigt positivt överraskad... Älskar att var glömsk och virrig ibland, speciellt när det gäller att hitta pengar i gamla födelsedagskort eller fina Gucci skärp!

Likes

Comments

Blogg

Ska jag vara helt ärlig så kan jag inte välja, Andrea & Bianca for the win!!!

Låt

STFU - Låten som spelas på högsta volym i mina lurar.

Mat
Minne

Denna kvällen/natten/dygnet spenderades med människan jag håller närmast hjärtat. Så tacksam för detta minnet och allt hon gjorde det till, kan ju varit en av de finaste dygnen i mitt liv...

Plagg

Säger bara: NO PANTS IS THE BEST PANTS

Likes

Comments

VARDAG

Här kanske det ser ut som att jag och Kimberly sitter och käkar lunch lite casually men där har ni fel... Vi har pluggat GYA i säkert 6h här!

En ny dag, nya måsten... Gymnasiearbetet är äntligen inlämnat och nu har jag lite mer fritid! Så skönt... Älskar när något har legat på och varit ångestväckande i en längre tid och när man äntligen är klar så får man en så euforisk känsla i hela kroppen, me like! Ska kila iväg till jobbet och jobba hela dagen och tyvärr i morgon med så det blir ingen helg för mig haha!

Likes

Comments

VARDAG

Ännu en dag jag sitter bänkad med GYA, sista chansen nu innan inlämning. FYYYY! Ska dock bli skönt att lämna in det i morgon men känner mig inte ens nöjd. Men man kan ju bara få E så känns ändå helt okej.

Likes

Comments

TANKAR

Det finns inga ord som beskriver hur jag känner mig, de räcker inte till. Försöker andas men det är tungt, känns som att det tar stopp. Tankarna pratar inte klarspråk och jag vet inte vart det gör ont eller om det ens gör ont. Vad känner jag?

Likes

Comments

MODE, VARDAG

Vet ni vad jag måste lära mig? Att ta tag i saker direkt, blir helt galen på mig själv när jag sitter där i sista sekund. Sitter just nu med gymnasiearbetet som ska in på Torsdag och har skrivit 7 av 15 sidor... Känns ju lite sådär om jag ska vara ärlig. Ska ju dock bli bättre på det nu när jag har en almanacka och koll på vad som sker och när.

Min dag i alla fall, gick upp vid 9 och gjorde en god frukostmacka på rostat bröd, avoccado, lite örtsalt och pressad lime... Yum. Sedan tog jag och familjen en sväng till Lager 157 och kikade lite, hittade ingenting... Som vanligt när jag är på shoppinghumör. På hemvägen åkte vi förbi Källebacka som ligger mellan Ulricehamn och Gällstad, riktigt mysigt och jordnära! Rekommenderar det STARKT.

Likes

Comments