Idag har vi haft dop för vår lilla skatt!
Han sov under hela ceremonin men höll sig vaken under hela fikat! Under fikat satt han i babysittern å alla kom fram å pratade med honom så han va nöjd! (Han va ju i centrum hela tiden).

När alla åkt så somnade han som en stock av utmattning! 😁

Han va så duktig så vår lilla son!

Han döptes till Wilton Dan Ivan!
(Dan efter sin farfar och Ivan efter min morfar som gick bort i samband med att jag blev gravid) 😔❤️

Vi gick in och ut ur kyrkan till vargasången från Ronja Rövardotter och kims bonus syskon sjöng och spelade en av mina absoluta favorit sånger "det vackraste jag vet" tårarna pressade sig fram då Wilton låg i min famn å sov!
❤️

Efter ceremonin fotade vi lite å sedan blev det mat och fika samt paketöppning.

Måste tacka alla som hjälpt till så att dopet blev så lyckat!

Min syster Malin som bakat i 3 hela dagar. (Syltkakor, chokladsnittar, vaniljbullar och chokladmuffins)
Vår kompis Marcus som fotade.
Anna och Oscar som sjöng.
Bea (Malins kompis) som bakade den fina lilla doptårtan. (Den stora beställde vi på Ica)
Min mamma, pappa, mormor och morbror som hjälpte till både innan och efter med städningen ❤️


Sen vill jag tacka alla som kom och fyllde kyrkan och hjälpte till att äta upp allt det goda! Fast det blev en hel del över! 😝 och även för dom otroligt fina presenterna!

En utmattad bebis när alla åkt hem!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tänk att det va 7 veckor sedan du kom och förgyllde vår lilla familj! ❤️

Idag har det varit extremt varmt! Vi har Hållö oss på balkongen i skuggan hela dagen, förutom en kort prommis till Mölnvik fram å tillbaka.
Idag va första gången som W låg i vagnen utan babynest å va glad å vaken hela tiden! Mammas lilla kille börjar bli stor 🙈
Nu blir det nästan för trångt med babynestet. Så blir väl att köra utan från å med nu!
❤️💙❤️

Likes

Comments

Wiltons första midsommar blev en väldigt regnig dag! Vi va hemma hos kims kompis med massa vuxna och barn, vi satt ute i ett partytält och hörde hur det regnade. Det blev grillning och massa snack!

Wilton va så duktig, inge gnäll på hela dagen! Han sover som bäst när han får vara ute! 😍 sov 3-4 timmar i sträck, åt å va vaken å glad! ❤️

Likes

Comments

Idag blir mitt lilla hjärta 1 månad 💙

Dagen till ära har han även börjat le på riktigt med hela ansiktet! Han ser så lycklig å nöjd ut!


Jag å lilleman va iväg å handlade plantor till balkongen idag, så imorrn ska det planteras smultron å kryddor! Han sov hela tiden, från att vi åkte tills vi kom hem! 4 timmar! Så länge har han nog aldrig sovit! ❤️Namnet är nu bestämt!.......
Wilton
💙

Likes

Comments

Bm kom in och kollade hur det såg ut, nu va jag nästan helt öppen, hade en liten kant kvar som hon hjälpte till att få bort. Hon sa att jag skulle lyssna på kroppen och följa den i värken. "När värken kommer så tryck rumpan bakåt", och samtidigt tryckte bm mot mig så jag kunde ta i mer.

Bm sa åt mig att jag skulle behöva flytta upp i sängen å luta mig mot huvudändan istället men jag kom ingenstans! Jag stod där jag stod, dom hämtade en tunn madrass å la under mina knän.
Mellan varje värk servade Kim mig med saft.

Dom satte en elektrod på hans huvud för att kunna mäta hans puls.
Jag krystade på för fullt å lyssnade på kroppen!
Jag pratar hela tiden å berättar hur det känns å vad som händer.
Tillslut tog det stopp! Kände att det va något som tog emot å det va huvudet som skulle ut!
Blev tillsagd av bm att i nästa värk ta det lugnt å andas under värken å inte trycka på som jag gjort.
Värken kom å jag avbröt i värken kanske 3-4 ggr för å andas. Tillslut va huvudet ute å bm sa åt mig att i nästa värk kommer bebisen komma ut så tryck på som du gjort innan.

Men nu kändes det som en evighet innan värken kom. Trodde aldrig att den skulle komma. När den väl kom tryckte jag på å då kändes det som om ngt bara gled ut så va han ute. 02:24 den 14 maj 2015!
Bm sa "ni behöver inte vara oroliga för att han inte gett ifrån sig ett ljud än, dom brukar ha massa vatten kvar som ska ut".
Jag hade innan inte ens tänkt på att han inte lät men direkt efter hon sagt så skrek han till!
Å jag började gråta å skratta om vart annat! Så mycket känslor!

Jag fick klättra upp å lägga mig i sängen å jag skakade så mycket, hade världens frossa! Fick täcken å filtar på mig å sedan honom vid bröstet! Sån lycka!

Bm kollar hur det ser ut å en läkare får komma in å sy lite. Den andra bm lyfte på honom för att lägga honom mot bröstet så han fick äta bara att när hon lyfter på honom så har han bajsat! Å det va inte lite heller! Hela han samt hela min mage var dränkt i bajs! Han blir avtvättade å kissar sedan rakt ut på bm å golvet!

Fick tillbaka honom på bröstet (jag va så klart avtorkad) å han började suga direkt!

Från att vi kom in tills att han va ute tog det ca 3 timmar!


❤️❤️❤️

Jag är så nöjd med förlossningen även om den inte blev som jag tänkt mig!

Kan starkt rekommendera BB Sophia! Deras förlossningsrum är helt underbara å mysiga med badkar och deras bm är jätte gulliga!

Likes

Comments

Vi kom fram till BB Sophia vid 23:20 och fick direkt komma till vårt förlossningsrum.
Barnmorskan satte 2 band runt min mage, ett för att mäta hur starka värkarna va och ett som mätte hur bebisens puls va under värkarna. Detta tog ca 20 min, sedan gjorde hon en undersökning för att se hur öppen jag va och jag va redan öppen 5 cm.

Vi pratade lite om vad jag ville ha för bedövning och jag sa att jag ville ha allt jag kunde få. Men vi väntade med bedövningen då detta kunde ta ett tag samt att epidralen kunde stanna upp arbetet lite.
Fortfarande tyckte jag inte att värkarna va så jobbiga. Kunde prata mig genom en värk.

Bestämde mig för att ta ett bad då det va skönt att sitta i duschen hemma.
Men nu hade värkarna blivit starkare så jag fick nästan panik av att vara i vattnet då jag inte visste hur jag skulle ta värkarna. Började må riktigt illa oxå och kräktes.
Bm kom in å frågade om jag inte ville testa lustgas å jag sa att jag kunde göra det när jag kommit upp ur badet då jag inte klarade att va i vattnet längre. Badade i ca 15 min.

Gick upp och in på toaletten för att gå på toa å klä på mig, tog mig 45 min att komma ut därifrån då varje rörelse jag gjorde så kom det e kraftig värk. Stod på knä på golvet å lutade mig mot handfatet å tog varje värk. Jag ville bara trycka på men höll emot då jag inte visste om jag fick trycka.

Tillslut fick jag på mig kläderna och kunde gå ut från toaletten, tog 3 steg å satte mig sedan på knä på golvet och lutade mig mot fotändan på sängen då värken kom.
Kim frågade om han skulle ringa å jag sa JAAA!


Fortsättning kommer....!

Långa ben?!?
Han är nu 54cm lång och väger 4210g!
Det börjar nu bli dags att byta till större pyjamas!
❤️💙❤️

Likes

Comments

Onsdagen den 13 maj 2015 (BF).
Vaknade vid 8 på morgonen av att det kändes konstigt i kroppen, kunde inte ligga skönt! Gick upp för att gå på toaletten och märkte då att slemproppen gått. Tänkte inte nå mer på det.
Vid 8:30 började få värkar, dom va då med 11 minuter emellan. Ringde till förlossningen efter ca 1 timme och berättade att värkarna satt igång. Dom sa att jag skulle avvakta och ta en alvedon mot den molande smärtan jag hade i ryggen hela tiden. Skulle ringa igen efter ett par timmar å se hur det låg till då!

Ringde dom igen vid 14 då va värkarna med 6 minuter emellan, fick rådet att sätta mig i duschen en stund å röra på mig mycket!

Tiden gick å värkarna fortsatte med 6 minuter emellan, jag satt i duschen i nästan 1 timme. Men värkarna gjorde inte alls så ont som jag hade trott att dom skulle göra!

När klockan blev 22 orkade jag inte längre! Värkarna kom med 3:20 emellan och jag ville bara åka in på en kontroll å se om det va på gång. Just då struntade jag i om jag skulle bli hemskickad igen!
Ringde till SÖS där jag ville föda men där va det fullt, dom ringde upp efter 5 min å berättade att södra oxå va fullt men att vi fick åka till BB Sophia!
Va så rädd när hon sa att det va fullt att jag skulle få åka till typ Södertälje eller något!
Men blev jätte lättnad när hon sa BB Sophia.

Kim ringde sin syster som sagt att hon kunde köra in oss när det va dags.
Dom har en stor bil så halv låg i baksätet med raka ben!
Vägen in kändes extra lång, trodde aldrig vi skulle komma fram!


Fortsättning kommer!

3 veckor gammal ❤️

Likes

Comments

Efter en natt med väldigt lite sömn för min del då lilleman skulle äta (suga), kissa, bajsa å va arg om vartannat!

Han somnade vid 22 igår å vaknade igen vid 00 då jag precis hade somnat. Sen började det jobbiga! Inget dög för honom! :/ vi somnade vid 4 för att sedan vakna igen vid 6 för att äta, somnade vid 8 igen å han sover fortfarande. Jag vakna vid 10.

Nästa gång han vaknar börjar vi dagen! På schemat idag står ett återbesök på BB Sophia! Spännande att åka dit helt själv idag i bilen! Kim är i skolan idag så det är första dagen som jag å lilleman är själva 😁😍

Får hoppas att han vill vända på dygnet snart å sova på natten! 💙💙💙

Kan inte sluta titta på honom, han är så underbar! Mitt lilla hjärta ❤️

Likes

Comments

Idag fick vi åka hem från BB! 😍
Det va en arg kille som vi klädde på idag innan han fick för första gången fick testa babyskyddet!

Först visste han inte om han skulle tycka om det eller inte men rätt fort somnade han in å sov hela resan hem!

När vi kommer hem har min syster å mamma pyntat vår lägenhet med vimplar, ballonger å välkomstskyltar. Dom hade även dukat fram prinsesstårta (som i detta fall va en prinstårta).

Vi fikade medan lilleman låg i min systers famn å sov vidare blandat med att kolla runt på allt! En väldigt nöjd kille! 💙

Efter att dom åkt hem kom nästa gäng ❤️
Kims syster med sina 2 barn kom förbi å hälsade på sin kusin!

Nu ligger vi på soffan som utslagna hjältar å kollar på film, ammar å sover om vartannat! ❤️

Känner mig så lycklig efter att ha gått igenom allt å fått denna vackra skapelse 😍💙

Likes

Comments

Inatt kl 02:24 kom vårt hjärta till världen!
Han är 51 cm lång och väger 3914 gram, så inte en lite kille precis 😁

Det kommer en förlossningsberättelse så småningom ;))

Puss å kram ❤️

Likes

Comments