Jag mår bra. Jag gjorde slut med min dåvarande för att jag inte orkade längre, jag orkade inte med hans beteende, jag orkade inte med hans slösande av pengar, jag orkade inte med han helt enkelt. Min energi fanns liksom inte kvar i förhållandet av masaa olika skäl. Vi flyttade upp till Timrå tillsammans och där tog de liksom slut på all energi, jag vet inte riktigt om de var miljön eller att mannen som jag lever med nu var att jag vågade ta steget att lämna honom. Jag liksom hittade en karl som jag verkligen älskar. Visst att jag älskade T också. Men inte på samma sätt som jag älskar mannen jag lever med idag. Det liksom klickade första gången jag såg han. Jag visste redan då att de var han jag ville vara med, det var Han med stort H som jag ville ha, vilken tur att han var singel, vilken tur att han ville ha mig. Jag mår så bra! :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu är jag riktigt orolig, min sambo tog fram en artikel om hårväxt, som jag skäms över, att de kan vara massa saker. Jag tycker inte om det, jag tycker inte om att vara orolig heller. Jag vet inte vart jag ska ta vägen eller nått. Jag är rädd.

Det blev ingen fönster shop idag.

Puss & Kram 💛

Likes

Comments

Nu har jag precis varit hos läkaren, lite lågt blodtryck annars var det väl okej antar jag.
Nu iväg in till stora staden och kolla affärer :)
Puss & Kram ♡

Likes

Comments

Nu är de dax att sova, jag ska vara hos läkaren halv två. hur nu det ska funka. Det får man se.

Puss & Kram ♡

Likes

Comments


Ibland undrar jag vad jag gör för fel, det är som att alla de vänner jag har eller har haft liksom vänder ryggen till mig och låtsas som att jag inte finns i deras värld. Det är så fruktansvärt jävla otroligt jobbigt rent ut sagt. Jag menar, om jag har gjort fel, enligt dom, varför inte bara säga det till mig rakt ut än att bara sitta och hålla käften? Ibland kanske jag inte hart gjort någonting alls utan att det bara är min jävla oro som jag har som säger till mig att den personen inte tycker om mig. Jag vet inte hur jag ska handskas med det, det är jobbigt.

Jag vaknade vid halv ett, fast vi ställde klockan på tio! Suck. Det går inte något vidare det här.

Nu ska jag fortsätta med det jag gjorde innan. Spela WoW.

Puss & Kram 💛


Likes

Comments

Ja, nu är det dax att sova, efter en lugn och skön dag så blir det sängen. Inte för att jag har gjort så mycket, typ sovit ich spelat WoW.
WoW är mitt liv just nu, tragiskt nog.
Nu ska jag försöka sova.

Puss & Kram ♡

Likes

Comments

Just nu är jag piggare än någonsin, det kan bero på för att jag har sovit i stort sett hela dagen idag, inte bra alls. Men det behövdes iallafall, för att all ork kom tillbaka som jag har saknat i några dagar. Det är skönt.

Tommys ena faster skickar sms till mig ibland, då blir jag glad :). Jag tycker det är mysigt att få sms av någon annan än dom vanliga ibland.

Jag känner att jag börjar bli lite trött nu. Bäst att göra något så att man inte går och lägger sig. Igen.

Puss & Kram 💛

Likes

Comments

Det gick ju sisådär att sova, eller rättare sagt inte alls.

Jag låg och lyssnade på när Tommy andades, vilket var helt underbart. Jag har aldrig hört honom andas så underbart förut, men det är ju för att han har fått en skena för sin apné :)

Nu ska jag försöka härda ut denna dagen med.

Puss & Kram 💛

Likes

Comments

Nu ska jag äntligen sova efter några fruktansvärda timmar som jag har upplevt i mitt liv, inget har hänt utan jag bråkar konstant med mig själv. Så är livet ibland.

Puss & Kram ♡

Likes

Comments

Har precis veknat till efter att ha sovit i 1 till 1 ½ timma, jag sover så lite för att jag ska kunna sova senare då jag försöker vända tillbaka dygnet.

Min älskade katt ligger hos mig i knät, min lilla hona <3. Jag älskar den katten så mycket! Har även en till katt, en hane <3 :).

Nej nu ska jag försöka dricka lite kaffe och piggna till tills jag ska gå och lägga mig och sova för natten :)

Puss & Kram 💛

Likes

Comments