Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Helluuu!

Idag har varit en hyfsat bra dag faktiskt. Igår när man kollade vädret så stod de att de skulle regna men tacka gudarna så gjorde de inte de. Så en 20minuters promenad fick de bli trots allt. Också varit en runda hos min syster med lite fika som vi bakade här hemma igår, dem blev godkände (tur är väl de). Meeen, när jag skulle diska idag och äntligen efter jag blivit klar.. gissa vad som händer?

SJÄLVKLART så ramlar all disk ner i diskhon som e fylld med matrester, så de va självklart bara att börja om på nytt, fml.
Annars så stod de hemmagjorda hamburgare på menyn som gjorde susen för alla med lite bacon till.

Iallafall, nyligen kom jag hem efter en skogspromenad med hunden och kände att jag hade tid över att skriva lite här, Jag hoppas inlägget inte blev allt för rörigt. Ville bara kortfatta min dag för er.


Tb en gammal bild på mig när jag va typ 15. *
Likes

Comments

En kort presentation av mig själv och min dotter.
Jag är en ung ensamstående mamma till min lilla dotter som fyllde 1 år i april. Här kommer jag mest skriva när jag får tiden och lusten till de, alltså kan de va allt ifrån varje dag till en gång i veckan. Bloggat så många gånger innan utan att de slutat så bra, men jag tror att jag satte för mycket ''press'' för mig själv helt enkelt.

Jag kommer mest skriva om vår vardag och hur vårt liv ser ut. Även lite insperations bilder osv kommer komma upp. Jag är ganska dålig på att skriva men jag kommer försöka mitt bästa för att få igång bloggen så mycket som möjligt och att inläggen som jag skriver kommer vara intressanta/underhållande och läsa.

Detta var en väldigt kort presentation. Om ni har några frågor så var inte rädda att skriva.

Likes

Comments