Yo, what's up? 

Jag vet att jag sköter detta riktigt jävla dåligt... Men det finns så jävla mycket och göra om dagarna och jag saknar att ha en blogg o skriva på nån gång i bland så visst, det kan ta flera månader för 1 inlägg att komma men jag skriver när jag känner för att jag vill skriva helt enkelt och inte har nåt annat att göra... :) 

Just nu sitter jag ialla fall och skypar med Ebba och jag funderar på att ställa mig o laga nåt te lunch.

Ni får ha det bra <3 


Likes

Comments

Yo, what's up?

Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva om eftersom jag inte har så mycket idéer, igår hade jag en as bra idé. Jag kommer ihåg hur jag satt och planerade hur jag skulle göra och allting men nu är det en black out. Kommer verkligen inte ihåg vad fan det var jag satt och planerade.

Ialla fall så idag har jag bara suttit och kollat videos och typ chillat i min säng. Snackade några timmar med Agnes och Ebba också men sen pratade vi typ ingenting i slutet så vi bestämde att lägga på och skriva sms istället.

Just nu tänkte jag börja fixa lite med designen, ialla fall så ska jag försöka komma på lite idéer och sådär. Det kommer nog ta ett tag innan den nya designen kommer ut för vill vara noga och ta nånting som jag kan ha länge eftersom JAG tycker bokstavligen att det tar riktigt lång tid att planera en design och sånt.


Likes

Comments

Yo, what's up? 

Asså jag dör, igår var jag riktigt sjuk och kunde knappt röra mig. Idag gick jag till skolan sjuk endast för att jag trodde det var Nationella prov, sedan kommer jag till skolan och då har vi inte ens nationella prov så idag har jag tvingat igenom hela dagen sedan hade vi ändå teater ikväll så gick dit med så nu allt jag ska göra är att mysa ner mig i sängen och fucking vila. Jag tror inte jag ska till skolan imorgon om det fortfarande är såhär men det märker vi. 

Annars i helgen så funderar jag på att typ köpa skor och så, mina skor jag använder nu har ett hål och jag hatar det som fan. Sen ska man kanske träffa Tim också om han nu kommer eller om jag drar till honom. Men vi får se, kommer skriva mer imorgon om jag inte sover hela dagen. Hehe! :* 


Likes

Comments

1. Jag är riktigt rädd för clowner. 

2. Jag har en hund. 

3. Min allra bästa vän heter Ebba, 

4. Jag har mer scenskräck för 2 personer än för 100 personer. 

5. Jag vågar aldrig ser filmer där scener utspelar sig under vatten. 

6. Jag älskar sushi.

7. Jag suger på matte. 

8. Jag är vänsterpartist. 

9. Jag älskar teater. 

10. Jag har skrivit några låtar. 

11. Jag är singel. 

12. Jag skulle inte klara mig utan min telefon. 

13. Min bästa vän gillar att slå mig (Ingen vet varför) :*

14. Jag bor tillsammans med min pappa och bror. 

15. Jag red mycket innan. 

16. Jag hatar skolan.

17. Jag vill ha en panda som husdjur. 

18. Jag HATAR rasism och homofobi. 

19. Jag är inte så bra på att komma ihåg saker. 

20. Mitt favorit band när jag var jätte liten var Lordi.... 


Likes

Comments

Yo, what's up? 

Jag har inte skrivit på as länge men jag har haft så mycket och göra och har helt enkelt inte haft orken till det. Först och främst så går jag ju på teater och vi ska kunna alla replikerna utantill tills imorgon, för det andra så har jag fixat lite med artikeln som vi ska ha i Ungvänster. Sen jag har ju massor av skolarbete. Imorgon har jag två prov, Svenska och Historia. Vet inte hur jag ska klara av allt..

Idag ligger jag genom förkyld och gör ingenting, riktigt trött och sliten bara. Nu tänkte jag också starta min stora dator och kolla vad som hänt på den, jag lovar den har typ varit av sen typ nyår.... Men jag kan skriva lite mer sen kanske. Ha det gött! <3 


Likes

Comments

Yo, what's up? 

Igår hade jag så sjukt mycket och göra, asså ni inser verkligen inte. Hela skoldagen var faktiskt chill sen när jag kom hem så hängde jag med Daria te stallet och sedan när jag kom hem så spelade jag lite sen snackade jag skype med Eve, markus och safet medans jag pluggade. Har ett kemi prov imon så första lektionen så pluggade jag på det och nu andra lektionen så pluggar jag också på det. Måste verkligen ha betyg om jag ska komma in på gymnasiet. 

Ikväll KANSKE ett speciellt inlägg kommer, vet inte redigt än men jag tror det i allafall, om jag hinner klart med kemin och så men tror jag kommer få en timme över. Ni får ha de gött! 


Likes

Comments

Yo, what's up? 

Sitter och funderade lite på livet faktiskt. Asså alla har ju olika teorier om hur människor skapades, vissa tror att gud skapade oss och vissa tror att vi utvecklades genom apor. Asså hela grejen med historia, INGEN vet om det är sant eller inte. Så det är ändå rätt fuckat att vi lär oss saker som ingen vet om de är sanna egentligen. Visst, de kanske hittat saker som tyder på det men ingen vet om det är sant eller inte. 

En annan tanke är det här med betyg, folk pratar ut och in om man ska ha betyg i fjärde klass osv. Men det är rätt sjukt för jag vet att man blir riktigt stressad om man har betyg. Innan när man var liten och gick typ i 5an - 6an och inte hade betyg så var allt betydligt mycket lättare och mindre stressigt. Jag har betyg nu och känner mig grovt stressad hela tiden. 

Detta var ialla fall lite tankar och åsikter jag hade, haterz will hate. 


Likes

Comments

Yo, what's up? 

Denna morgonen började ju skit, jag trodde jag skulle få sova till kl 7, min normala tid helt enkelt.. Sen väcker pappa mig och säger att han börjar jobba snart kl 6 på morgonen och jag får helt enkelt dra mig upp och typ halv dö. 

Nu sitter man här på pappas jobb och väntar på bättre tider, ska möta veve vid tågstationen kl 7.45 så man får väl sitta här typ 45 min och bara glo in i väggen. 

Värsta morgonen i mitt liv....


Likes

Comments