Den 30 juli 2017 kom min fantastiska livskamrat hem!

Tänkte jag skulle ta det från början.
Har tänkt på att skaffa en hund lite fram och tillbaka under en tid. Började titta på blocket och hos uppfödare men så en dag kom jag i håg organisationen "hundarutanhem". Jag gjorde en intresseanmälan på deras hemsida efter att jag läst igenom all information som de hade där. Efter att ej fått något svar efter ca en vecka så gjorde jag mer sökande och hittade då en annan svensk organisation som jobbar med hemlösa hundar från Irland.
"Friendsforever" och när jag kom in och såg bilderna på hundarna som de hade där blev jag förälskad i salukimixen "Rocco" (nu mera Bagheera). Så jag gjorde en intresseanmälan även här men då för Rocco. Dagen efter så ringer en representant från friendsforever up mig och vill ställa lite frågor. När det var klart att jag ville gå vidare med adoptionen så gör de hembesök innan man kan boka hunden.

Hembesöket gjordes av ett par som bor i närheten utav mig som tidigare adopterat från organisationen. När jag fick ett godtjänande så kunde jag boka hunden och med det så betalade jag även bokningsavgiften. Jag hade dock ett problem. Hundarna kom till Sverige den 29/7 och jag var i Linköping till dagen efter. Detta löstes snabbt, han kunde vara hos en av organisationens medlemmar i Stockholm.

Bagheera har nu varit hos mig i två månader och han älskar livet här i Sverige. Älskar honom så mycket! Känns så bra att göra något bra för någon som verkligen behöver det.


Vänligen Smiles

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

BALEN
STUDENTEN

Mitt första minne av dig är inte det bästa. För mig var du någon som kom och tog min mamma och pappa ifrån mig. Det är svårt att sätta sig in i hur en treåring tänker och än idag har jag ingen aning om varför jag reagerade så starkt eller varför jag höll fast vid känslan i så många år. 

Du har alltid varit den som ställer up och som alltid finns dör för mig när jag behöver dig. Osjälvisk, ödmjuk, smart och snäll ( inte så värst snabbtänkt dock, blixten ;) 

Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig! Du är den finaste människa jag vet och jag ser up till dig för den person som du växt up till att bli. Älskar dig Sara! Du ska veta att jag alltid fins här för dig , love you to the moon and back. 

Grattis till studenten! Fan va bra du är och jag kunde inte vara mer stolt. Kramar storesyrran!! 

Likes

Comments

Rub and Skrubb

Gjorde en liten beställning på lush.se för deras limited påsk produkter har nu landat hos dem. Eftersom jag köper Lush produkter ganska ofta så försöker jag att inte köpa så mycket från deras ordinarie sortiment. Men min ansiktes rengöring tog slut så behövde en ny. Dock så var produkten jag använder slut på hemsidan så jag tog chansen att pröva något nytt. Annars så använder jag Dark Angels rengöring men beställde denna gång Angels on Bare skin rengöringen och den har hittills fungerat riktigt bra!

Köpte två produkter från påsk produkterna. Ultra Violet bubble bar och Golden Egg bath bomb!

Köpte Rub Rub Rub som är en kropps skrubb. Hade aldrig prövat denna och min skrubb som jag haft tog slut för ca en månad sedan så behövde en ny. Rub Rub Rub doftar som en sexig man och hav. Men om jag får välja så använder jag hellre Ocean Salt skrubben från Lush.

Angels on Bare Skin
Rub Rub Rub
Smiles

Likes

Comments

Fika med farmor
Hanséns Café
Promenad i Sandviken
Smiles

Likes

Comments

Lush Cosmetics Empties

De flesta som känner mig vet att jag älskar Lush och deras crulity free cosmetics. Så här har jag några produkter som jag använt upp och tänkte berätta vad jag gillade och inte gillade med dem.

Roots

Roots är en hårbehandling som är riktad mot personer med fint/tunt hår. Huvudingrediensen är pepparmintsolja som är menat till att stimulera hårbotten till att motverka håravfall. Roots är menad att använda i hårbotten. Massera in produkten och låt verka i 20 minuter. Eller gör som jag och låt den verka i någon timme innan jag sköljer ur produkten.

Jag älskar doften! Roots doftar av stark mint. Efter du sköljt ur produkten och tvättat håret som vanligt så stannar doften i håret.

Ocean Salt

Ocean Salt beskrivs av Lush som en rengöring men är egentligen en skrubb. OC doftar av salt och en nypa citron i min näsa, som en dag på stranden. OC har havssalt som sin huvudingrediens vilket gör att det är mycket riv i den. Så för mig var denna produkt för "aggressiv" för mitt ansikte men fungerar riktigt bra som en kroppsskrubb!

Snowman Shower Jelly

2014 kunde man köpa denna produkt under julen. Själv hatar jag doften! Snowman doftar som blackcurrant te, Så gillar du söta fruktiga dofter och svartvinbär så kommer du att älska Snowman Shower Jelly.

Ro´s Argan 

Detta är en produkt som många Lushies älskar. Ro´s Argan är en Body Conditioner så som ett balsam för kroppen. Doften är en subtil ros doft med undertoner av citron. Meningen med denna produkt är att när du använder den så ska du inte behöva använda lotion efter du duschat. För mig räckte det att använda Ro`s Argan men har du riktigt torr hud så kommer du behöva smörja in dig med lotion efter ändå.

The Olive Branch

The Olive Branch Shower Gel är en av mina personliga favoriter från Lush. Älskar doften! För mig doftar denna som en nyduschad sexig man. Doften stannar dock inte på huden när du sköljt av dig produkten. Förutom doften så är denna produkt inget speciellt den gör jobbet som en dusch kräm ska göra men det var det.

Hot Toddy

Hot Toddy Shower Gel är också en produkt man kunde köpa under julen 2014. Doftar som old school Coca Cola! Till skillnad från Olive Branch så stannar doften på huden även när du duschat klart. Denna Shower Gel är full med guld glitter men glittret fastnar inte på huden så du slipper se ut som en nyårsdekoration efter användning.

Smiles

Likes

Comments

​Haft en lazy day. Blev en sväng till skogs med min nya kamera då vi haft så fint vårväder idag. Ahh äntligen lite sol. Fotat djuren här hemma här har vi katten Snutte och gerbilen Anubis.

Likes

Comments