Ja, vart ska man börja..

Idag var jag på ett besök hos min reumatolog , då jag haft så fruktansvärt ont och medicinen som jag går på inte hjälper över huvudtaget. Han tryckte på mig och jag lova, när han rörde mina höfter och axlar trodde jag att jag skulle skrika av smärta. Höfterna fick vi gå vidare med och kolla med ultraljud. De bevisade att det inte varit konstigt att jag haft så ont för det var en del vätska där och inflammerat... Varför?! Varför ska de hända nu?!?! Jag håller på med mitt körkort och jag vill kunna jobba som vanligt. Men men, får hoppas att den medicin jag ska få i sprutform hjälper. Påtal om sprutor. Har haft sprutfobi så länge jag kan minnas. Och nu ska jag sitta och ta sprutor på mig själv?! Hur fan ska de gå?! Jag är så rädd, så rädd att jag inte ska klara av de.

Det fanns självklart ett annat alternativ också, att ligga inne en gång i månaden och få det genom dropp. Men jag avstod för jag HATAR sjukhusmiljön och allt som har med sjukhus att göra.. Fyfan va livet är orättvist ibland! Fan!

Varför skulle just jag drabbas!

Så jag gick därifrån med ett falskt leende.. så fort jag kom hem så började tårarna rinna och ångesten bubblade över. Jag kunde inte hålla emot tårarna..

Så nu framöver blir det massa blodprover, röntgen och undersökningar för att jag ska kunna få börja med min behandling. Så nästa vecka är det dax att ge blodprover och efter det hoppas jag att jag får en tid så snabbt som möjligt till röntgen för att röntga lungorna.


Ska försöka uppdatera här mer nu när mitt liv tagit ett stort steg bakåt.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Är så fruktansvärt trött på livet just nu! Att behöva börja om från början hela tiden efter allt har fått så bra!! Fan! Blir så besviken på mig själv! Vad är det för fel på mig?! Varför kan inte jag vara som alla andra, må som alla andra och slippa den här jävla paniken! Nä då ska jäveln komma tillbaka när allt är som bäst! De krävdes EN svimning för att min ångest skulle komma tillbaka. Nu går de inte en dag utan jag får panik och de känns som jag ska dö! Andningen känns tung och skakig. Hjärtat känns som de ska sluta pumpa samtidigt som kvävningskänsla kommer. Fyfan att man ska behöva utstå med detta! Vill bli av med dig!! Försvinn ur mitt liv! Har det mycket bättre utan dig! Jävla ångest!

På tal om svimning, det har hänt mig hur många gånger som helst sen jag va liten.. Och de har byggt upp en otrolig rädsla för att svimma. Sen skrämmer jag upp mig ännu mer när jag kräks efter och är helt slut!
Nu när jag väl skaffat mig ett jobb som timvikarie och jag trivs så ska detta hända och göra att jag inte vill gå till jobbet för jag är så jävla rädd..
Vad finns det att vara rädd för?

- Ja tänk om jag visste vad de va jag va rädd för, svimma vet jag men all ångest?? Vart kommer de ifrån egentligen!? Gaaah blir galen!

Alla tror att man mår så bra för att man ger ett falskt leende på läpparna och vill inte berätta för någon hur man mår då man har fått höra innan att man är knäpp.. Och ja en massa annat.. Usch,blir så trött!

Aja, nu räcker de för idag.
Likes

Comments

Hej alla där ute!
Mitt liv har blivit så fruktansvärt underbart!
Allt har tagit en helt annan väg.
Från att vara rädd för allt, bland annat åka bil, ta blodprover, äta med folk, handla. Ja den listan kan bli väldigt lång! Jag har haft svårt för allt, verkligen allt.
Nu idag, jag kan handla, åka bil och allt möjligt utan att vara rädd eller få ångest och panik! Jag har skaffat mig ett jobb som jag aldrig trodde jag skulle klara av. Men Gud vad jag trivs och mår bra! Vill tacka alla i min familj för att ni har trott på mig även när jag mått som sämst.
Men mest vill jag tacka min sambo och min älskade syster som står mig så otroligt nära! Tack för du ger en chans och att du alltid finns för mig älskade syster, bästa vän! ❤️.
Min älskade sambo också, Gud vad jag älskar dig och du gör så att jag klarar allt, du tror på mig och hjälper mig när jag är osäker. Du pushar mig framåt när jag egentligen vill ta ett steg tillbaka.

Tack!! ❤️

Mitt liv ser helt annorlunda ut nu än vad de gjort de senaste två åren.


Likes

Comments

Idag har jag jobbar kväll. Började vid 14 och slutade vid 21. Hjälpte de äldre att gå och lägga sig och så. De gick hyfsat, måste bara vara mer säker på mig själv.
Nu är jag trött som fan. Haha inte van vid att vara och jobba..
Imorgon är det upp tidigt igen för att jobba dag mellan 7 - 16.
Ser fram emot det :)

Nehe, tack för mig. Nu ska jag sova så jag är pigg imorgon :).


Likes

Comments

Första dagen på jobbet, har inte haft jobb sen jag slutade skolan för två års sen. Förutom att jag jobbade på posten innan jul och sorterade brev i typ 8 dagar.
Men tillbaka till saken, jag har börjat jobba på ett serviceboende som hjälper de äldre med saker de inte klarar själva. Jag som varit/är så otroligt rädd för sprutor, sjukhus miljö och allt ska utsätta mig för en sån plats.. Trodde aldrig jag skulle klara det om jag ska vara ärlig.

Kom dit idag lite innan 7 med klump i magen och skakande och svettiga händer. Skulle gå bredvid.. Vi började dagen med att få upp de gamla ur sängen och sen började dagen för de gamla godingarna :) . De va otäckt i början, sond, insulin, och ja allt sånt som jag har haft fobi över. Men allt gick hur bra som helst idag. Dagen sprang iväg och alla som jag jobbade med va riktigt trevliga och förstående för att jag va ny och inte kunde något.

Det här är mitt största steg i livet!
Från att ha fobi till att nästan längta efter morgondagen då de är dax för ännu en jobbdag fast börjar vid 14 :) .

Tack alla som trott på mig och störtat mig i alla lägen och speciellt när de gäller detta jobb.
TACK TACK TACK!

Så nu blir de sängen med älskling, är helt slut i kroppen! :p härlig känsla! ;)


Likes

Comments

De spelar ingen roll vad jag gör, jag älskar honom och kommer leva med honom..
Folk får hata mig för mina beslut, tråkigt nog.. Men jag måste följa mitt hjärta. Jag väntar och längtar tills jag ligger hemma i sängen i min älsklings famn och njuter.
Man tycker att familjen ska finnas och stötta en vad man än gör, men jag hade fel.. Så är inte fallet här. Mina syskon kommer inte att titta åt mitt håll igen, tråkigt men sant..

Jag är så gammal så jag kan ta mina egna beslut och göra mina egna val!

PUNKT SLUT!

Likes

Comments


Ja, de är de ända jag gör. Jag är rädd men ändå osäker på min sak.. Jag älskar honom men är rädd för att allt ska upprepa sig.. Att jag efter någon månad ligger här hemma igen med ett krossat hjärta.. DU är den som får mig hel!

Jag saknar dig, din familj, barn och allt. Såna småsaker som när vi satt vid datorn och kollade saker och spelade är ett minne som alltid kommer att sitta kvar. Jag älskar dig och kommer alltid att göra.
Jag vet att jag sårade dig, att man inte gör så men de va aldrig något illa menat, aldrig att det skulle bli såhär..

Ligger i sängen nu och drömmer mig till din säng, famn, kramar och kyssar! FAN, Jag älskar ju dig!!Likes

CommentsJag vill hem, hem till våran säng! Ligga i din famn samtidigt som vi snackar!
Jag vill komma hem, jag vill verkligen ingenting annat än att vara med dig.. Men jag är trött på att kämpa själv, att alltid komma krypandes tillbaka.. Jag vill att du ska kämpa för mig! Kämpa för att de ska bli vi igen. Det är inte så enkelt som att bara skriva eller ringa och säga " kom hem " , jag vill ha mer! Jag vill ha kärlek, kramar, kyssar, fina ord, känna sig älskad.

Du kommer aldrig att försvinna ur mina tankar och drömmar, mitt hjärta! Det gör så fruktansvärt ont!

Jag älskar dig!

Likes

Comments

Jaha, så har man varit på en tripp, först till vårdcentralen för blodprover för de visade dåliga levervärden från i fredags. Tråkigt att de aldrig kan vara bra! Så de va bara till att lägga fram armen så dom fick suga ut lite blod från mig. Usch! Jävla sjukdom! Har aldrig märkt av det innan men nu jävla sen två år tillbaka ungefär så har de varit fruktansvärt.. Har haft så fruktansvärt ont i mina fötter och näst intill överallt..
På samma gång är mitt hjärta brustet, jag älskar honom och vill inget annat än att vara där och med honom.
Allt hade ordnat upp sig, jag har fått jobb, tjänar mina egna pengar och håller på med körkortet! Fan!!

Livet är inte de roligaste just nu. Men hoppas att han där borta kämpar lika mycket som jag. Jag vill inget annat än att han där borta ska kämpa.. För mig.. Men men.. Verkar inte så positivt i den punkten. Tyvärr.

Men hoppas ni där ute har de mycket roligare än vad jag har de..Likes

Comments


Jag saknar din varma famn, dina kyssar, skämt. Dina otroligt jobbiga snarkningar om nätterna, samtidigt som det nästan var sövande. Dina fel i Svenskan, mina försök till att prata på bosniska. Din familj, barn, Ja allt!

Våra ideér om lägenhet, hus, hund och allt! Verkligen allt! FAN!

Jag saknar dig så det gör ont, men kommer dock få leva med detta.. Leva ensam, utan den jag älskar mest i hela världen.
Det gör så ont, kan inte sova om nätterna, äta eller vara glad.. Förlåt.

Älskar dig! Kommer alltid att göra!


Likes

Comments

865765_2013132035556x980