Eftermiddagen tillbringades hos m&p. Körde och hämtade upp min systerdotter också för hennes lillasyster skulle till doktorn.
Alltid lika roligt att träffa syskonbarnen!
Efter syrran varit hos doktorn med lilla Ellie så kom dom och stannade en stund och vi åt middag tillsammans.

Åkte hem sen vid 19 tiden och satte mig o pusslade och lyssnade på musik.
Nu ligger jag i sängen, dock är min största önskan just nu att jag hade haft någon att krama, få somna i famnen. Ensamheten är riktigt jobbig ibland! Usch!


Vänjer man sig någonsin av ensamheten?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vaknade runt kl 10 idag, ställde ingen klocka för en gångs skull. Va skönt att slippa vakna av alarmet. Körde sen till mamma o pappa för att äta lite frukost. Så här är jag nu, ligger i soffan o kollar på film. Snart blir de väl lite kaffe också kan man ju hoppas på!

/ Becka

Likes

Comments

2017, nja inte de bästa året om man frågar mig.

2018, jag hoppas att detta året ska bli mitt år! Att jag kommer på fötter. Utbilda mig, skaffa ett stabilt jobb, sen pricken över i’et hade varit om jag hittade min blivande man.
Jag är färdig med att leva ensam, hade verkligen inte trott jag skulle vara ensam så pass länge. Aldrig varit den som levt ensam såhär länge, (2/3 år?) Haft två väldigt långa seriösa förhållanden.
Jag har lovat mig själv att försöka göra 2018 till de bästa året på länge! Nu är det min familjs år!

Likes

Comments

Hej ni där ute.
Här ligger jag i soffan och funderar på livet. Fram och tillbaka. Ska jag leva resten av mitt liv ensam? Kommer jag någonsin våga släppa in någon i mitt liv? Våga lita på någon?
Min eviga skräck.
Min ångest däremot är mycket bättre, eller nja de går väl i perioder precis som med allt annat.

Har funderingar kring vad jag vill göra med mitt liv, kan inte leva på att vara timvikarie.. Funderat på något administrativt.
Fast egentligen hade jag velat gå makeup utbildning och starta upp eget eller något sånt. Både makeup och håruppsättningar m.m..
Men en sån utbildning kostar tyvärr en förmögenhet! Aja, får fortsätta drömma oh hoppas de går min väg någon gång.

/ Becka

Likes

Comments

Ja, vart ska man börja..

Idag var jag på ett besök hos min reumatolog , då jag haft så fruktansvärt ont och medicinen som jag går på inte hjälper över huvudtaget. Han tryckte på mig och jag lova, när han rörde mina höfter och axlar trodde jag att jag skulle skrika av smärta. Höfterna fick vi gå vidare med och kolla med ultraljud. De bevisade att det inte varit konstigt att jag haft så ont för det var en del vätska där och inflammerat... Varför?! Varför ska de hända nu?!?! Jag håller på med mitt körkort och jag vill kunna jobba som vanligt. Men men, får hoppas att den medicin jag ska få i sprutform hjälper. Påtal om sprutor. Har haft sprutfobi så länge jag kan minnas. Och nu ska jag sitta och ta sprutor på mig själv?! Hur fan ska de gå?! Jag är så rädd, så rädd att jag inte ska klara av de.

Det fanns självklart ett annat alternativ också, att ligga inne en gång i månaden och få det genom dropp. Men jag avstod för jag HATAR sjukhusmiljön och allt som har med sjukhus att göra.. Fyfan va livet är orättvist ibland! Fan!

Varför skulle just jag drabbas!

Så jag gick därifrån med ett falskt leende.. så fort jag kom hem så började tårarna rinna och ångesten bubblade över. Jag kunde inte hålla emot tårarna..

Så nu framöver blir det massa blodprover, röntgen och undersökningar för att jag ska kunna få börja med min behandling. Så nästa vecka är det dax att ge blodprover och efter det hoppas jag att jag får en tid så snabbt som möjligt till röntgen för att röntga lungorna.


Ska försöka uppdatera här mer nu när mitt liv tagit ett stort steg bakåt.


Likes

Comments

Är så fruktansvärt trött på livet just nu! Att behöva börja om från början hela tiden efter allt har fått så bra!! Fan! Blir så besviken på mig själv! Vad är det för fel på mig?! Varför kan inte jag vara som alla andra, må som alla andra och slippa den här jävla paniken! Nä då ska jäveln komma tillbaka när allt är som bäst! De krävdes EN svimning för att min ångest skulle komma tillbaka. Nu går de inte en dag utan jag får panik och de känns som jag ska dö! Andningen känns tung och skakig. Hjärtat känns som de ska sluta pumpa samtidigt som kvävningskänsla kommer. Fyfan att man ska behöva utstå med detta! Vill bli av med dig!! Försvinn ur mitt liv! Har det mycket bättre utan dig! Jävla ångest!

På tal om svimning, det har hänt mig hur många gånger som helst sen jag va liten.. Och de har byggt upp en otrolig rädsla för att svimma. Sen skrämmer jag upp mig ännu mer när jag kräks efter och är helt slut!
Nu när jag väl skaffat mig ett jobb som timvikarie och jag trivs så ska detta hända och göra att jag inte vill gå till jobbet för jag är så jävla rädd..
Vad finns det att vara rädd för?

- Ja tänk om jag visste vad de va jag va rädd för, svimma vet jag men all ångest?? Vart kommer de ifrån egentligen!? Gaaah blir galen!

Alla tror att man mår så bra för att man ger ett falskt leende på läpparna och vill inte berätta för någon hur man mår då man har fått höra innan att man är knäpp.. Och ja en massa annat.. Usch,blir så trött!

Aja, nu räcker de för idag.




Likes

Comments

Hej alla där ute!
Mitt liv har blivit så fruktansvärt underbart!
Allt har tagit en helt annan väg.
Från att vara rädd för allt, bland annat åka bil, ta blodprover, äta med folk, handla. Ja den listan kan bli väldigt lång! Jag har haft svårt för allt, verkligen allt.
Nu idag, jag kan handla, åka bil och allt möjligt utan att vara rädd eller få ångest och panik! Jag har skaffat mig ett jobb som jag aldrig trodde jag skulle klara av. Men Gud vad jag trivs och mår bra! Vill tacka alla i min familj för att ni har trott på mig även när jag mått som sämst.
Men mest vill jag tacka min sambo och min älskade syster som står mig så otroligt nära! Tack för du ger en chans och att du alltid finns för mig älskade syster, bästa vän! ❤️.
Min älskade sambo också, Gud vad jag älskar dig och du gör så att jag klarar allt, du tror på mig och hjälper mig när jag är osäker. Du pushar mig framåt när jag egentligen vill ta ett steg tillbaka.

Tack!! ❤️

Mitt liv ser helt annorlunda ut nu än vad de gjort de senaste två åren.


Likes

Comments

Idag har jag jobbar kväll. Började vid 14 och slutade vid 21. Hjälpte de äldre att gå och lägga sig och så. De gick hyfsat, måste bara vara mer säker på mig själv.
Nu är jag trött som fan. Haha inte van vid att vara och jobba..
Imorgon är det upp tidigt igen för att jobba dag mellan 7 - 16.
Ser fram emot det :)

Nehe, tack för mig. Nu ska jag sova så jag är pigg imorgon :).


Likes

Comments

Första dagen på jobbet, har inte haft jobb sen jag slutade skolan för två års sen. Förutom att jag jobbade på posten innan jul och sorterade brev i typ 8 dagar.
Men tillbaka till saken, jag har börjat jobba på ett serviceboende som hjälper de äldre med saker de inte klarar själva. Jag som varit/är så otroligt rädd för sprutor, sjukhus miljö och allt ska utsätta mig för en sån plats.. Trodde aldrig jag skulle klara det om jag ska vara ärlig.

Kom dit idag lite innan 7 med klump i magen och skakande och svettiga händer. Skulle gå bredvid.. Vi började dagen med att få upp de gamla ur sängen och sen började dagen för de gamla godingarna :) . De va otäckt i början, sond, insulin, och ja allt sånt som jag har haft fobi över. Men allt gick hur bra som helst idag. Dagen sprang iväg och alla som jag jobbade med va riktigt trevliga och förstående för att jag va ny och inte kunde något.

Det här är mitt största steg i livet!
Från att ha fobi till att nästan längta efter morgondagen då de är dax för ännu en jobbdag fast börjar vid 14 :) .

Tack alla som trott på mig och störtat mig i alla lägen och speciellt när de gäller detta jobb.
TACK TACK TACK!

Så nu blir de sängen med älskling, är helt slut i kroppen! :p härlig känsla! ;)


Likes

Comments

De spelar ingen roll vad jag gör, jag älskar honom och kommer leva med honom..
Folk får hata mig för mina beslut, tråkigt nog.. Men jag måste följa mitt hjärta. Jag väntar och längtar tills jag ligger hemma i sängen i min älsklings famn och njuter.
Man tycker att familjen ska finnas och stötta en vad man än gör, men jag hade fel.. Så är inte fallet här. Mina syskon kommer inte att titta åt mitt håll igen, tråkigt men sant..

Jag är så gammal så jag kan ta mina egna beslut och göra mina egna val!

PUNKT SLUT!

Likes

Comments

865765_2013132035556x980