gårdagen bestod av 3 träningspass, lagom utmattade. kl 8 var det dags för korta intervaller och styrka, sedan vid lunchtid, var det orientering i 2 timmar, skitkul!, förutom blåsorna jag fick på fötterna :(
sedan på eftermiddagen så var det löpteknik och explosivitet, riktigtbkul och idag har jag träningsvärk i de flesta kroppsdelarna! funderar just nu på att gå ner och ta en kvällsrunda.

inom sinom tid kommer styrketräningen att ge resultat även på överkroppen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

känner verkligen att min samsung inte fixar kamerakvalitet.

Likes

Comments

sätter mig på bussen mot osby! time to be kontrollvakt för löparna!

Likes

Comments

glömde berätta om mitt misslyckande i lördes som förstörde en hel del..

jag snubblade på en tröskel, och som de flesta vet, gör det så jävla ont, men går över rätt snabbt så jag väntade på att det skulle gå över, men det gjorde det inte...
så gick på toa o kollade, och där var en blå, röd, tå, eller ja, regnbågens alla färger på min tå, utan nagel o massa blod, större än stortån..

(hemma är vårt hus handikappsanpassat, så med andra ord så är jag inte va vid att behöva kliva över dessa..)

och fortfarande idag är jag halt. så ingen löpning inte. utan bara ett pass på gym.. kan knappt ha skor på mig..

there you go madde,
klumpeduns

Likes

Comments

för första gången på evigheter vaknar jag halv ett! (!!!!!!) känns hemskt när man sover bort halva dagen.. och inte nog med det, det är jättestökigt i lägenheten.. och gymmet stänger jättetidigt så inget pass där inte. en allmänt gnällig dag helt enkelt.. men får städa tills det blir kliniskt rent, så kommer jag må betydligt bättre!

hittade världens snyggast tatuering på en app häromdagen, skitsnygg! vad tycker ni?

Likes

Comments

tappra löpartjejer som tog sig igenom öl-ol!

Likes

Comments

körde ett helkroppspass med lit extra fokus på benen, riktigt skönt och kände verkligen att jag fick ut något av passet.. körde nog alla maskinerna där inne för att få största möjliga variation av muskelgrupperna.

finns inget skönare än att lägga sig i gymmets massagestol för fysisk och mental återhämtning efteråt ♥

de skitsnygga tightsen är från myway2fitness. se!

nu blir det till att laga tacos och bädda ner sig med älsklingen!


Likes

CommentsLikes

Comments

kom på att jag hade två kvällskurser idag, en vid 5 o en vid 8, så varken hinner, orkar eller borde träna idag, är försiktig med låret så det inte ska bli värre.

ikväll avslutas banläggningskursen, så sen är det bara att söka licens! ska bli kul om jag får den.

imorgon, om låret känns bättre, blir det träning, vilket jag verkligen vill, som alla säger, "one hour workout is only 4% of your day"

och det stämmer alldeles utmärkt!

Likes

Comments

igår bar det av mot åhus (♥!!) för att ha teknikträning! riktigt taggad för jag vet hur underbart där är i skogen! speciellt vid äspet! som förväntat så var det kurvbildsorientering som var på kartan, och jag var riktigt förvånad över min prestation. Trots en svag överansträngning i ena låret och den tugga tekniken, så bommade jag endast en kontroll, och nästan flöt på nästan helt felfritt, stolt över mig själv och hoppas det fortsätter!

idag tränade vi inför klasskampen på idrotten, vilket involverar skotska fyllan, då jag dumt nog var ouppvärmd och rusar iväg, så small det till i låret precis där överansträngningen satt, och jag tror att jag har sträckt låret. . ont gör det. så jag rörde mig mot gymmet och körde de mesta muskelgrupperna på överkroppen!
halvsvettigt pass, knökfullt på gymmet och ingen koncentration, men men, bättre det än ingrn träning alls!

nu ska jag, väldigt tidigt lägga mig i sängen för att ha nationella prov ett antal timmar imorgon!


Likes

Comments