He he
Jag glömde ta kort på all påsk mat men jag kan säga er det var as mycket😂 min pappa fyllde år för 3 dagar sen så vi fira han nu också samtidigt😝 men nu ska Jonna, jag min syrra Mathilda och hennes kille David till stallet för min syster har en häst som heter kakan❤️ efter vi har gjort allt till hästen och ridit den så ska jag få köra bil😝 alla tror att dom kommer dö😂 men hallå jag kan ju faktiskt köra😂
Puss!

  • 4 readers

Likes

Comments

Hejsan!
Idag så har Jonna färgat sitt hår hemma till brunt😍så nu är vi brunett gänget 😂 idag klockan 2 får vi gäster hem till mig :) för vi ska äta Påsk middag 👅 och ha lite roligt. Plus så kommer de 3 hundar -.- de kommer bli krig😂 men efter de så ska Jonna komma hem till mig och då ska vi vara!
Det kommer komma upp lite bilder denna dag så håll utkik!
Puss!

  • 4 readers

Likes

Comments

Den här dagen har jag och min bästa kompis Jonna varit på Ikea och jag köpte en ny matta till mitt rum :)
Efter det släppte mamma av oss hemma hos mig för jag skulle packa för jag ska sova hos Jonna :) jonna och jag gick in på Coop och köpte lite gotta :) vi tittar på Netflix och äter hotta just nu! Inget mer speciellt kommer vi göra resten av natten :)
Puss!

  • 4 readers

Likes

Comments

Godmorgon!

Det var så skönt att få sova ut till 11:00 idag😍 för jag har haft väldigt svårt att sova dom senaste dagarna!
Nu ska jag hjälpa min älskade mamma och duka i matsalen! För vi får massa besök imorgon av familj och släkt för vi ska äta påsk middag :)
Till frukost idag åt jag inget speciellt eller något gott som vissa personer tycker men jag tycker det är svin gott! Kyckling nudlar😍 och efter jag har hjälpt mamma så ska jag sätta mig ner i sängen och titta på en serie på Netflix som heter White Collar den är as bra!

Puss <3

  • 4 readers

Likes

Comments

Hejsan!

Jag har tänkt att blogga på väldigt länge men har aldrig fattat hur man bloggar :p men jag tänker göra ett försök iaf så döm inte om jag är dålig eller inte! <3

På denna blogg kommer ni få läsa och ibland se vad jag gör om dagarna osv! <3

Hejdå!

  • 5 readers

Likes

Comments