He he
Jag glömde ta kort på all påsk mat men jag kan säga er det var as mycket😂 min pappa fyllde år för 3 dagar sen så vi fira han nu också samtidigt😝 men nu ska Jonna, jag min syrra Mathilda och hennes kille David till stallet för min syster har en häst som heter kakan❤️ efter vi har gjort allt till hästen och ridit den så ska jag få köra bil😝 alla tror att dom kommer dö😂 men hallå jag kan ju faktiskt köra😂
Puss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan!
Idag så har Jonna färgat sitt hår hemma till brunt😍så nu är vi brunett gänget 😂 idag klockan 2 får vi gäster hem till mig :) för vi ska äta Påsk middag 👅 och ha lite roligt. Plus så kommer de 3 hundar -.- de kommer bli krig😂 men efter de så ska Jonna komma hem till mig och då ska vi vara!
Det kommer komma upp lite bilder denna dag så håll utkik!
Puss!

Likes

Comments

Den här dagen har jag och min bästa kompis Jonna varit på Ikea och jag köpte en ny matta till mitt rum :)
Efter det släppte mamma av oss hemma hos mig för jag skulle packa för jag ska sova hos Jonna :) jonna och jag gick in på Coop och köpte lite gotta :) vi tittar på Netflix och äter hotta just nu! Inget mer speciellt kommer vi göra resten av natten :)
Puss!

Likes

Comments

Godmorgon!

Det var så skönt att få sova ut till 11:00 idag😍 för jag har haft väldigt svårt att sova dom senaste dagarna!
Nu ska jag hjälpa min älskade mamma och duka i matsalen! För vi får massa besök imorgon av familj och släkt för vi ska äta påsk middag :)
Till frukost idag åt jag inget speciellt eller något gott som vissa personer tycker men jag tycker det är svin gott! Kyckling nudlar😍 och efter jag har hjälpt mamma så ska jag sätta mig ner i sängen och titta på en serie på Netflix som heter White Collar den är as bra!

Puss <3

Likes

Comments

Hejsan!

Jag har tänkt att blogga på väldigt länge men har aldrig fattat hur man bloggar :p men jag tänker göra ett försök iaf så döm inte om jag är dålig eller inte! <3

På denna blogg kommer ni få läsa och ibland se vad jag gör om dagarna osv! <3

Hejdå!

Likes

Comments