ups hmm pinsamt när man rymmer hemifrån för att kunna njuta av att slippa kaoset hemma och för att hålla sig vaken under dagen jo vad gör tanten sommar till en sväng jag är hopplös förlåt gumman att jag somna skäms.
trött trött typiskt mig att ha dessa nätter suck.  men sitter just nu i soffan och bara njuter av lugnet innan vi ska iväg och titta lite hockey ikväll 😀
kram och kärlek

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

fick skor av älsklingen kul att kunna komma ut och hoppas på att inte ramla 😍 tack älskling

Likes

Comments

så som jag mår speglar sig här hemma hur de ser ut helt otroligt.  trött ännu tröttare detta är löjligt att man ska behöva må så hära.  på kvällen bruka jag få lite energi den jag skulle vilja ha från morgonen så jag kan få ro på kvällen och kunna somna.  Andra tabletten intagen och magen är ju som den är. 
kram och kärlek

Likes

Comments

Då var dagen här med att börja med metformin.  Sitter i hårt att börja med något nytt, ska jag eller ska jag inte.  Jag och börja äta nya mediciner är inte de lättaste. men jag gjorde de.  har gått bra inte någon direkt oro har jag haft, men där imot magen oj oj himmel och pannkaka 😫😫. känner mig nöjd att jag tog den.
tala om att vara super trött skulle lätt kunna sova sova sova. 
otroligt med kylan ute känns jätte väl inne idag att de var kallt ute igår otroligt att de kan ändras så bara på en natt . kram och kärlek

Likes

Comments

orken energin totalt pyts veck.  undra när man ska orka göra alla måsten utan att känna att man vill spy på allt.  skulle nog kunna sova igenom alla dygn i veckan.  finns så mycket jag vill kunna göra utan att fixa de alls 😣
kram och kärlek

Likes

Comments

absolut inte som jag hade planerat.  Gubben blev hemma och jag lika så.  Blev att börja dansa ut julen och vart den energin kom ifrån fatta jag inte 🤑 men skönt att de blev gjort.  De störta problemet är att tant måste fixa gardiner till alla fönster och lite annat att kunna prydnad med här hemma, men de blir nog bara drömmar eftersom man inte har mycket pengar.  Älsklingen var snäll och gjorde maten idag skönt att slippa de men men diska måste jag göra eftersom den dära skit diskmaskinen har valt att lägga av.

kram och kärlek

Likes

Comments

Äntligen är besöket hos läkaren bort gjort och allt gick super bra.  proverna var bra och alla saker hon gjorde var också bra.  Denna läkaren ska ha många plus i kanten av mig så fantastiskt bra var hon. Sen fick jag träffa diabetes sköterskan och fick mig en mätare och massa information, nu vet jag att de är typ två jag har.  Man blir smått trött mai slut efter sin ångest för alla tankar innan och att man sover som en kratta. Fick med mig en del info på papper som jag har bett min underbara vän att hjälpa mig igenom eftersom jag har så svårt med läsa och förstå mig på.  och känns skönt att kunna prata om de med henne, hon är en sån underbar vän så alla sätt ingen är som hon  tack för att du finns 💚💚💚.
tack älskling att du följde med mig idag hade varit svårt utan dig 💜

kram och kärlek

Likes

Comments

proverna gick bra but ta besöket hos sjukgymnasten gick också bra fick mig några tårar när han böjde och klämde men nu så är de övningar som gäller och börja gå smått, bara skit att vissa vägar är så hal tanten kanske får krypa fram 😂. tack älsklingen för att du körde dit mig och hämtade mig på din lunch.  natten har varit sjukt jobbig att försöka sova när man är jätte kissnödig är fan ingen hitt.  skönt att jag inte behövde vänta allt för länge på att få göra proverna och inte så mycket folk i väntrummet.  undra om proverna hinner att komma innan jag ska till läkaren på onsdag.   var rätt skönt väder ute idag och snön har börja yra ute igen. 
Den 27/1 ska jag ha partylite hemma ska bli spännande frågan är vad ska tant bjuda på då.  tips??
var rädd om er kram och kärlek

Likes

Comments

sån panik över att försöka ta sig från ruta ett till två.  så jävla dåligt jag mår och saken gör inte de lättare när jag vet hur fan jag själv funkar som.  dessa prover och möte med sjukgymnasten är absolut höga problem utan stora problemet är hur jag nu ska va mig in.  vara utan föda från åtta till åtta och känslan när jag vet hus jag mår när jag inte äter oj oj hoppas alla går bra.  märks att man mår dåligt när man ser sitt huller om buller skrivande ❤❤ kram och kärlek

Likes

Comments

skriva av mig men så fort jag har börjat så tar de stopp.  är ändå skönt att få ur sig en massa.  Var ju som ett tag sen man var har inne och skrev.  Har hunnit med en sväng till min kära mor och "far" på go middag fick med oss jänta och hennes sambo super roligt fick lyckan och träffa syster med familjen hennes ❤💜❤ jag bara älskar familjen i massor.  Massor med snö och halt ute kan inte detta ge med sig snart.  vill så gärna ut och gå men är grymt rädd att jag ska hamna på backen och träffa mitt onda knä.  Trodde jag skulle få min medecin igår av metformin tro jag den hette men nej de fick inte tant.  fick tag på hälso centralen diabetes sköterskan som då varit i kontakt med läkaren, blev att tant ska göra massa prover på måndag morgon för att sen träffa läkaren på onsdag känns skönt att mer ut rett innan jag ska börja äta medicinen.  även på måndag ska jag träffa sjukgymnasten paniken börja komma att behöva köra den dära jävla bilen själv suck.  Idag passade jag på att rymma hemifrån och det är så otroligt skönt att få komma bort för bara någon timme till bäst vännen, och en sak är säkert någon jävla byrå från jysk komma jag då inte köpa för att bygga ihop den sen 😂😂😂😂 . Har massa mera men jag ska försöka skriva varje dag nu. 
jo syster yster önskade jag kunde i veckan men proverna och möterna sätter tyvär stopp förlåt ❤❤❤.
kram och kärlek

Likes

Comments