Long time no see!!!! Klockan är drygt fem och det är redan mörkt nog för stjärnorna att kika fram. Vet ej hur ni känner angående det faktum men jag älskar det. Solen är ju fin hon också, men jag blir lugnare av höst och vintermörkret.

Har varit rikssämst på att uppdatera. Jag är stressad. What else is new? Det har hänt väldigt mycket på sistone och jag vill verkligen skriva om det, men jag har ingen ork. Den är som bortspolad. Jag försöker ta en dag i taget och det verkar funka även om bloggen får lida lite. Men jag tänker att ni kan få ta del av dagen som varit. I'll walk you through it:

Sov ca fyra timmar och gick upp när magen började knipa. Åt frukost samtidigt som jag skrev på ett arbete om skönhetsideal under olika epoker - superintressant! Efter det gick jag ut och sprang(sjukaste??) och det var så himla fint vid havet. Det har jag dock inte bildbevis på. :/

Trimmade min ojämna lugg innan jag tog en dusch. Den växer som ogräs.

Lagade bönpasta och vegansk köttfärssås. Konsistensen = märklig/unik/speciell/härlig.

Knäppte några bilder i uterummet och förevigade eftermiddagssolen(det var finare irl).

Jaha nähe. Annars har jag nog inte mycket mer att tillägga. Har verkligen avskärmat mig från civilisationen idag och tagit livet i min egen takt. Gjort precis det jag velat, orkat och inget mer. Jag ska nog försöka jobba lite till på olika skoluppgifter, fixa te och fortsätta läsa i Tusen ord för allt av Conny Palmkvist. Den är riktigt fin. Och söt.

Hoppas ni har det bra.<3

Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ska försöka börja med månadslistor! Kan ju alltid vara kul att kolla tillbaka på tänker jag. Regelbundna inlägg med tips, minnen och halvkassa mobilbilder som sammanfattar månaden som varit. Alltså november, i detta fallet. 

Mat:

Isolde och jag tog skydd från regnet på något mysigt café i Haga. Det blev en gigantisk kanelbulle för henne och snickerskaka + cappuccino för mig.

Bästa stunder:

Skaffade en tatuering. Träffade en som får mig att känna mig uppvaktad och fin. Vaknade till en intensiv och supervacker morgonsol.

Sinnestillstånd:

Har haft helt fantastiska stunder, men stress är tyvärr nyckelordet för november. :(

Text: Ty riket är ditt av Therése Granwald.

Selfie:

Tips: Lyssna på ditt hjärta!!! Det är en intuitiv muskel.

Låt:

Puss

Likes

Comments

Söndag 12 november
Vi bestämde att nästa gång jag åker upp ska vi dricka vin och laga färsk pasta. Jag ska testa äta en oliv också.

Tisdag 14 november
En fråga var ”vad har ändrats denna månaden och vad hoppas du kommer hända nästa månad?”. En del av mig ville att hans svar skulle handla om oss, vilket det faktiskt gjorde. Han sa att han hade träffat mig och att mitt besök nästa månad var något att se framemot. Lite gulligt tyckte jag.

Torsdag 16 november
Vågar knappt erkänna det, men jag
tror att jag har börjat älska hans röst.

Fredag 17 november
Jag sa att jag tyckte om honom. Jag hade krängt mer än en halv flaska vin och jag sa att sa att jag verkligen började tycka om honom.

Lördag 18 november
Det känns som att jag har förlorat det lilla övertag jag hade. Om man nu ens kan säga så. Jag ångrar vad jag sa.

Tisdag 21 november
Dagdrömde nyss om hur det skulle låta om han sa ordet älskling. Det lät så fint och jag känner mig extremt löjlig.

Söndag 26 november
Jag är inte betagen av honom och i dagsläget känns det inte som att jag kommer bli det heller. Det verkar vara den typen av ”kärlek” som smyger sig på en; trygg istället för explosiv. Man märker inte av den förrän en dag då man plötsligt bara gör det, och det är inte vad jag vill ha. Jag vill ha fjärilar i magen. Jag vill känna eufori över att vi vill vara varandras.

Tisdag 28 november
Jag berättar om små anekdoter, mina vänner, mina känslor, men han verkar mer reserverad.

Fredag 1 december
Det känns inte helt bra. Jag vet inte varför. På tåget ringde jag Lisen och i exakt sju sekunder befann sig gråten i halsen.

Vill jag hem? Jag vet inte var jag vill finnas ikväll.

Lördag 2 december
Jag drömde att han inte kom överens med mina vänner. Jag drömde att polisen hittade oss halvnakna i baksätet. Jag drömde att han var odräglig. 

Allt detta, medan jag låg i hans armar.

Puss

Likes

Comments

Stora fönster med fina fönsterbrädor. Växter som behöver vattnas. Röda pinnstolar. Sju vänner på en soffa som egentligen bara rymmer fem. En skål med körsbär. Kryddplantor i köket. Hårsnoddar under kudden. En eftermiddagssol som färgar rummet bärnstensorange. Fula koppar jag drejat själv. Vykort på kylskåpet. Många speglar och musik man kan dansa till om man känner för det.

Jag förstår ju själv att det inte alls kommer bli såhär när jag flyttar, men jag kan inte sluta tänka på det. Det är för fint för att kastas bort. Vill inkludera honom också, men då kanske jag inbillar mig att jag är kär och det kan vi absolut inte ha.

Jag tror att jag befinner mig i någon slags fredagsharmoni. Min själ känns liksom som kokt spaghetti. Otroligt skönt sinnestillstånd dock! Har flera uppgifter jag måste ta itu med, men just nu orkar jag bara linda in mig i ett varmt täcke och dagdrömma om allt det utom räckhåll.

Likes

Comments

Trots både inre och yttre tumult var förra veckan fantastisk. Åkte till Göteborg utan någon vidare plan vilket resulterade i att jag aldrig sov i samma säng två nätter i rad. Hade inte ens bokat hemresan. Jag brukar vanligtvis ha järnkoll när det gäller sådana saker, för trygghetens skull, men en nypa kaos var kanske det som behövdes. Min kropp krävde ett litet breakdown.

När jag tänker tillbaka på resan känner jag eufori per automatik. Jag var 110% styrd av mina känslor och gbg är spektakulärt vackert om natten. Vissa stunder kändes liksom magiska.

Men varsågod här kommer en halvdan bildbomb:

Har ingen bättre bild för tillfället, men blev såååå njöd med min tatuering.

Har så mycket fint att berätta och istället langar jag er en massa fula bilder. Förlåt! Jag är helt slut!!! Orden flyter inte på, så det är ingen mening att försöka tvinga sig ur dem. Ville mest bara säga hej typ.

Lämnar er med förra veckans soundtrack:

Puss

Likes

Comments

Hjälp!!!!! Denna tjejen längtar efter gbg något så fruktansvärt. Tågresan dit är dessutom den bästa dagdrömssträckan. Vill ha fönsterplats och räkna regndroppar som man ibland försöker räkna stjärnor på himlen. Snart är jag hos de jag älskar och dem som älskar mig.

Puss

Likes

Comments

Lilla jag, nyklippt och mätt på vaniljglass.

Idag åkte jag och familjen till Bäckaskogslott och åt brunch. Måste ge dem cred för den veganska maten de lyckades fixa. Många intressanta smakkombinationer och fint upplagt! Var i princip utsvulten så det blev inga matbilder tyvärr. Men annan skärmdump kan ni få:

Alltså. Igår var den mest ångestladdade dagen jag haft på flera månader. Allting spårade. Hade tre superviktiga deadlines på samma dag och av diverse olika anledningar så sket allt sig. 

Nu känns det betydligt mycket bättre dock. Behövde på något fysiskt sätt detoxa alla hemska ångestkänslor. Denna gången skedde det i form av en matkoma och 5 cm kortare hår. Det blev ingen katastrof heller! Slutet gott, allting gott.

Förlåt för detta tråkinlägg hörrni. Hoppas ni har haft en fin lördag iaf.<3

Puss

Likes

Comments

Mmmmm your girl is love sick.

Igen. Konstant. För alltid.

Mitt hjärta får ingen ro. Den bara bultar och hoppas på att något ska hända. Vill liksom träffa någon som gör att jag ser blixtar bakom ögonen och känner åskmuller i bröstet. Jag drömmer hela tiden om en jag inte borde och om känslor som inte längre finns kvar. Men det jag egentligen saknar är den distinkta värmen som finns hos någon man gillar. En slags värme som känns både på huden och djupt under den. Den behövs som mest nu för att inte ruttna tillsammans med löven. Hösten är ju gjord för två.

Puss

Likes

Comments

Puss och hej från en känslig girl. Det är måndag och det slog mig hur mycket jag egentligen har att göra. Kände stressen nypa min armar och nu har jag massor av osynliga blåmärken under huden. Finns det något farligare än att tro att man har all tid i världen? Så himla deprimerande wow hör ni hur stressen använder mig som en buktalardocka? Att klaga var inte anledningen jag satte mig ner och började skriva detta inlägget så jag ska sluta genast.

Idag fick jag ett handskrivet brev. Det var ett slags förlåt. Det lät fint, äkta och lite fumligt som det gör när man pratar riktigt snabbt. Vi gled isär och det var bådas fel, även om hon inte verkar tro det. Jag ska försöka posta mitt svar imorgon. Att skicka brev får aldrig, aldrig, aldrig dö ut. Det är det mysigaste och mest romantiska sättet att kommunicera på. Bevara detta bruk!

När hjärtat berördes var jag tvungen att gräva fram några bilder som låg under en bunt böcker i min nedersta byrålåda. Sentimentalitet är en livsstil vet ni.

Puss

Likes

Comments

Med en pirrig bästis framför mig och munnen full av pommes insåg jag min mening med livet(åminstone tills jag hittar något annat att hålla ut för och drömma om). Insikten var inte revolutionär. Inga åsknedslag eller jordbävningar. Snarare en mjuk puss på kinden, typ.

Det är kärleken! I alla dess former! Jag har inte levt för den innan, men jag vill göra det nu. Döden har aldrig skrämt mig men nu fruktar jag att försvinna innan jag har älskat. Fjantigt kanske, men det får det vara.

Puss

Likes

Comments