Hei dere🎈
Lenge siden sist. Men jeg tenkte å dele noen av bildene med dere, fra da jeg var i Kroatia. Og kanskje det kommer flere innlegg også. For helt ærlig, Kroatia var superfint. Og det er en plass jeg vil dra tilbake til🌴

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Hei dere
Jeg ble så glad da jeg kom over Zalando. De har barneklær som faktisk er fine, og ikke barnslige. De har også en egen side/gruppe for dem som er under 160cm. Og jeg som bare er 149cm høy, er dette lykke. Jeg er dock ikke så glad i å kjøpe ting over nett, men jeg slo til denne gangen. Og jeg kommer nok til å shoppe fra denne siden flere ganger.

Buksen og blusen er i fra Zalando. Jeg kjøpte en kjole også, men den hadde jeg valgt i en litt stor størrelse. Haha men jeg er storfornøyd med kjøpet uansett🎈

Likes

Comments

Hverdag

Hei dere
Nå begynner det å nærme seg min neste ferie. Jeg drar til Brac i Kroatia nå på onsdag, noe jeg gleder med vilt til. Er det noe jeg elsker så er det å reise, uansett hvor, så lenge jeg får oppleve. Jeg har aldri vært i Kroatia så det skal bli gøy. Jeg gleder meg mest til å se solen igjen, og bli brun👑 Og så klart til å ta fine bilder, siden det er superfint der.
Bildene ovenfor er tatt fra turen i Barcelona. Jeg var i Barcelona i oktober og feiret bursdagen min der nede. Det var en superfin plass som jeg så gjerne vil besøke igjen. Jeg vurdere sterkt å ta et år med skolen der. Slik at jeg skal sjekke om det går når skolen begynner🎈

Likes

Comments

Hei dere
Gårdagen var ikke noe annet enn helt super. Vi koset oss så mye at klokken rakk å bli 06:00, før jeg var hjemme. Slik at det sier litt, haha. Vi var hjemme og drakk, før vi gikk ned til BK. Men det var stengt slik at vi tok en taxi hjem igjen. Men en super duper kveld, som jeg har kjent veldig godt i dag. Slik at jeg skal bare slappe av og ha litt alenetid resten av kvelden.

Likes

Comments

Hverdag

Hei dere
Er ikke bare filtrene til snapchat, bare elsk? Haha jeg kan sitte i timesvis å bare prøve forskjellige filter. Spiller inn noen videoer og spammer vennene mine med bilder, mens jeg sitter å dør av latter for meg selv. Og noen sitter vennene min og jeg i samme sofa, og sender snap til hverandre og ler.

I dag skal jeg på jobb. Jeg begynner klokken to og jobber fram til klokken åtte. Etter det skal jeg og Elise ut, noe jeg gleder meg til. Superkult å endelig være 18 år i sommerferien. Slik at vi skal utnytte den idag, og storkose oss.

Likes

Comments

Er ikke bare kaffe livet? Jeg elsker kaffe, og er så glad for at jeg lærte meg å like det. Noe av det beste og koseligste som finnes er å dra på kafe med venner eller familie og drikke kaffe.

Likes

Comments

Hverdag

Hei dere

Når sommeren er omme skal jeg flytte, og jeg flytter til søsteren min nede i Lillehammer. Slik at det er ikke noe å legge skul på at jeg skal jobbe en god del i sommer. Jeg jobber nesten hver eneste dag, haha. Tar meg fri en til to dager i uken. Men jeg har en uke fri der jeg reiser til Kroatia i Brac. Jeg gleder meg utrolig mye til sol og sommer. For her nede i Narvik regner det, og solen er godt gjemt. Ellers skal jeg bruke mye tid med familie og venner før jeg flytter.

Bildene er tatt fra ferien i Barcelona. Jeg krysser fingrene for at vi har blitt bedre med go-pro kameraet til denne ferien. Slik at bildene blir bedre, haha.

Likes

Comments

Mote

Hei dere

For ganske lenge siden egentlig var jeg i USA med Vilde. Turen var utrolig artig og det kommer til å være et minne for livet. Var lærer rikt å dra på ferie alene så langt. Uansett vi shoppet en del, og jeg fikk se plassen som Vilde bodde på i et år. Vellykket tur med andre ord. Her er de fineste skoene som jeg kjøpte. Det er lenge siden jeg har blogget nå. Det skyldes egentlig lite motivasjon, jobb og skole. Men nå er det ferie og da har jeg bedre tid til å gjøre det jeg liker. GOD SOMMER!!

Likes

Comments

Hei dere!

De siste dagene har egentlig ikke gått til noe mer enn, ingenting. Haha neida men jeg har vært syk og dermed ikke gjort så mye. Selv om jeg er syk er det forsatt mye lekser som skal gjøres. Slik at jeg har gjort en del lekser, selv om formen ikke er topp. Så nå krysser jeg fingrene på at det er bra nokk. Og at det ikke står for mye tull.


BLACK AND WHITE 

Nå skal jeg bare se litt tv, og spise litt. Før jeg skal legge meg. Haha så håper jeg at jeg kommer meg på skolen i morgen. Vi snakkes puss och kram

Likes

Comments

Hverdag

Hei dere!

Gårdagen gikk først til skole, og rett etter skolen trente jeg. Etter en bra treningsøkt dro jeg på jobben til Terje, der jeg spiste litt mat. Senere når vi kome hjem slappet jeg av en stund før jeg og mamma dro ut. På kvelden spiste vi god mat, og så på nytt på nytt. Noe som var kjempe koselig. Jeg og Vilde dro ut etter nytt på nytt. Og vi bestemte oss for å dra på BK for å kjøpe is. For å senere kjøre rundt i byen mens vi spiste den.

Tilbake til overskriften, haha. Jeg bestemte meg faktisk også for å rydde rommet mitt i går. Og da tenkte jeg å vise dere mitt rom, eller mitt rom i noen få bilder. Nå får vi se hva denne dagen bringer, også snakkes vi senere puss och kram.

Likes

Comments