Mitt sista sommarlov någonsin är snart slut..... Den meningen är fylld med så många känslor. Jag känner allt från lättnad, besvikelse och spänning inför vad som kommer hända nu. Jag och de flesta andra 98:orna börjar sista året på Gymnasiet, hur sjukt är inte det? Man har längtat och kämpat sig igenom 12 år av förskola, grundskola och de två första åren i Gymnasiet för att komma dit vi är nu. Vad är det man säger "Jag ser ljuset i slutet av tunneln"? Hur som helst så måste jag bara säga att jag är väldigt stolt över att vi alla har orkat. Att vi snart är klara med hur många år som helst av läxor, gråt, ångest, prov, skrik och bråk. Men jag kommer inte bara komma ihåg skolan som det ångestfyllda tortyr stället det faktiskt har varit utan det är också här vi har upplevt "kärlek", skratt och vänskap. Jag har hittat vänner för livet under dem här åren! Självklart kan man inte gilla alla man möter men jag är ändå tacksam för alla personer som har hjälpt mig bli den jag är idag. Till alla jag har gått på Strå, Skranta och nu Virginska med tack för allt, nu ser vi till att göra det här året till det bästa! VI TAR STUDENTEN FÖR FAN!!!!!! LET´S GO

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har jag bestämt mig för att starta en blogg där mina nära och kära kan läsa om min vardag, mina tankar och funderingar, drömmar och saker jag verkligen är intresserad av. En blogg där jag kan skriva av mig och bara vara mig själv. Det här första inlägget är dedikerat till att visa vem jag är som person och för att starta den här "resan".

Jag heter Sofie Fahlin, en 17-årig tjej från en liten stad i Värmland/Örebro. Jag utbildar mig till konditor, och börjar snart mitt 3:dje och sista år på gymnasiet. När jag inte är i skolan så spenderar jag mycket utav min tid på att spela volleyboll i VK Orion, världens bästa klubb i lilla Degerfors. Jag gillar att måla, sjunga och många kreativa saker, vilket också är en utav anledningarna till att jag vill bli konditor. Förutom det så är jag också väldigt intresserad utav att resa, fota och musik, vem skulle överleva utan musik?

Det här är en utav mina högsta drömmar och mål, att spela mot dem bästa och med dem bästa. Jag skulle vilja förbättra mig såpass mycket att jag någon gång får stå där med Sverige tröjan på mig och slåss för att ta oss till toppen. Som sagt, än så länge så är det bara en dröm jag inte har verktygen till att förverkliga men någon gång... Man kan inte nå sina drömmar utan att försöka.

​Jag tänkte avsluta det här inlägget med två utav mina favorit "grejer" just nu. Det första är albumet "The Most Beautiful Moment In Life" av BTS, en KPOP grupp jag älskar. Och den sista är animen "Haikyuu". Det är verkligen the best of both worlds, med andra ord en volleyboll anime. Den är goals. 

Likes

Comments