Jag hissar Converse! Jag har både vita, svarta och röda och funderar på o köpa ett par med USA flaggan på, tycker dom är skit snygga!

Jag dissar det rosa d:fi waxet! Kan inte minnas en enda gång jag har använt det som jag inte har klagat på det för mig själv.. Det blir bara stora klumpar som fastnar i håret och om man är det minsta blöt när man tar waxet på fingrarna så är det omöjligt att "smeta ut" det över händerna. Det gröna d:fi waxet däremot är det bästa som finns!Likes

Comments

- Varför dog mammutarna ut?

- För det fanns inga papputar..


Likes

Comments

Tvätta bettan! :)


Niklas Svensson, största armarna i hela EU...
 

Är det ens lagligt o vara så snygg?..

Likes

Comments

Har aldrig fattat grejen med Valborg. För mig har det alltid varit som vilken annan dag som helst, och jag har aldrig gjort någonting speciellt på den dagen, men i år blir nog premiären för det! :) Ska troligtvis dra med Emelie i min klass och hennes kompisar till Alingsås, fast inget är riktigt bestämt ännu så vi får se! :)

Likes

Comments

Jag ska:

1. Resa jorden runt

2. Hoppa fallskärm

3. Uppnå min drömkropp

4. Bli känd i Sverige

5. Ha 3 tatueringar eller mer


Likes

Comments

Älskar serier som Jersey Shore och Geordie Shore! Är helt forever alone idag så laddade precis ner alla säsonger av Geordie Shore som jag ska sitta o nörda sönder nu! :)
 

Georide Shore :)

Jersey Shore :)

Såhär forever alone är jag idag! :D

Likes

Comments

Funderade på och kanske börja göra lite mer videoinlägg, är det något som ni skulle vilja? För mig spelar det absolut ingen roll :))

 

Likes

Comments