Hej på er alla! måste bara skriva av mig lite då ångesten har börjat ta över.. känner mig just nu så nere och "förvirrad"
jag är så irriterad på min kropp vet ni varför?? känns som att min Mens aldrig vill komma!
mitt tänkande är just nu så: varje gravid mage, varje plus folk lägger upp & varje liten bebis bild jag ser så blir tanken "åh vilken lyx ni har!" och nej jag är absolut inte svartsjuk på er utan jag är så glad för eran skull att ni får uppleva det första gången och för andra flera gånger(beror ju på hur många barn ni har sen innan) men SUGET finns där ALLTID för mig!

men nu när min Mens vägra komma (känns det som) så vill jag INTE vara gravid!! jag vill ha min mens!
jag har tagit test som senast igår och då var det "spöksträck" inte tydligt plus men där var ett spöksträck och hela jag skakade och var ledsen och fick panik och tog ett till men där var inte alls något "spökstreck" på den så den sista var supertoppen 👌

jag har andra planer, jag har 2 barn (just nu) som jag planerar en bra framtid med, William kräver min uppmärksamhet, jag vill jobba och nå en del utav mina drömmar(barn kan jag planera om nått år när jag har nått drömmen)

jag brukar få den runt den 27 så jag hoppas verkligen den kommer🍀🍀, men denhär ångesten med blandade känslor med sug på en liten till men samtidigt inte vill ha en liten till.. jag måste tänka på mina barn och mina framtida barns framtid, jag kan inte skaffa barn för att mitt ego säger att jag ska ha ett barn till bara för man är sugen på de!

Lawa är den som får ersätta bebisen sålänge!❤

men mensen kommer väl bara man slappnar av och sluta spänna sig 😂

jag saknar er alla!❤
men jag fortsätter bloggpausen ett tag till, jag har "avslutat" Sociala medier nu ett tag framöver (så detta är de första jag lägger ut) men jag har avinstallerat messenger på Facebook och vet inte när jag installerar det igen, ganska skönt att slippa att få massa meddelanden 😎
sms/telesamtal svarar jag bara på när det är inom familjen..

var super rädda om er kramen!❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej, har nu faktiskt tänkt efter en del & iomed jag inte har något att skriva om så bestämmer jag mig nu för att ta en blogg paus! jag vill tillbringa den mesta utav tiden nu med min familj innan det är dags för mig att börja jobba!
så hur länge blogg pausen gäller vet jag inte!
och ja jag kanske tappar följare/läsare nu! men isåfall är det sånt jag får ta men jag hoppas verkligen ni håller utkik när Smaxi bloggen är igång igen!

men till alla er som fortsätter följa/läsa efter pausen Ni är riktigt Guld värda och var nu rädda om er!❤

och ni som väljer att inte följa/läsa hoppas ni får det bra och tack för denna tiden!😄

Kramar i massor/Smaxi blogg💋❤

Likes

Comments

Lawa är en riktig livsnjutare!❤

Likes

Comments

men nu är det såhär och nu menar jag de!

*Jag bjuder INTE dom som kan höra av sig annars om det inte är roligheter på G..

*Jag bjuder INTE dom som knappt har kommit alla andra gånger iheller när man har bjudit dom..

*Jag bjuder INTE dom som inte kan komma med en Gåva speciellt till mina barn(för vi betalar ganska mycket pengar för det ni äter "gratis" som sagt en liten gåva som inte behöver vara stor i kostnad)

& ska det innebära att man stryker alla så får det så vara för där kommer en dag där vi INTE håller något för släkten och det bara är kompiskalas för barnen..🖒

Likes

Comments

efter denna dagen där det har varit all fokus på ungarna så avslutade jag & Mannen denna dagen med att se denna filmen(som ni ser på bild) den var verkligen bra, gillade början & MEST slutet på den! (handlar om en hund som dör, men sedan föds den på nytt och är en annan ras)
har ni inte sett den så hyr gärna den, var rätt mycket skratt, sorgsen och glädje i den..
nu ska jag alldeles strax lägga mig för är helt slut idag! så kramen på er alla!❤

Likes

Comments

44 dagar kvar! Mitt 4-benta Hjärta!❤

(Och jag stoppar inte fingrarna i hennes mun, det är hon som tror att dom är tuttar)

Likes

Comments

Idag var Mannen hemma så bestämde vi för att ta ungarna till Busfabriken, sagt och gjort så fixade vi till oss för att åka..
när vi väl kom fram stack ungarna och lekte, medan jag & William åt en Hamburgartallrik!
sedan gick vi upp till ovanvåningen där William också fick busa av sig efteråt!
nu är dom nere och köper dricka medan jag sitter här och bloggar!
när ungarna är klara här så sticker vi på McDonald's så att Ungarna kan få något i magen efter denna dagen!

Maximiliam och Noah brukar alltid bråka med varandra men idag är som som änglar!

(Lawa har även börjat öppna sina ögon😍)

Likes

Comments

hej på er alla..
idag har det inte varit mycket bloggande då jag har hållt på här hemma, packat lite kläder, varit rundor och haft mig osv osv...
Min Man kom upp med denna jackan igår till mig som han hade fått utav min pappa så att jag skulle testa den nu när jag fick Lawa
tycker den är ganska bra då den är stor, massa fickor och även något därbak vid rumpan så är där en stor ficka (där jag tror man kan lägga koppel eller något sånt)
och det jag också gilla med den är att där finns reflexer..
nu ska jag sova men var rädda om er kram❤

Likes

Comments

Vet att där är många som inte tror på mig, speciellt när jag blev mamma vid 17-års ålder, huvudsaken är att jag har försökt och jag har kämpat mig dit där jag är idag, jag är 2 barns mamma till 2st underbara pojkar, jag är Gift med en underbar Man! Jag har nått en del av mina drömmar med att skapa en familj men jag är även långt ifrån mina drömmar, men en vacker dag ska jag nå alla drömmar jag har och jag ska ställa mig rak i ryggen och le stort till alla er som inte har trott på mig.. ert skitsnack gör min vilja starkare!💪

Likes

Comments

Hej på er alla, vad gör ni en sådan här söndag??
själv när vi vaknade körde vi en runda till Center Syd så att William kunde handla för sin peng han fick igår på kalaset..
som ni alla vet så har William stort intresse för Bomibompadraken och Babblarna..
men det är så svårt att få tag på Bomibompadraken överallt.. så vi gick in på LEKIA men hitta ingenting och dom han föll för kosta över 300:-...
så påvägen ut kolla jag i skyltfönstret och fick då syn på en BOLIBOMPADRAKEN NALLE! så in igen i affären och hitta draken..
han i kassan sa de att den draken är efterfrågad ganska mycket
och sedan sa han
-ja det märks att den lilla killen gillar draken jag får inte ens ta den ifrån honom och skanna..😂 men han fixade det på ett annat sätt.. och sedan när vi kom hem ville Maximiliam kolla på den men det var inte så populärt hos William att storebror tog den..
men mina barn eller iallafall Maximiliam har fått lära sig de att man får dela med sig av sakerna och det ska William också få lära sig när han börjar förstå!

Nu har vi packat ner Williams babyhage han trivdes inte längre i den nu när han har börjat ta sig framåt och ställa sig upp mot saker & mer plats fick vi i storarummet och fick även en plats till Lawa nu..
Lawa fick även en ny leksak som ligger och väntar på henne som jag köpte idag!
åh vad jag längtar till min lilla sprattel är leveransklar!❤

Likes

Comments