Otäckt. Jag vill inte tro det.

Vi måste sprida kunskap och kärlek. De ska inte få vinna. Vi är starkare tillslut.

Kärleken kommer att segra.

Var rädda om varandra

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag kan knappt bärga mig till imorgon eftermiddag. Då är det äntligen påsklov! Det är vi värda! Efter påsklovet är det bara nio veckor kvar i nian, varav endast två är hela. Resten har bara tre eller fyra dagar. Nu är det nära! :)

Likes

Comments

Jag är hemskt ledsen men jag hinner inte med er just nu. Jag har så mycket att göra och det är mycket att få klart innan lovet. Nu kör vi sista dagarna!

Likes

Comments

Imorgon kör vi nationella prov i kemi. Känner mig osäker, men ändå trygg. Hm...
Wish me good luck!

Bild från en dag i Lund :)

Likes

Comments


Alltså, jag har alltid tyckt att ipadens kamera är bra, men nu har jag faktiskt ändrat åsikt. Det ser oskarpt ut och det blir liksom inget djup... Suck... Aja, mobilens kamera är iallafall bra , så det är ju bra det. Ikväll så är vi bortbjudna så det ska verkligen bi väldigt trevligt. Annars så har jag inte så mycket att komma med. Ha en trevlig kväll!

Likes

Comments

Hej hej och godmorgon!

Solen skiner och temperaturen stiger allt mer. Idag kommer att bli en härlig dag!


Idag så går jag i skolan till 15:40. Det är min längsta dag, men den har en förmåga att gå ganska smidigt, så det brukar inte kännas speciellt jobbigt. Dagen börjar med en engelsklektion på strax över två timmar. Det gör att dagen rivstartar och brukar vara riktigt kul och intressant. Sedan är det lunch, idrott, svenska och tyska. Med andra ord en bra dag, som jag sa. Speciellt svenskan är kul! Idag så ska vi få reda på betyget vi fick på läsförståelsen (NP). Jag är riktigt laddad. Provet kändes bra och till viss del nästan enkelt, så jag hoppas innerligt att det syns på resultatet också.

I eftermiddag så rider jag. Det är hoppning och jag tycker att det ska bli väldigt roligt!

Ha en mysig dag så kanske vi hörs ikväll igen!

Likes

Comments

Hallå hallå!
Hoppas innerligt att allting är bra med er. Det är ni värda. Det är jag alldeles säker på!
Det är bra med mig, lite smått ont i huvudet, men jag gissar att det beror på en högljudd och intensiv skoldag. Så ja, det är ju ingen fara med mig. :)

Mycket av min fritid går just nu åt till att plugga på en rad olika kommande prov. Det hela går ganska bra och jag känns att det nog ska ta att gå vägen. Det som är det verkliga krånglet är att försöka förbereda sig inför nationella provet i kemi. Det är fjorton kapitel varav fem stycken riktigt kluriga. Tre av dem har jag inte ens gått igenom i skolan, de får jag försöka hacka mig igenom på hemmaplan tillsammans med mamma. Ja, ja vi ska nog lyckas med detta med, mer eller mindre iallafall. Det kan ju faktiskt inte gå mer än galet. Hur går det för er? Är ni i samma situation?

Dagen har överlag varit bra, en bra måndag alltså. Perfekt! Veckan ser ut att bli trevlig. Mycket att göra, men så är det ju för det mesta! Vädret är riktigt härligt just nu. Sol och vår i luften, underbart efter så många månader av slask. Det är dessutom riktigt varmt. Tyvärr så verkar det vara slut med värmen på onsdag. Eller åtminstone en paus på ett par dagar. Ja, ja. Vi får ta det som det kommer.

Kram på er så hörs vi när vi hörs! :)

Likes

Comments

Jag har ett problem. Ett dilemma.
Jag gillar att blogga. Jag tycker att det är roligt och intressant samt givande att få respons påsmeta som jag skapat. Bloggen gör att de vänner och släktingar som jag inte träffar så ofta kan följa med i min vardag och mina resonemang.

Men att göra fina och intressanta inlägg tar väldigt mycket tid. Tid som jag inte har varje dag. Suck...
Just nu har jag inga bra lösningar. Men jag funderar och hoppas påsatt komma på något som funkar. Ha tålamod med mig. För tro mig! Jag vill! Jag har bloggen i huvudet flera gånger varje dag och tänker på alla inlägg jag skulle vilja skriva och skapa. Så jag har inte glömt bort bloggen, även om det kanske kan verka så emellanåt.

Likes

Comments

Det kommer bli en fin dag!

Likes

Comments

Livet rullar på och jag har roligt!
Mycket att göra, och det innebär ju tyvärr att jag inte hinner med allt jag vill göra. Det i sin tur leder till att det kan bli lite tomt här emellanåt. Vi hörs snart!

Likes

Comments