Alltså, jag har alltid tyckt att ipadens kamera är bra, men nu har jag faktiskt ändrat åsikt. Det ser oskarpt ut och det blir liksom inget djup... Suck... Aja, mobilens kamera är iallafall bra , så det är ju bra det. Ikväll så är vi bortbjudna så det ska verkligen bi väldigt trevligt. Annars så har jag inte så mycket att komma med. Ha en trevlig kväll!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej hej och godmorgon!

Solen skiner och temperaturen stiger allt mer. Idag kommer att bli en härlig dag!


Idag så går jag i skolan till 15:40. Det är min längsta dag, men den har en förmåga att gå ganska smidigt, så det brukar inte kännas speciellt jobbigt. Dagen börjar med en engelsklektion på strax över två timmar. Det gör att dagen rivstartar och brukar vara riktigt kul och intressant. Sedan är det lunch, idrott, svenska och tyska. Med andra ord en bra dag, som jag sa. Speciellt svenskan är kul! Idag så ska vi få reda på betyget vi fick på läsförståelsen (NP). Jag är riktigt laddad. Provet kändes bra och till viss del nästan enkelt, så jag hoppas innerligt att det syns på resultatet också.

I eftermiddag så rider jag. Det är hoppning och jag tycker att det ska bli väldigt roligt!

Ha en mysig dag så kanske vi hörs ikväll igen!

Likes

Comments

Hallå hallå!
Hoppas innerligt att allting är bra med er. Det är ni värda. Det är jag alldeles säker på!
Det är bra med mig, lite smått ont i huvudet, men jag gissar att det beror på en högljudd och intensiv skoldag. Så ja, det är ju ingen fara med mig. :)

Mycket av min fritid går just nu åt till att plugga på en rad olika kommande prov. Det hela går ganska bra och jag känns att det nog ska ta att gå vägen. Det som är det verkliga krånglet är att försöka förbereda sig inför nationella provet i kemi. Det är fjorton kapitel varav fem stycken riktigt kluriga. Tre av dem har jag inte ens gått igenom i skolan, de får jag försöka hacka mig igenom på hemmaplan tillsammans med mamma. Ja, ja vi ska nog lyckas med detta med, mer eller mindre iallafall. Det kan ju faktiskt inte gå mer än galet. Hur går det för er? Är ni i samma situation?

Dagen har överlag varit bra, en bra måndag alltså. Perfekt! Veckan ser ut att bli trevlig. Mycket att göra, men så är det ju för det mesta! Vädret är riktigt härligt just nu. Sol och vår i luften, underbart efter så många månader av slask. Det är dessutom riktigt varmt. Tyvärr så verkar det vara slut med värmen på onsdag. Eller åtminstone en paus på ett par dagar. Ja, ja. Vi får ta det som det kommer.

Kram på er så hörs vi när vi hörs! :)

Likes

Comments

Jag har ett problem. Ett dilemma.
Jag gillar att blogga. Jag tycker att det är roligt och intressant samt givande att få respons påsmeta som jag skapat. Bloggen gör att de vänner och släktingar som jag inte träffar så ofta kan följa med i min vardag och mina resonemang.

Men att göra fina och intressanta inlägg tar väldigt mycket tid. Tid som jag inte har varje dag. Suck...
Just nu har jag inga bra lösningar. Men jag funderar och hoppas påsatt komma på något som funkar. Ha tålamod med mig. För tro mig! Jag vill! Jag har bloggen i huvudet flera gånger varje dag och tänker på alla inlägg jag skulle vilja skriva och skapa. Så jag har inte glömt bort bloggen, även om det kanske kan verka så emellanåt.

Likes

Comments

Det kommer bli en fin dag!

Likes

Comments

Livet rullar på och jag har roligt!
Mycket att göra, och det innebär ju tyvärr att jag inte hinner med allt jag vill göra. Det i sin tur leder till att det kan bli lite tomt här emellanåt. Vi hörs snart!

Likes

Comments

Hej!
I'm back! Jippie :)
Och nouws app har ny design. Snyggt om du frågar mig.

Tänkte uppdatera er lite om veckan som precis startat och vad jag ska hitta på de kommande dagarna. Det är verkligen fullt upp den här veckan och mycket olika saker att hitta på. Nästan alla roliga. Jag är taggad. Det ska bli en bra vecka.

Så jag tror att vi kör en liten lista:

Måndag: Trevlig dag och samtidigt så fick jag mycket gjort. Skola till tio i tre och efter det ridning. Vi hade hoppning och jag red en häst som heter Grady. Det gick jättebra! Det var verkligen ett tag sedan som jag hoppade henne och det är alltid spännande att rida någon som man inte har ridit på länge.

Tisdag: Imorgon så kommer jag att först gå till skolan och grejsa ett par timmar. Sedan så ska jag hem och packa lite grann, imam jag ska vidare till I och E. Vi ska först gå på bio, Moonlight. Och sedan äta hemma hos dem, samt att jag sover över. Det ska verkligen bli underbart mysigt!

Onsdag: Studiedag!! Väldigt skönt med en fyra-dagars-vecka. Det behövs! Lite plugg blir det väl, och lite rundvandring på stan med I. Planen är att förutom att bara ha det mysigt och umgås införskaffa ett par skor. Svarta finskor med klack är tanken. Det blir nog bra.
Jag ska även vara trainee och hoppa in för E. Så den dagen har jag fullt upp.

Torsdag: Skola och trainee.

Fredag: Begravning. Två av kusinerna kommer på besök och sover över till lördag.

Lördag: Kusinerna åker hem. Plugg.

Söndag: Plugg.


Kramis!

Likes

Comments

Jag är frisk! Tjohoo!
Nationella proven i svenska gick bra! Tjohoo!

Bara måste visa detta fantastiska djur som jag har blivit helt såld på senaste dagarna. Sphynxar! De är ju så vackra, och egna på samma gång. Jag bara måste skaffa en i framtiden. <3 Jag menar kolla på den!

Bilden är hämtad från pinterest.
Detta är den svarta versionen av sphynxar. För fler färger och tecken så kan ni googla sphynx.

Likes

Comments

Hej!
Hoppas att allting är bra med er. Med mig är det sådär faktiskt. Jag är typ sjuk. Skriver typ för jag är har inga "riktiga" symptom. Jag är väldigt trött, har ont i huvudet om jag inte äter Ipren och kroppen växlar mellan att vara väldigt varm och väldigt kallt. Kul kombo ( eller inte haha). Det som känns extra störigt är att jag har nationella prov i svenska imorgon och jag vill verkligen göra det imorgon. Naturligtvis finns det chans till omprov senare men jag vill få det gjort nu (imorgon). Risken är annars att det staplas på hög senare och kör ihop sig tillsammans med alla andra prov och inlämningar. Men samtidigt så vet jag ju att jag inte kan prestera om jag inte mår bra. Så det kommer att krävas en balanserad avvägning imorgon bitti. Vi får se helt enkelt, och hålla tummarna...

Provet börjar imorgon 08:20 och då gör alla niondeklassarna det samtidigt. Är inte det ganska coolt ändå? Alla liksom? Vilken organisation det krävs egentligen, om man tänker efter. Plus att det finns så mycket regler när lärarna får reda på provets ämnen och så vidare. Tänk vad enkelt det skulle vara att det läcker.

Förresten, något helt annat... Jag kollar på 112 på liv och död just nu, under tiden som jag skriver. Där följer de en brandman som jobbar på en brandstation i staden Brännkyrka. Är inte det oerhört humoristiskt? ( Och naturligtvis ganska hemskt också). Aja, det var ju ingenting viktigt i sammanhanget.

Kram på er, och sov så gott i natt :)

Likes

Comments