Jag bara älskar vad Danmarks TV 2 gjorde för reklam för ett tag sedan! En helt fantastiskt träffsäker video. Ni bara måste se! Har även en länk till en liten "artikel" om den. http://www.lostateminor.com/2017/02/02/this-ad-about-unboxing-people-is-what-the-world-needs-right-now/

Likes

Comments

Åt en vansinnigt god muffins idag. Med smak av dumle! Mums alltså :)
Idag har varit första riktiga dagen på sportlovet, jag menar hur skönt?? Jippie!

Likes

Comments

Jag är så sugen på att gå på disco!

Du gör dig iordning tillsammans med kompisarna. Lyssna på en massa bra musik, skrattar, skojar och pratar.

När du kommer till stället där det är så känner du dig först lite bortglömd och osäker. Du börjar gå runt och känna in rummet, dina kompisar och du går i en tät klunga för er själva och tittar lite på de som redan är på dansgolvet och dansar.

Efter ett tag så börjar ni alla bli varma i kläderna och redo för att låta musiken fånga er. Plötsligt är det favoritlåten som dunkar ut ur högtalarna. Du tar tag i närmaste kompis handled och drar med henne in i folkmassan. Hela dansgolvet har allsång, alla kan låten! Ni skriksjunger utan att bry er om hur ni låter. Alla på dansgolvet känner sig sammanlänkade i den stunden. Du tittar din vän in i ögonen och hon tittar lyriskt tillbaka.

Efter en halvtimme börjar du tröttna på att dunsa in i andras kroppar. Du och dina kompisar går bort från dansgolvet för att köpa något att dricka. På vägen passerar du två stycken som kysser varandra. Din kropp ångar, och du är tacksam över att du tog så rikligt med deodorant.

Efter ett par gånger ut och in på dansgolvet så börjar fötterna att värka. Du bannar dig själv för valet av skor. När klockan börjar närma sig halv ett så tittar du på dina kompisar och i en tyst överenskommelse går ni mot garderoben. Jackan hänger du över armen, för du ångar fortfarande.

Väl hemma så stupar du i säng, med sminket på och håret uppsatt. Du somnar innan huvudet nått kudden. Sedan sover du som en stock alldeles för länge och vaknar efter att halva lördagen passerat. Bitter över att sovit bort så mycket av dagen kravlar du dig upp och in i duschen. Där förvandlas du till en lite mer närvarande version av dig själv. Färdigduschad går du ut ur duschen och sträcker dig efter mobilen för att tacka dina kompisar för igår.

Likes

Comments

Är inte den här dikten lite söt?

Jag sådde några blommor, en för varje vän Jag tror att det var fyra, men särskilt minns jag en Det blev sen höst och vinter, och blommorna de dog På våren kom de åter, men bara tre där stod Så kom det stora regnet med moln så stora grå och nästa gång jag fann dem var de bara två Sen så kom då solen med allt det ljus den har och plötsligt står där ensam en liten blomma kvar Du härdades i solen Du drunknade i regn Men en sak är då säker Du är en verklig vän

Likes

Comments

Försökte göra någonting nytt idag och ladda upp en video istället för det vanliga inlägget, det gick ju inte så där väldigt bra direkt. Det blev tydligen något fel med uppladdningen. Men jag ska försöka snart igen. I promise!
Jag har lite funderingar som jag skulle behöva skriva ner... Jag har nämligen börjat utvärdera min blogg och försöka förbättra den. Samt att jag vill få fler läsare. Det som jag har kommit fram till är att det verkar vara fler som tycker om lite kortare inlägg, som kanske är lite mer rakt på sak. Det har fått mig att fundera. Är det bättre att jag lägger upp inlägg oftare och isåfall så kommer vissa inlägg att vara (betydligt) kortare än till exempel ett tankeinlägg. Möjliga ämnen är ju till exempel en dikt, en länk till en artikel och en kommentar till den, eller liknande. Hänger ni med? Men jag tänker låta idén om "minst fyra inlägg per vecka" vara kvar. För minst inkluderar ju även fler inlägg än så. Då får jag möjlighet att prova på det nya konceptet, utan att egentligen lova för mycket.

Likes

Comments

Hej vänner!

Idag ska jag göra ett shoutout-inlägg, och dela med mig av ett par väldigt trevliga bloggar jag träffat på alldeles nyligen. Alla fem är snygga, välskötta bloggar med proffsigt utseende och trevliga inlägg och bilderna, jag kommer definitivt kolla in dem fler gånger. Jag tycker även att vi ska hjälpas åt och dela Mede oss av bloggar vi tycker om och vill lyfta fram. Bloggvärlden behöver fler komplimanger tycker jag.

Här har ni dem:

@fashionelles

@SaraRutberg

@Linngruvaeus

@lovisabergquist

@alvainnala


Kram, vi hörs!

Likes

Comments

Vad vill jag egentligen få gjort 2017??
Jo:
Jag vill sälja av lite grejer på loppis.
Jag vill få ett sommarjobb...
... Och även ett jobb i höst.
Jag vill läsa mycket!
Jag vill se mycket film.
Jag vill börja träna igen.
Och mycket, mycket mer!
Vad vill ni göra?

Likes

Comments

  Det går undan just nu. Snart så börjar nationella proven och det ska faktiskt bli ganska skönt.  När jag väl är inne i det så kommer det bara handla om att beta sig igenom det, ett efter ett.  Jobba på.  Grejen är att vi måste ta oss igenom det.  Så helt ärligt så tycker jag att det vore lika bra att börja nu.  Hur känner känner ni?

Vi närmar oss sportlov.  Jippie! Mina lärare säger ibland något i stil med att efter sportlovet så kommer påsklovet, nästan direkt därefter. Och tiden mellan påsklov och sommarlov räknas nästan inte.  Det känns skönt när de säger så.  Överskådligt.

Jag är redo. Nu gör vi detta!

Likes

Comments

Jag har tänkt på en grej.  Ni har väl hört citatet "ingen är perfekt."  Men vet ni vad? Enligt mig så är det helt,  helt fel.  Enligt mig, så är alla perfekta på deras egna sätt.  Jag tror att det inte finns något helt felfritt.  Allt har skavanker,  stora eller små. Förstår ni hur jag menar?

Likes

Comments

Helgen har varit underbar! En sådan där helg som gör att jag gärna skulle vilja ha helg betydligt längre. Det är ju så himla skönt! ( Oj, oj, oj, vilken unik tanke...)

Jag är så himla tacksam! Över livet i stort och smått helt enkelt. Jag fyllde år igår och kände mig som världens rikaste människa (relationsmässigt sett) hela dagen.

Så jag tackar ödmjukast för alla gratulationer! Till alla berörda. Kram!

Likes

Comments