Just nu har jag en instagramtävling på gång som pågår fram till den 1/12 2016! ☺️ Missa inte detta!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ny vecka och nya möjligheter! ☺️

Det kanske kan låta som en klyscha men det stämmer ändå. Förra veckan var ganska stressig och därför hade jag inte lika mycket tid för mig själv, att blogga exempelvis, så jag fick prioritera. Men jag har allt mer upptäckt fördelarna med planering.

Mitt bästa tips för den här veckan blir att organisera och planera! Om man börjar skriva upp allt och göra veckoplanering får man en bättre översikt över tiden. Förhoppningsvis kan det minska stressen! För den som inte vill köpa kan enkelt och smidigt göra sin egen kalender i datorn.

Ha en bra dag! Mindre stress åt folket! ☺️ ❤️


Likes

Comments


​Jag är ju medlem på olika undersökningssidor där man kan få presentkort genom att besvara frågor. Nu har jag snart tre presentkort tillgodo och jag väljer alltid Zalando. Dels för att jag älskar deras urval av kläder men också för att det är enkelt och smidigt att beställa, bland annat fri frakt. Ovan i kollaget ser du dessa fyra olika som jag just nu funderar på att beställa hem. Gratis, eller nära inpå då samtliga kostar runt 300 kr och jag alltså har 100 kr presentkort inkommande på tre olika undersökningssidor. 

Önskar du bli värvad till undersökningssidor så skriv ett mail till smartspar@mail.com eller kommentera här under. Jag finns även på instagram under samma namn, smartspar! ☺️ 

Likes

Comments

​Jag har ganska många drömmar, eller självförverkligande visioner, som jag försöker sträva mot. Att bli mer ekonomisk och sparsam har varit en del utav det och det har hittills gett mig otroligt mycket tillbaka. Det har utvecklats till att bli en livsstil, vilket jag tror och hoppas innerligt kommer visa sig vara ytterst positivt. I grund och botten handlar det om att utvecklas som människa genom att man lär sig nya saker, börjar tänka smartare och bryta gamla och dåliga mönster. 

Drömmarna då? Jo, jag tror det är viktigt att ha någonting att blicka fram emot, oavsett hur stor eller liten drömmen är. Samtidigt är det bra att vara realistisk men våga ta sig an nya utmaningar. Låt det ta den tid det tar och ett steg i taget så länge du inte slutar ha framtidstro. 

Själv går jag i tankar om att en dag starta och i förlängningen driva ett vinstdrivande företag, att skriva och ge ut en bok, att kunna ha ett balanserat liv där både arbete och familj fungerar bra, att köpa sig drömstället men kanske främst och högst upp på listan står lyckan. Den själsliga och innerliga lyckan som omöjligt kan tillfredställas utav materialistiska ting. I en orolig värld och tid som denna vill jag passa på att bekänna tacksamhet för det jag redan har samtidigt som jag vill skänka en extra tanke till de vars tillgångar är begränsade, eller de som på något vis är i nöd. Det finns många sätt att visa det på så, inte enbart genom skänkta pengar, så ge gärna någonting tillbaka då det betyder mycket för mottagaren. Hjälp någon annan att nå sina drömmar samtidigt som du strävar mot att uppnå dina egna. 

Ha en fin helg och tack för att du läser bloggen! ☺️ 

Likes

Comments

Äntligen! 😀

Nu har jag äntligen skaffat blogg och jag valde till sist bloggportalen Nouw då den verkar väldigt enkel att hantera, modern samt att man ska kunna länka ihop den smidigt med andra sidor och liknande.

Så, varmt välkommen in till mig! ☺️

Jag ska göra allt för att ni ska trivas och finna bloggen läsvärd. Glöm heller inte att följa mig på instagram där jag finns under samma namn, smartspar! ☺️

Likes

Comments