View tracker

God kväll på er!

Jag blev ju testpilot åt Kelda soppor genom Buzzador och detta uppdrag passade just mig som handen i handsken! Jag som är en riktig soppfantast! ☺️

Här nedan följer en liten recension av Kelda soppor, mild tomatsoppa, till att börja med. I morgon planerar jag att istället recensera Kelda soppor, thaisoppa:

Jag älskar soppor och Kelda mild tomatsoppa var inget undantag. Den bjuder på en intensiv och rik smak som skiljer ut sig positivt ifrån andra tomatsoppor man har ätit genom åren.

Den är perfekt att ta fram när man känner sig lite småfrusen, hängig och förkyld som jag är just nu. Den värmer snabbt och är även enkel att piffa till för den som önskar. Med andra ord kan du äta den precis som den är med tanke på att den är så krämig, eller med enkla medel få en stor variation av soppan genom att ha Kelda mild tomatsoppa som grund och enbart tillsätta vad du än behagar.

Jag valde att koka upp lite pasta i en kastrull med vatten och en touch av olivolja vid sidan av. När det var klart la jag i dessa direkt i soppan som jag samtidigt hade kokat upp. Jag toppade med lite färsk basilika och hade ett ugnsvarmt vitlöksbröd till. Underbar smak i kombination!

Jag kan starkt rekommendera denna ljuvliga soppa. Den gjorde även underverk för förkylningen vill jag meddela! Tack Kelda!

Imorgon recenserar jag alltså Kelda soppa, thaisoppa. Kika gärna in i bloggen då igen! Ha en fortsatt trevlig kväll!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Åh, jag fick äntligen tag på vad jag hoppas ska bli den perfekta julklappen för ett av barnen som önskar sig en tågbana! 🎁 

Då ingår det en fjärrkontroll, ett landskap och ett fint tåg såklart! 🚂 Så nöjd! 

​Tut, tut! Önskar du också köpa en sådan, spana in länken här nedan:

http://lima-tagset-fja.reflink.com/a124566

Likes

Comments

View tracker

Det här hittade jag på Halebops hemsida nyss!

Vet inte om det fungerar även för er som inte har Halebop men det är värt ett försök.

Perfekt nu över julhelgen och i vinterkylan! ❄

Likes

Comments

Idag kom ett erbjudande in på min mail.

Jag signade upp mig på Nextory som är gratis i en månad. Då fick jag en gratis selfiestick som ska skickas hem till mig.

Detta erbjudande gäller alla som har studentkortet och enbart nya kunder. Glöm inte att gå in på Nextory.se (alltså själva hemsidan, ej appen) för att fylla i dina adressuppgifter. Glöm heller inte att avsluta abonnemanget inom en månad om du inte önskar fortsätta.

Likes

Comments

Innehåller affilatelänk!


Just nu kan du få GRATIS saker från Bonprix! Genom ett erbjudande på Cashbackshopping där du just nu får 75 kr tillbaka samt 40% rabatt kan du komma undan med produkter som handdukar, dörrmattor, badrumsmattor och så mycket mer helt gratis! 😀 För bra för att motstå helt enkelt! Gäller en gång per kund och jag köpte när det var 50 kr tillbaka redan. Kan rekommendera!

Är du inte med på Cashbackshopping än? Maila mig på smartspar@mail.com eller kommentera nedan alternativt på instagram din mailadress så skickar jag en länk. Då får du dessutom en startbonus! Helt gratis att vara medlem och du shoppar genom sidan som vanligt annars!

Det kallar jag smartshopping!

Likes

Comments

Jag blev Buzzador åt Bepanthen salva och som fungerar för hela familjen! Jag måste säga att den verkligen håller vad den lovar om att den vårdar och förebygger torr samt lätt irriterad hud. Det står även att den är oparfymerad och inte innehåller några konserveringsmedel, då känns det bra att ge barnen. Perfekt nu på vintern när luften är torrare. Rekommenderas!

Den luktar inte starkt och huden känns snabbt mjuk. Förpackningen känns enkel och lätt att använda! Dock kan det vara något kladdigt på huden innan det har torkat in ordentligt. Men överlag är detta en vinnande salva för alla i familjen!

Tack!

Likes

Comments

Årets sista månad är snart här och det betyder att ett nytt år strax infaller. Ett helt nytt år. Blankt. Som ett oskrivet blad.

Vintern kan kännas mörk och tung, men med vetskapen om att det snart blir ljusare och att det 2017 (och åren därefter) kan bli bättre än 2016 känns det lite bättre. Om du gör en plan idag för att nå ett mål nästa år eller året därefter, är sannolikheten stor att du lyckas bringa positivt resultat. Även om du misslyckas, eller inte når helt fram, har du ändå lyckats mer än om du aldrig ens försöker.

För att summera 2016 lite kortfattat kan jag säga att det var ett år av både glädje och sorg. Det var även intensivt och oerhört lärorikt på samma gång. Jag genomgick en stor personlig utveckling som jag är nöjd med och som jag nu behöver utveckla ännu mer.

Framtiden känns både hoppfull men även skrämmande på något vis. Precis som livet är i stort. Ibland är det skönt att kunna stanna upp och reflektera, tänka tillbaka och utvärdera. Vad gjorde jag bra? Vad kan jag finslipa lite till?

Till sist, glöm inte att ge er själva men även andra beröm och uppskattning. Det behövs det med!

Likes

Comments

Idag fick katten smaka på Purina Party Mix genom Smartson och det verkade vara väldigt uppskattat! Stort plus att den även innehåller proteiner, vitaminer och omega 6! Den här kommer vi köpa igen! Tack!

Likes

Comments

Måndag morgon och åter igen ny vecka, nya tag!

Ni som tidigare har läst min blogg vet att jag är inne i en period där jag försöker att strukturera upp livet för att förenkla och förbättra livskvalitén. Jag tänker att jag sakta men säkert tar små steg i rätt riktning vilket i slutändan blir till en stor förbättring.

Igår tipsade jag om en sida där man gratis kan skriva ut kalendrar och andra saker. Idag är mitt tips gratiskurser som man tar online. Det finns en mängd kurser att välja mellan, allt ifrån språk till bokföring och fotografering. Den som har tid och lust bör spana in den här sidan:

http://www.natkurser.se/

Ha en fin dag!

Likes

Comments