Halloj, jag heter Burre!

Jag är en busig hund som bor i Smart Park tillsammans med min tvilling Piktor. Jag kommer att skriva om mina bus jag gjort i parken. Men igår gick det inte som planerat.

Det hela började med att Piktor satt och mummsade på en banan, när jag plötsligt fick en idé. Jag kom på att man kan busa med bananskal. Så när Piktor ätit upp sin banan, tog jag skalet och lade det en bit ifrån Professorns fåtölj. Hehehe.. Jag tänkte att det skulle bli bra roligt när Professorn skulle halka på det. Så jag lade ut bananskalet och sprang och gömde mig.

Sedan kom Professorn och allt gick enligt planen. Professorn klev rakt på bananskalet och ramlade omkull.

Då skrattade jag jättemycket, tills jag såg att Professorn inte mådde så bra. Som tur var så hade jag gått den där förstahjälpen kursen som Spark tyckte jag skulle gå. Så jag tog min förstahjälpen väska och plåstrade om Professorn.

Han blev jättesur på mig och det fick jag gottgöra genom att passa upp på Professorn hela kvällen. Jag var tvungen att mata Professorn med stinkande strömming och fila klorna på katten. Då spann chefen som en kattunge.

Jag vill bara varna alla om att bananbuset är ett väldigt dåligt bus. Så det gör jag inte om, nej jag får klura på nått snällare bus till nästa gång.

Hoppsan Hejsan!

Burre

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa, Jag heter Spark!

Idag var en riktigt spännande dag i parken. Vi hade nämligen premiär av våran föreställning "Spark och Teaterdirektören" allt gick bra förutom att ljudet skulle bråka. Det plingade och plongade i datorn och plötsligt så gick inte ljudet att spela upp i våra högtalare. Som tur var löste det sig och allt slutade bra.

Måste bara visa en fin bild på min Rymdoped som jag byggt. Tanken är att man ska kunna flyga med den, men än så länge får den fungera som skafferi. Måste fixa några viktiga komponenter i den först.

Tjohej från mig!

​Med vänliga hälsningar, Spark!

Likes

Comments