Header

Hej! Vaknade för 30 min sedan. Var hos min syster tills klockan var 01:00 igår, kom i säng runt 02:30 så råkade sova lite länge, ska iväg till henne igen och vakta Kiara lite, vi har tagit dit vår katt som bott hos mamma och ska se hur hon trivs där, men vill inte låta henne vara ensam första gången, så ska hålla koll på henne. Ska nog förbi Ingelsta en sväng innan då det öser ner regn och kanske handla något..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • ME

Likes

Comments

Idag har jag varit hundvakt, haft det riktigt mysigt faktiskt! Dock var det väldigt blåsigt ute så inte roligaste vädret, men vi överlevde! Imorgon ska jag jobba 10-17.

  • ME

Likes

Comments

Likes

Comments

Haft fullt upp idag, började med att åka ut till stallet och rida hästarna, jag red Maxi lite, trava runt lite oså, Anna hoppade Elvis vilket gick super! skritta av i skogen efter. Åkte sedan hem för att fixa mig då vi skulle ut och äta och sen se på bio!
The Shallows vilket var helt okej, kan tipsa om att se den på bio! Efter bion tog vi lite drinkar och var hemma runt 2 tiden.

Likes

Comments

Gick upp runt 10 och städade hela lägenheten, efter det plockade jag upp syrran och åkte ut till pappa för ett träningspass utomhus. Så nu har jag träningsvärk i rumpan och lite i benen! När jag var färdig där åkte jag ut till hästarna en sväng och hälsa på dom!

  • ME

Likes

Comments

​Lite bättre bild på Maxi som jag red ❤

  • ME

Likes

Comments

Ridit den här fina hästen för andra gången, han är så himla mysig! Igår åkte jag och Mickis ut till Borleja för att veterinären skulle kolla på hennes lillasysters häst Elvis (den bruna framför), så då fick jag rida Maxi upp till stallet. Vi ska ut till hästarna idag också så får vi se om vi rider en sväng då med.

  • ME

Likes

Comments