View tracker

Babbel

Hej♡
Igår var jag i Göteborg och gick på nordstan. Där köpte jag bara en bok. Jag köpte "Let it snow" av John Green, Maureen Johnson och Lauren Myracle. Jag köpte den på originalspråket vilket är engelska, eftersom jag tycker om att läsa och man kan förlora en del av känslan om man läser den översatta versionen av en bok.

På vägen hem åkte vi inom freeport i Kungsbacka. Där var jag inne i Nike butiken och köpte nya träningskläder eftersom jag inte har några som jag känner mig riktigt bekväm i. Jag köpte ett par byxor, en jättefin tröja och en helt vanlig sport bh/topp (jag vet inte vad det heter för alla kallar det för olika saker).

Hoppas ni har haft ett riktigt bra lov (om ni har haft lov) och att ni har en fortsatt trevlig helg.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Foton

I somras var jag och min kompis Maja ute på photo shoot och jag tog väldigt många bilder som jag aldrig redigerat eller lagt upp någon stans så då tänkte jag att jag skulle lägga upp dem nu när det är kallt och blåsigt så man kan minnas de fina minnena man skapade i somras och längta till nästa.

Likes

Comments

View tracker

Babbel

Välkommen till min blogg! Jag heter Ebba och är 13 år. Jag gillar att fota och redigera bilder så det är vad denna bloggen kommer ha fokus på. Jag kommer även skriv om vardagliga saker. Jag hoppas att ni vill följa detta lilla projekt så körs vi snart. Puss.

Likes

Comments