Youtube

HejđŸ–€

Idag har jag filmat och redigerat min första youtube video.

Jag blev okej nöjd med den dÄ jag fick klippa bort sÄ mycket sÄ att videon blev lite hackig. Det var 20 minuter lÄng och jag lyckades klippa ned den till 3 minuter och ÀndÄ framföra samma information.

Jag har filmat och redigerat videos innan bara för skojs skull men inte lagt upp dem nÄgon stans men nu ska jag göra det.

Den kommer upp nĂ„gon gĂ„ng imorrn, sĂ„ hĂ„ll utkik efter den pĂ„ min kanal som heter Ebba Banck.đŸ˜Šâ€

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag fick jag ett ryck och klippte en utav mina peruker kort. Jag Ă€lskar det och om jag fĂ„r sĂ€ga det skĂ€lv tycker jag att jag passar i kort hĂ„r. Hoppas att ni ocksĂ„ har gjort nĂ„got kul idagđŸ–€

Likes

Comments

Hej💗 Om ungefĂ€r tjugo minuter kommer mina bĂ€sta vĂ€nner hem till mig för att mysa och fyra jul.

Jag ska bjuda pÄ vegetariska hamburgare med tillbehör till middag och ikvÀll blir det paketöppning, filmtittning, chipsÀtande och mys.

Hoppas att ni har en lika bra tisdagskvÀll som jag kommer att ha.

Nu mĂ„ste jag gĂ„ och lĂ€gga paketen under granen och börja steka qournburgarna. Ha nu en fantastiska tisdagskvĂ€ll sĂ„ hörs vi. Puss💗

Likes

Comments

Babbel

Är det bara jag som tycker att nyĂ„r Ă€r fruktansvĂ€rt överskattat? Visst det byts ju bara Ă„r frĂ„n tex 2016 till 2017 en gĂ„ng, men det Ă€r sĂ„ mycket onödigt kring det.

Det Àr mÄnga barn, ungdomar och Àven vuxna som Àr oroliga pÄ och runt nyÄr dÄ det förekommer mycket alkohol under en nyÄrsafton.

Alla fyrverkerier Àr ocksÄ ett stressmoment för djur, barn och Àven vuxna. Det Àr inte alltid sÀkert att tÀnda ett fyrverkeri dÄ det kan vara ett fabriksfel men dÄ det Àven förekommer alkohol pÄ de flesta nyÄrsfirandet Àr det en större risk att nÄgon olycka intrÀffar. Djuren tar skada av de höga ljuden fyrverkerierna ger ifrÄn sig eftersom de kan höra högre ljud Àn vad vi kan hör de mer Àn vad vi hör.

Jag sÀger inte hÀller att det Àr fel att fyra nyÄr och att man borde sluta med det men jag tycker bara det Àr sÄ himla synd att flera tusen barn, ungdomar och vuxna ska gÄ runt med en klump i magen och kÀnna sig orolig för att det ska hÀnda nÄgonting under nyÄrsafton.

Hoppas att ni har ett bra nyĂ„r med mĂ€nniskor ni Ă€lskar och utan oro och klumpar i magen❀

Likes

Comments

Babbel

Hej♡
IgÄr var jag i Göteborg och gick pÄ nordstan. DÀr köpte jag bara en bok. Jag köpte "Let it snow" av John Green, Maureen Johnson och Lauren Myracle. Jag köpte den pÄ originalsprÄket vilket Àr engelska, eftersom jag tycker om att lÀsa och man kan förlora en del av kÀnslan om man lÀser den översatta versionen av en bok.

PÄ vÀgen hem Äkte vi inom freeport i Kungsbacka. DÀr var jag inne i Nike butiken och köpte nya trÀningsklÀder eftersom jag inte har nÄgra som jag kÀnner mig riktigt bekvÀm i. Jag köpte ett par byxor, en jÀttefin tröja och en helt vanlig sport bh/topp (jag vet inte vad det heter för alla kallar det för olika saker).

Hoppas ni har haft ett riktigt bra lov (om ni har haft lov) och att ni har en fortsatt trevlig helg.

Likes

Comments

Foton

I somras var jag och min kompis Maja ute pÄ photo shoot och jag tog vÀldigt mÄnga bilder som jag aldrig redigerat eller lagt upp nÄgon stans sÄ dÄ tÀnkte jag att jag skulle lÀgga upp dem nu nÀr det Àr kallt och blÄsigt sÄ man kan minnas de fina minnena man skapade i somras och lÀngta till nÀsta.

Likes

Comments

Babbel

VÀlkommen till min blogg! Jag heter Ebba och Àr 13 Är. Jag gillar att fota och redigera bilder sÄ det Àr vad denna bloggen kommer ha fokus pÄ. Jag kommer Àven skriv om vardagliga saker. Jag hoppas att ni vill följa detta lilla projekt sÄ körs vi snart. Puss.

Likes

Comments