Youtube

Hej🖤

Idag har jag filmat och redigerat min första youtube video.

Jag blev okej nöjd med den då jag fick klippa bort så mycket så att videon blev lite hackig. Det var 20 minuter lång och jag lyckades klippa ned den till 3 minuter och ändå framföra samma information.

Jag har filmat och redigerat videos innan bara för skojs skull men inte lagt upp dem någon stans men nu ska jag göra det.

Den kommer upp någon gång imorrn, så håll utkik efter den på min kanal som heter Ebba Banck.😊❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag fick jag ett ryck och klippte en utav mina peruker kort. Jag älskar det och om jag får säga det skälv tycker jag att jag passar i kort hår. Hoppas att ni också har gjort något kul idag🖤

Likes

Comments

Hej💗 Om ungefär tjugo minuter kommer mina bästa vänner hem till mig för att mysa och fyra jul.

Jag ska bjuda på vegetariska hamburgare med tillbehör till middag och ikväll blir det paketöppning, filmtittning, chipsätande och mys.

Hoppas att ni har en lika bra tisdagskväll som jag kommer att ha.

Nu måste jag gå och lägga paketen under granen och börja steka qournburgarna. Ha nu en fantastiska tisdagskväll så hörs vi. Puss💗

Likes

Comments

Babbel

Är det bara jag som tycker att nyår är fruktansvärt överskattat? Visst det byts ju bara år från tex 2016 till 2017 en gång, men det är så mycket onödigt kring det.

Det är många barn, ungdomar och även vuxna som är oroliga på och runt nyår då det förekommer mycket alkohol under en nyårsafton.

Alla fyrverkerier är också ett stressmoment för djur, barn och även vuxna. Det är inte alltid säkert att tända ett fyrverkeri då det kan vara ett fabriksfel men då det även förekommer alkohol på de flesta nyårsfirandet är det en större risk att någon olycka inträffar. Djuren tar skada av de höga ljuden fyrverkerierna ger ifrån sig eftersom de kan höra högre ljud än vad vi kan hör de mer än vad vi hör.

Jag säger inte häller att det är fel att fyra nyår och att man borde sluta med det men jag tycker bara det är så himla synd att flera tusen barn, ungdomar och vuxna ska gå runt med en klump i magen och känna sig orolig för att det ska hända någonting under nyårsafton.

Hoppas att ni har ett bra nyår med människor ni älskar och utan oro och klumpar i magen❤

Likes

Comments

Babbel

Hej♡
Igår var jag i Göteborg och gick på nordstan. Där köpte jag bara en bok. Jag köpte "Let it snow" av John Green, Maureen Johnson och Lauren Myracle. Jag köpte den på originalspråket vilket är engelska, eftersom jag tycker om att läsa och man kan förlora en del av känslan om man läser den översatta versionen av en bok.

På vägen hem åkte vi inom freeport i Kungsbacka. Där var jag inne i Nike butiken och köpte nya träningskläder eftersom jag inte har några som jag känner mig riktigt bekväm i. Jag köpte ett par byxor, en jättefin tröja och en helt vanlig sport bh/topp (jag vet inte vad det heter för alla kallar det för olika saker).

Hoppas ni har haft ett riktigt bra lov (om ni har haft lov) och att ni har en fortsatt trevlig helg.

Likes

Comments

Foton

I somras var jag och min kompis Maja ute på photo shoot och jag tog väldigt många bilder som jag aldrig redigerat eller lagt upp någon stans så då tänkte jag att jag skulle lägga upp dem nu när det är kallt och blåsigt så man kan minnas de fina minnena man skapade i somras och längta till nästa.

Likes

Comments

Babbel

Välkommen till min blogg! Jag heter Ebba och är 13 år. Jag gillar att fota och redigera bilder så det är vad denna bloggen kommer ha fokus på. Jag kommer även skriv om vardagliga saker. Jag hoppas att ni vill följa detta lilla projekt så körs vi snart. Puss.

Likes

Comments