bildkälla - weheartit.com

Q: Varför började du att blogga? Vad är bäst/sämst med att blogga?

A: Ifall jag ska berätta lite kort om varför jag började blogga så är det för att jag alltid har tyckt om att skriva berättelser och noveller. Fotografering har också alltid varit ett intresse för mig. Jag tyckte att dessa grejerna passade bra ihop, så jag provade och se ifall jag tyckte att det var roligt och det var det, så då fortsatte jag. Det bästa med att blogga är att kunna inspirera andra, och att man får bra respons tillbaka på det man gör. Det sämsta med att blogga är väl att det kan ta lång tid att komma på en idé och även skriva ett inlägg. Det tar mycket tid.


Q: Vilka är dina tre mål i livet? Det får handla om vad som helst.

A: Oj, det är svårt att bara komma på såhär, men ett mål är att inspirera folk med min blogg. Ett annat mål är väl att jag ska hålla på med det jag tycker om så länge som jag orkar och har vilja till det. Jag känner inte för att tvinga mig till att göra en sak som jag inte tycker om eller vill. Ett tredje mål är att börja träna igen, för det händer nästan aldrig längre, vilket jag vill göra. Jag ska börja på höstlovet. Vill ni följa med mig?


Q: Vad tycker du om personer som är sig själva? de som inte vågar vara sig själva?

A: I detta samhället som vi lever idag så kan jag förstå att personer inte riktigt alltid vågar vara sig själva. Man är rädd för vad andra ska tycka om en och man vill passa in i samhället. Det kan jag förstå. Jag tycker att det är viktigt att man ska få kunna vara sig själv utan att behöva vara rädd för vad andra ska tycka om en. Man ska få se ut precis som man själv vill, det är bara en själv som kan bestämma det. Så jag tycker bara positivt av dem som vågar vara sig själva. Och jag förstår även de som inte riktigt vågar vara sig själva, det är inte alltid jag vågar det heller.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

godmorgon allihopa♡

Idag är det onsdag, eller som vissa brukar kalla det för, lill-lördag. Vi börjar skolan idag 09:40 och jag vet inte riktigt vad jag ska ta för buss. Tåget är antagligen inställt, för den är nästan alltid inställt nu för tiden, på grund av fordonsbrist. Men på något sätt kommer jag iallafall in till skolan. Första lektionen vi har är engelska och då ska vi ha ett prov, önska mig lycka till. Jaja, ha en bra dag nu hörrni.

Hur är det första året på gymnasiet? - prov & inlämningar

Innan jag avslutar detta inlägget helt så tänkte jag passa på att prata lite om hur det är att gå första året på gymnasiet. Nu har jag ju gått några veckor där och om jag ska vara helt ärlig så är jag väldigt nöjd med mitt val av linje. Som sagt så går jag på barn- och fritidsprogrammet. Jag gillar att hålla på med barn och jag blir glad av att vara med dem. Jag har fått höra av andra att jag tar hand om barnen bra, så då blir man ju ännu mer taggad. Just nu denna veckan innan höstlovet, så är det inte jätte mycket prov och inlämningar men några. Vi hade ett prov idag i teorier, gick väl inte så jättebra, vi får se. Imorgon har vi då ett engelska prov och på fredag ett hälsopedagogiks prov. På söndag ska vi ha skickat in en uppgift i historian. Såhär kan det se ut en vecka, men det varierar mycket. Men huvudsaken är att man trivs på linjen som man går på och det gör jag. Ifall ni skulle vilja någon gång, så kan jag göra ett helt inlägg om gymnasiet, kanske lite tips på vad man ska tänka på inför gymnasiet. Dock så är jag ingen expert på detta, men jag kan säga vad jag själv tycker och tänker kring detta ämne. Skulle ni vilja det? För då kanske jag gör det någon gång under nästa år, troligtvis under sommarlovet. Ifall ni skulle vilja att jag ska göra det, så kan ni gärna lämna en kommentar att det är en bra idé, så lovar jag att fixa det. Ha en bra dag och ta hand om er själva.

Likes

Comments

...1...2...3...
på det fjärde ska det ske

Hej och välkomna till min blogg! I detta inlägget hade jag tänkt att presentera mig lite kort för er, eftersom att det är mitt första inlägg jag skriver här. Dessutom så kanske inte alla känner igen mig från tidigare bloggar. Så vi kör igång inlägget direkt, okej? vad bra då.

Jag som kommer att skriva här på bloggen heter Frida och jag är en glad 16-årig tjej med höga mål. På fritiden brukar jag plugga, fotografera och sitta framför bloggar. Jag gick tidigare på dans, men har tagit en paus från det då jag har hållit på med det i 4 år, och jag tycker fortfarande att det är väldigt roligt att dansa. Men jag visste inte hur det skulle bli när jag skulle börja i gymnasiet, eftersom att man inte fick reda på schemat tidigare, och jag bor en timme från skolan ungefär. För er som undrar vilken linje jag går på i gymnasiet, så går jag första året på barn- och fritidsprogrammet. Det är en bra klass och en bra skola jag har hamnat i. Jag hoppas det är så för er.

Nu när ni har fått lära känna mig lite, har ni förhoppningsvis fått en överblick på vem jag är. Ni kommer självklart få lära känna mig mer genom bloggen, det var därför jag bland annat skaffade denna bloggen. Här kommer jag iallafall att blogga främst om min vardag, och ibland kommer det inslag av inspiration, tips & trix, funderingar kring livet och massa bilder såklart. Jag hoppas att ni kommer trivas här, ifall ni har några frågor så är det bara att kommentera det här under kommentarsfältet. Ha en fin fortsatt kväll nu hörrni. Puss & kram.

Likes

Comments