Ahnyeong haseyo! ~
Ingen kan vara gladare än jag idag, för att idag fick jag mitt älskade ''Love Yourself'' album av BTS. Jag förbeställde detta album tidigt i september då mitt älskade band hade comeback senare den månaden och jag ville verkligen köpa ett album för att stödja de då jag nu köper deras gamla album för att stödja de i efterhand. Love Yourself finns i 4 olika versioner L,O,V och E. Jag fick E versionen och i varje version finns det en fotobok där det är olika för varje album, ett foto på antingen en av medlemmarna eller hela bandet (olika teman på varje album). Skivorna och själva fotobokens omslag har olika blommor för varje version sedan får du också en plansch och på de fysiska albumen finns det två hidden-tracks dessutom. Jag är så himla glad för detta album, inte bara för att det är väldigt fint och värmer mitt estetiska hjärta utan också att jag vet att mina killar har lagt så mycket tid på detta tillsammans med sitt crew. Jag kommer köpa det presterande 3 albumen senare denna månad eller månaden efter det beroende på hur min ekonomi ser ut men vet iallafall att jag ska äga alla 4 versioner innan detta år tar slut. #dedicatedfan much?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ahnyeong haseyo! ~
Hur mår ni idag? Jag mår super bra. Inte ofta det händer kan jag säga. Idag är det Tisdag, och jag har faktiskt inte gjort så mycket idag mer än att ha tränat på dansen samt kollat på en anime (japansk animerad serie) som heter ''Kamisama Hajimemashita'' och jag är helt fast i den. Började titta på den igår och är på säsong 2 nu, en bra bit in. Tror säsongen är slut snart till och med. Och kommer troligen börja gråta då för att, den är så himla bra. Har ingen aning om det finns en till säsong efter denna men det får jag allt se när denna är slut. Mer än att jag tittat på anime och tränat så har jag även fått paket från aliexpress som jag ska ta bild på imorgon, samt albumen jag sa att jag skulle fota i helgen. Men ni som bor i Stockholm vet hur kallt, mörkt och tråkigt det var i helgen så fanns ingen chans för mig att få en bra och rättvis bild på mina kära album så vi får hoppas att det blir bättre chanser imorgon!

Likes

Comments

Ahnyeong haseyo! ~
Förlåt för dålig uppdatering här på bloggen men har haft mycket att göra i helgen! Men, nu ska jag bli mer aktiv och uppdatera oftare. I lördags så träffade jag Tuk-Tuk (Sandra T) och vi tog en lunch på en asiatisk resturang och det var riktigt mysigt! Hade inte träffat Tuk sen vi tog studenten i somras så var skönt att träffa henne och catch up on things som vi missat som hänt i den andras liv. Efter vi hade ätit så gick vi och kollade på Hötorgets marknad (vill bara notera att det regnande när vi sågs). Vi hittade dock inget intressant och eftersom det regnande hade vi ingen lust att stå och kolla vid stånden noggrant. Eftersom både jag och Tuk är asiater, och att vi båda är intresserade av asiatiska länder som inte är våra mammors hemländer så drog vi till en asiatisk affär och köpte snacks. Spenderade för mycket pengar på det kekek men värt eftersom jag nu denna vecka ska sluta med sötsaker som godis, chips och sockrade drycker. Efter att vi handlat vårt snacks så skildes vi åt och åkte hem.

Min söndag började ganska tidigt kan man säga. Redan när det slog över till midnatt så pratade jag med min bästa vän (Sandra H) i telefon tills klockan 3 på natten ungefär då hon var irriterad och mådde lite dåligt. Och jag var tvungen att vara uppe ändå då jag skulle hämta in katterna innan jag går och lägger mig eftersom de var ute. Och oftast måste de va ute ett visst par timmar innan de går med på att komma in. Dock regnande det ute då så när jag gick ut för att hämta de så kom de på en gång då de redan satt sig under bilarna utanför huset för att vänta till jag släpper in de. Jag somnade väl ungefär halv 4 på morgonen och vaknade sen vid halv 10 för att fixa mig då jag och Julia (en av medlemmarna i min dansgrupp) skulle mötas upp vid 1 för att gå till Rainbow Islands popup shop och sen äta en lunch tillsammans. Notera att, detta var första gången jag träffade Julia in person då vi bara pratat via Instagram innan det. Och vill tillägga att Julia är världens mysigaste människa.

Vi drog in till dansstudion strax efter 2 på eftermiddagen efter vår lunch dejt på Espresso House i Slussen. Vi båda har dåligt lokal sinne, dvs jag är aldrig inne i stan och tror inte Julia brukar va det heller så vi var lite förvirrade men hittade till slut. Vi övade på ''Mic Drop'' av BTS och det gick riktigt bra för at vara första gången! Vi båda är också väldigt ringrostiga också så helt otroligt hur bra det gick ändå. Vi skrattade väldigt mycket åt våra misstag och hur vissa delar i dansen är men gud, så kul jag hade. Som att vara med en vän man känt sen man var barn! Efter timman gått som vi hyrt studion för så var vi dö trötta. Ni anar inte kekek. Och törstiga. Så vi drog till ett ICA och köpte dricka. Sen bar vi oss mot tågen och skildes åt. När jag kom hem till pappa vid 4 på eftermiddagen så var det bara att hämta in katterna (som var ute sen 10 imorse), be brorsan packa fort för att sen åka hem till mamma igen!

Likes

Comments

Ahnyeong haseyo! ~
Hur mår ni? Jag mår helt okej. Jävligt trött bara. Vaknade strax efter 7 imorse för att duscha och sedan göra mig i ordning för att ta 12:45 tåget in mot Solna, där jag hade en arbetsintervju om ett lagerjobb i Jordbro hos StoreSupport. Mötet började 2 men eftersom jag bor söder om Stockholm så var jag tvungen att åka tidigt för att komma i tid. Jag kom hem strax innan 4 på eftermiddagen till ett avi från PostNord att jag ska hämta ut ett av mina paket som kommit. Men, vet ni vad? Fick även betala 217 kronor för att ta ut paketet eftersom det var tull på 92 kr men sen skulle PostNord ha 125 kr. Rena rånet. Man blev ju inte lite irriterad när man har en tight budget men, inte mycket man kan göra. Vad som var i paketet visar jag imorgon!

Sitter nu hemma hos min pappa och planerar lite. Skulle egentligen vara på fest/firande av en nära vän men det blev krångligt då min fars kompis fyllde år och han ville fira henne så kunde inte lämna brorsan hemma ensam. Men! Förhoppningsvis är det inte sista gången lilla Tawisa funderar på att dra ut ;)

Likes

Comments

Ahnyeong haseyo! ~
Idag hämtade jag upp mina två nya skal från Aliexpress, en asiatisk hemsida som har allt möjligt från kläder till elektronik till smycken. Är väldigt nöjd med hur skalen är för den summa jag betalat och hur söta är de inte? :D På skalen är min OTP från min absoluta favorit grupp någonsin och ett inlägg om de kommer snart då de är en stor del av mitt liv då de 1, är med i mitt favorit band och 2, är mina biases i den gruppen. Vad bias är kommer också förklaras i det inlägget!

Likes

Comments

Ahnyeong haseyo! ~
Låt oss börja om. Nu har det gått ett par månader sen jag hade blogg senast då jag behövde en paus och jobba lite med mig själv men nu tar vi nya tag! Igår satt jag hela kvällen och fixade ihop designen. Inte jätte avancerat men som en tidigare media elev så är det viktigt för mig att mina sociala medier ser bra ut och mer eller mindre går ihop i färger och stil. Jag är också som person någon som aldrig blir nöjd så jag lär ändra design mycket så förvänta
er inte att bloggen kommer se ut så här i en evighet. (;

Likes

Comments