Fick häromdagen hem min första Smakbox. SÅ bra grej! Älskar den!
Varannan månad kommer det en ny Smakbox med massa nya och spännande smaker och produkter för en att testa. Boxen kostar endast 189kr med produkter som tillsammans är värda ca 350-450kr. Jag kommer helt klart att fortsätta prenumerera på denna härliga box!

Läs mer på www.smakbox.se.


xoxo,

gospel girl

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För mycket vattenmelon? Nee.
Jag älskar inprincip allt som har smak av vattenmelon och igår testade jag Lindahls nya kvarg-smak med vattenmelon. Supergod! Helt klart värd att ätas.


xoxo,

gospel girl

Likes

Comments

​Idag blev det tyvärr inget bakat. Men om jag ska börja baka mer så måste jag ju även börja röra mig lite mer också. Då passade det ju bra att jag idag köpte en ny fin BLÅ cykel. 
Här ska det cyklas (och snart bakas & experimenteras)!


xoxo,

gospel girl

Likes

Comments

Hej och välkommen till min nystartade lilla blogg!

Rebecca Åsman, heter jag och är i sommar 23 år gammal. Kommer från småstaden Sölvesborg, men just nu bor jag i Tranås och jobbar som servitris på M.O.A:s Krog & Café mitt i "stan". Jag är en sångglad gospel- och disneynörd som älskar att baka och umgås med mina nära och kära.

Min tanke är att detta förr eller senare kommer bli en mat-/bakblogg, men jag är väldigt ny på det området just nu. Därför tänker jag att jag börjar med en mjukstart och bjuder på lite diverse grejer som jag tycker är just "smakligt". Det kan vara lite allt möjligt så som musik, ätbara grejer och annat smått och gott.


Vi får helt enkelt se hur bloggen kommer att utvecklas under tiden, och jag hoppas ni vill hänga med!

xoxo,

gospel girl

Följ min blogg med Bloglovin

Likes

Comments