Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nyx high voltage finns att köpa hos www.cocopanda.se, glöm inte rabattkoden STINA för att få 10% rabatt på ert köp!

Likes

Comments

Fick en rabattkod att dela med mig av som ger er 10% rabatt på hela köpet. Kika in på www.madlady.se för både smink/skönhet men också kläder. Rabatten upphör 15 mars så passa på att fynda.
Rabattkod: BLOGG10

Likes

Comments

Glöm inte att använda rabattkoden STINA för 10% rabatt på allt på www.cocopanda.se. Där finns billiga märken så som wet'n wild, The Balm, Nyx, Bare Minerals och mycket mer. De har även dyrare kända märken så som Exuviance, REN, Dermalogica och Elisabeth Arden. Glöm inte heller att de nu har 20-70% rea.

Ett exempel på en bra prissänkning är REN ultimate moroccan rose experience innehållande en duschgel, bodylotion, badolja samt kroppsscrub. Produkterna kostar egentligen 1089kr men med rabatten 359krBilden är lånad från www.cocopanda.se

Likes

Comments

Har sedan ett år tillbaka använt mig av Kicks translucent powder när jag både bakar mitt smink och sätter mitt smink. Inget fel på det alls förutom att jag får beställa alldeles för frekvent för att jag ska fortsätta. Det går alltså en del puder då jag bakar och har på senaste tiden köpt en förpackning i månaden ungefär. Har sett muas i bland annat USA använda ett puder från deras drugstore-marknad; Airspun loose face powder. Förpackningen är mer än dubbelt så stor som den från Kicks och samtidigt ca hälften så dyr. Jag beställde från Ebay då det knappt går att få tag på någon annanstans. Jag betalade <100 kr. Kommer absolut fortsätta använda det, dock det negativa är lukten på pudret då det innehåller parfym. Både på bilden och i verkligheten ser pudret rosa ut men ger absolut ingen färg som ni kan se i inlägget om Lumenes foundation. Det finns olika formulas av denhär produkten, doftfri (fanns ej att beställa då jag beställde) samt extra coverage.

Likes

Comments

Jag har generellt ganska svårt att hitta en foundation med rätt färg. Såklart har jag alltid behövt den ljusaste nyansen men min ton är väldigt svår att matcha. Har på senaste tiden behövt blanda 1,2 eller 3 olika färger för att det ska se någorlunda bra ut - som för mig är ganska ohållbart. De krav jag ställer på en foundation är medium - full täckgrad, helst vattenbaserad samt matt finish. Fick idag hem en ny foundation till kollektionen som ska vara min hudton dock en mörkare nyans. Det är vattenbaserad, medium till full täckgrad samt har en matt finish. La nyss en bas med den foundationen och är besatt!


Lumene matt control oil-free foundation ca150kr

Färgen 0 light ivory​

1. Innan applicering

2. Ett tunt lager

3. Två lager

4. Använde ingen concealer då den täckte så pass bra

5. Fixerad med Airspun loose powder (kommer recension strax)

6. Komplett bas lagd

Även fast jag är ute efter det mer onaturliga och dragqueenlooken så lägger den sig, enligt mig, naturligt på huden;

Likes

Comments

Glöm inte att kika in på www.cocopanda.se för att ta del av deras rabatt nu då dom firar 100.000 kunder! På bilden har jag bland annat använt The Balms matte ögonskuggspalett från just www.cocopanda.se! Kika även in på deras instagram Cocopanda_sverige.

Likes

Comments