Nå har vi vært syke av og på i snart to måneder, den gravide kroppen min begynner å kjenne det nå. Vi har vært igjennom forkjølelse, omgangsyken, ørebetennelse, øyekatarr, feber, feber og atter feber. Så det har vært mange hjemmedager med jentungen. I dag er hun tilbake i bhg og jeg skal ha en rolig start på dagen før jeg reiser ned på Grenland Helsesenter for og jobbe noen timer. Siden jentungen har vært mye syk i det siste så skal hun hentes litt tidligere denne uke, fordi vi har mulighet. Det er fordelen med å være selvstendig næringsdrivende, selvom det er tøft og være selvstendig i perioder så får man mange fordeler og goder også 😀

Ønsker alle en god dag, her har dagen startet med en lett frokost og nå en kopp kaffe og "husmorspeed" 😍👏🏼

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

  • 4 lesere

Likes

Comments

Nest siste dagen i måneden og det er som alltid like spennende, for man får seg alltid noen overraskelser. Men her skjer det litt mer planlagte ting da en kjempeflink jente i teamet mitt går for nytt nivå i markedsplanen.

Hun har stått på hele måneden og hatt temakvelder og stands og vært aktiv med salg av produkter som både hun og mange med seg liker og bruker hver dag. Nå har vi to dager igjen før det er helt sikkert at hun har klart det nye nivået og selv om vi vet at det går så er det alltid like spennende og man slipper ikke ned skuldrene før klokka er slagen og vi har det svart på hvitt.

Nå skal jeg fortsette å jobbe og vaske huset slik at det blir litt adventsstemning og mulighet for kos når familien samles til kvelden etter småbarnssvømming.

Ha en fin tirsdag 😊

  • 5 lesere

Likes

Comments

I dag våknet jeg kl 04.00, kroppen fungerer i ekstremt sakte tempo når jeg skal opp av senga og jeg sliter med å komme meg opp pga full blære og kynnere.

Så kampen starter rimelig kjapt etter oppvåkning, da er det om og gjøre å komme seg kjappest mulig over på siden og febrilsk fekte med armer og ben for at jeg skal klare å sette meg opp. Når det er gjort så er kynnere et faktum, da må jeg puste meg igjennom det før jeg kan småspringe ut på toalettet. Vanligvis sovner jeg relativt kjapt når jeg kommer tilbake i senga, men ikke i natt.

Så jeg tenkte med meg selv at jeg like gjerne kunne legge meg på sofaen så jeg ikke forstyrret kommende storesøster og pappaen. Men jeg fikk ikke sove der heller, så jeg fant ut at jeg like godt kunne rydde stua, slik at den var strigla når jentungen står opp. For det er jo mye morsommere å rote når det er ryddig.

Det kommer nok til å bli tidlig kvelden i kveld 😴💤😁

God lørdag til alle 😊👌🏼

Kroppen trenger det beste kostilskudd, måltidserstatning og "husmorspeedet" Argi+ når den bestemmer seg for å stå opp mitt på natta. 😳

  • 5 lesere

Likes

Comments

Våkner i full panikk med kraftig krampe i venstre ben, som om det ikke er tungt å komme seg opp av senga fra før. Graviditeten kan gi mange interessante plager som jeg har nevnt på bloggen tidligere, bl.a krampe... Nå skal det kjøpes magnesium og eventuelt vurderes om det kan være noe akupunktur kan hjelpe til med.

Noen tips? 😊

Ha en fin dag!

  • 7 lesere

Likes

Comments

Jeg er utdannet hud og spa terapeut og har siden juni i år jobbet ved Grenland Helsesenter, et senter som består av ulike aktører inne helse. Vi tilbyr behandlinger innen fysioterapi, kiropraktikk, manuellterapi, personlig trening, ernæring og akupuntur, samt min bit innen velvære og hudpleie.

Jeg tilbyr ulike behandlinger; velværemassasje, farging av vipper og bryn og ansiktsbehandlinger. Jeg håper også og kunne utvide min meny med andre behandlinger etterhvert. Men i første omgang skal jeg få en god kundekrets på de behandlingene jeg har inntil jeg går ut i permisjon 29.12.16

  • 10 lesere

Likes

Comments

I dag (eller nå i går) var jeg på trekantsamtale med jordmor og arbeidsgiver for å kartlegge arbeidshverdagen min. Jeg jobber jo kun natt så det er naturligvis litt tyngre nå enn ellers, men det går greit og jeg klarer å være tilstede når jeg er på jobb. Men jeg er ganske sikker på at å jobbe hele stillingen min er lite sannsynlig nå som jeg har passert 30 uker.

Formen er bra, men jeg merker at det skal mye mindre til for at jeg blir sliten, trøtt og får vondter her og der, kynnerne komme hyppigere også, men jeg håper og tror at de ikke vil bli verre enn de er nå.

Jordmora ville søke om svangerskapspenger for meg, så den prosessen er i gang i morgen, så jeg får forhåpentligvis svangerskapspenger 50% f.o.m 14/11 t.o.m 29/12. Det lettet litt på for min del, så nå er jeg ganske sikker på at jeg klarer å jobbe 25,5 % på natt frem til permisjonsstsart.

Ønsker alle en fortsatt god natt, del gjerne dine erfaringer med svangerskapspenger.

Klem 😊

  • 12 lesere

Likes

Comments

Du vet den følelsen som kommer siste dagen i ferien, den som kjennes så godt på kroppen men som ikke helt kan beskrives?! Den har jeg hatt i hele dag, jeg føler at ferien på en måte har vært litt for kort selvom det er utrolig godt å være hjemme igjen.

Jeg og jentungen har brukt formiddagen hos min søster slik at de små kunne leke sammen etter en uke fra hverandre. Det var stor gjensynsglede med innslag av krangling, hyling og dytting. Alt som normalt der altså.

Jeg fikk begynt på et nytt prosjekt på strikkefronten og har startet på en lekker hals fra klompelompe-boka. Utrolig fint mønster og en knæsj farge som jentungen selv har valgt ut.

Vi har også vært hos familie og spist middag i dag, en hyggelig kveld med tid til litt strikking også. Jeg fikk strikket meg halvveis ferdig med halsen så regner med å bli ferdig med den i morgen så sant jeg får tid til å strikke endel utover dagen.

Jeg har endel på tapeten i morgen, jeg skal levere i barnehagen, hente sykemelding, hente en pakke på posten, jobbe litt i salongen min og håper selvfølgelig på noen kunder etter ferien. Så er det hjem for å komme igjennom resten av klesvasken fra ferien før jeg tar fatt på litt regnskap, fakturering og kundeoppfølging. Det er utrolig godt å kunne jobbe hjemmefra på kvelden når jentungen er lagt. Frihet!

Ønsker alle en god natt, nå er jeg laaaangt på overtid.

  • 11 lesere

Likes

Comments

Da har vi satt snuten mot Skien igjen og har kommet et godt stykke på veien allerede, med en liten en i baksetet og en hund i bagasjerommet kreves det litt oftere stopp enn vi har vært vant med. Men vi bruker den tiden vi trenger og tar det med ro, vi kommer ikke fortere hjem av hyl, skrik og kjefting.

Vi hadde en fin matpause på Vuddudalen på en amerikansk diner, utrolig gjennomført og god mat, milkshaken måtte også testes og den var helt perfekt!
Vi stopper garantert der igjen.

Anbefaler dere å ta med masse penger for den butikken som også lå der hadde utrolig mye fine lys, pynteting og pinupstæsj (som hvertfall jeg falt pladask for).

Ha en fin lørdagskveld 😊

  • 11 lesere

Likes

Comments

En utrolig deilig ferie går snart mot slutten, vi har hatt en helt utrolig uke her hittil. Vi har vært på fisketur og fikk endel sei på kroken, hatt fin tur med båten inn til Brønnøysund og vært ute og gått tur med vogna og tatt bilder, lekt i fjæra og kost oss i deilig sol med sur vind som ga oss roser i kinna.

I dag fikk jeg gått meg en deilig tur på over sju km og godt over 10000 skritt, godt å kjenne at kroppen fungerer til tross for endel plager her og der som jeg prøver å fortrenge. 😂

Nå sitter vi stinne i sofaen etter nydelige hjemmelagde saltfiskball som vi har kost oss med til middag. Jentungen sover godt i sengen og jeg har inntatt sofaen og jobber, strikker og ser på tv. Friheten til å velge selv når og hvor jeg vil jobbe. 😀👍🏼

  • 11 lesere

Likes

Comments

Endelig er november her, det vil si at vi er enda litt nærmere jul og enda litt nærmere januar 😍

Avsluttet kvelden i går litt sent etter månedslutt og en ny jente i teamet, utrolig moro og se at flere oppdager denne måten å jobbe på. I skrivende stund ligger jeg på sofaen i feriehuset til mamma og pappa på Ylvingen. Vi er på vår faste "høstferie", utrolig deilig å ha muligheten til å ta ferie når det passer oss. Særlig nå som vi har Serine på to år.

Vi har allerede vært her noen dager og dagene starter ganske tidlig så vi har snart vært våkne i en time, og skal snart spise frokost.

Men hver dag før vi spiser frokost tar jeg alle mine kosttilskudd, den beste og mest nødvendige for meg hver dag er aloe berry nectar, den smaker eple og tranebær og gjør godt for hele kroppen.


Det er utrolig koselig og kjenne spark i magen samtidig som jeg kan se på min datter leke med duplo og kose seg. Kjenner at sulten begynner og gnage litt i magen. Så jeg gleder meg veldig til frokost 😍

Ha en super dag 😀

  • 14 lesere

Likes

Comments