Jeg har saumfart internett for å finne inspirasjon til pynting av lokalet som skal brukes til sommeren, når vi skal gifte oss. Jeg fant masse fine bilder på www.lindaslilleverden.no, utrolig mange fine tips til låvebryllup. Jeg screenshotter stadig bilder og sparer dem til jeg sitter og planlegger.

Jeg gleder meg til å systematisere mer enn jeg har fått gjort hittil. Vi skal ha bryllupet vårt i korntørka til svoger og svigerinne, samme stedet som de giftet seg i 2014.

Utrolig mange flotte bilder av borddekorasjoner, lys, blomster og annet stæsj, jeg liker denne stilen veldig godt og håper å kunne bruke mye av dette når vi pynter der i juni.

Jeg er på utkikk etter zinkbaljer, badekar og gamle trillebår som kan fylles med is og oppbevare drikke utover kvelden. Så om noen har tips til hvor de kan oppdrives, blir jeg glad om jeg får beskjed.

Ha en fin kveld 😊

Silje ❤️

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

  • 4 lesere

Likes

Comments

Pregzilla har kjøpt epler hver gang hun har vært
På butikken, så i dag måtte noen brukes i en deilig eplekake.

Fant en utrolig enkel oppskrift på nettet som var enkel og følge og ga et flott resultat.

Skal jeg dele oppskriften med dere? 😊

  • 5 lesere

Likes

Comments

Vi startet helgen med vasking og rydding, og handlet inn til bursdagsfeiring for vår datter som fylte to år på søndag. Lørdag hadde vi barneselskap og flere av Serine's venner var invitert, noen meldte avbud pga sykdom men vi fikk en fin feiring av bursdagsbarnet.

Dessverre begynte dagen for meg meg med magesmerter og noe jeg trodde var urinveisinfeksjon, kvelden endte på legevakten med full sjekk av urin, crp, legeundersøkelse og videre innleggelse på akuttmottaket på sykehuset. Der var det full sjekk av urin, temp, EKG, blodtrykk, Sp02 og ultralyd. På ultralydundersøkelsen fant de forstørret nyrebekken på høyre side og jeg må hadde så sterke magesmerter at de la inn veneflon slik at jeg kunne få perfalgan, jeg fikk også noe som heter Buscopan, men pulsen ble så høy av den at det ble med den ene dosen, jeg fikk derimot en liten dose med ketorax som virkelig var effektiv.

Jeg fikk også tilsyn på fødeavdelingn av en gynekolog, for å utelukke begynnende rier. Alt var i skjønneste orden med babyen og ingen tegn til fødsel, så da var det tilbake på kirurgisk avdeling hvor jeg måtte faste i tilfelle det ble aktuelt med operasjon dersom det viste seg å være blindtarmen. Jeg sov lite den natten, men var mye bedre dagen etter så fikk lov å reise hjem slik at jeg rakk bursdagsfeiring på dagen til jentungen. Det ble spist over 200 pølser, vi hadde sikkert 6 kaker og gjærbakst i tillegg til godtepose til alle barna. Alt var en stor suksess og jentungen sovnet tidlig, det gjorde mora også 😁

Vi måtte ta bilde av jentungen med krona fra barnehagen også, så det har vi sendt med til brsdagshilsen i lokalavisa. Ganske stolt og kry jente, men det er foreldrene også 😁😂

  • 7 lesere

Likes

Comments

I skrivende stund sitter jeg med verdens beste følelse inni meg fordi jeg er så utrolig heldig og takknemlig for å være gravid og venter vårt andre barn. Men samtidig sitter jeg med verdens verste følelse fordi enkelte synes det er greit å spørre meg om jeg er veldig stor, om jeg venter tvillinger og om jeg har termin før andre fordi jeg har større mage enn dem.

Jeg vet at disse kommentarene som oftest er ment godt, men når man er gravid så mister enkelte fullstendig filter og spør om hva som helst. Det sier seg selv at man legger på seg når man blir gravid, noen 3 kg mens andre legger på seg 30 kg. Men det er da ingens rett å måle den ene opp mot den andre.

Noen legger på seg masse i starten og får raskt mage, mens andre legger ikke på seg før på slutten og får plutselig en stor og flott mage da. Mens andre får kanskje bare noe som defineres som en liten mage selv om de har lagt på seg det som er anbefalt.

Hvorfor skal vi som er gravide tåle alle disse kommentarene? Jeg begynner å se meg lei av det, det var slik i forrige svangerskap og det er sånn nå. Jeg har hørt at jeg har stor mage, liten mage, spørsmål om jeg får tvillinger og om jeg er sikker på at det ikke er fler der.

Jeg prøver allikevel å fokusere bort i fra slike kommentarer og tenke at jeg er verdens heldigste som får oppleve det å få barn en gang til. Så får det være med kommentarene.

Men det er litt frustrerende at selv når man er gravid så skal kroppshysteriet og antall kg måles opp og i mente, la magen vokse og om man legger på seg 2 eller 20 kg så er man like vakker og flott.

God søndag ❤️

  • 10 lesere

Likes

Comments

Jeg og min samboer skal gifte oss 17.06.17 og vi har så smått begynt å planlegge, men jeg må innrømme jeg føler at vi ikke har så mye klart enda. De fleste jeg kjenner som skal gifte seg på samme tid har allerede brudekjole i boks, jeg har ikke tenkt så mye på brudekjolen enda. Men jeg har jo en formening om hva jeg ønsker meg, så er egentlig ikke bekymret.

Vi har booket kirke, lokalet, kokk/mat, servitører, pappa har startet å brygge øl og svigers har tilbudt seg å kjøpe drikkevarer til middag og fest. Band er bestilt og begge parter har ordnet seg forlover.

Ligger vi langt etter i planleggingen? Eller er vi innafor foreløpig? 😂🙈

  • 14 lesere

Likes

Comments

Men jentungen er fortsatt våken og vi har nettopp landet i sofaen etter middag og oppvask, så jeg kjenner at den gravide kroppen min trenger en lite pause før jeg tar fatt på klesvask, rydding og gulvvask.

Jeg må også sette av tid til å jobbe litt i kveld, for nå nærmer det seg månedsslutt og jeg har flere oppgaver som skal være i boks og har også endel papirer og klargjøre til jeg skal levere regnskapet i morgen.

Jeg jobber selvstendig ved siden av jobben som sykepleier, jeg driver salong og jobber som hud- og spaterapeut og selvstendig forhandler av hudpleieprodukter. Det er utrolig givende og motiverende å bygge sin egen business, velge arbeidstid og sted selv og ikke minst hvem man vil jobbe med.

Der sklei jeg visst fullstendig ut av det jeg i utgangspunktet skrev om 🙈 altså husarbeid, det kommer, men ikke akkurat NÅ!

Ha en fin kveld 😊

Send meg gjerne en mail om du er nysgjerrig på hva jeg jobber med: siljesaloeveragaard@gmail.com

  • 14 lesere

Likes

Comments

Når vi ventet vårt første barn var jeg og min samboer enige om å ikke vite kjønnet på OUL. Vi hadde altså ingen aning om hvilket kjønn babyen i magen hadde. Vi fikk mange reaksjoner på dette, tror faktisk andre var mer nysgjerrig og spent på kjønnet enn vi var. Vi brukte ikke så mye tid på å fundere på hvilket kjønn babyen i magen hadde.

Nå venter vi vårt andre barn og igjen velger vi og ikke vite kjønnet, vi er riktignok spente denne gangen også, men vi bruker lite tid på å fundere på kjønnet.

Så litt om symptomer og forløp:

første svangerskap:

- kvalme fra uke 6 til ca uke 12
- kynnere fra uke 15
- trente crossfit frem til uke 37
- vektoppgang: ca 20 kg

andre svangerskap:
- kvalme og oppkast fra uke 8 til uke 22
- kynnere fra uke 15, men tok seg ikke opp før i uke 22
- trent særdeles lite
- vektoppgang hittil: ca 12 kg

Det sies at alle svangerskap er ulike og det stemmer jo på en prikk for min del. Noen sier også at kvalme og oppkast ofte betyr jente, så vi får se i januar da. 😉

  • 14 lesere

Likes

Comments

Når jeg ventet jentungen bestemte jeg meg for å bestille babynest og fant ei i nærheten som sydde på fritiden, nå de siste par årene har hun fått avtaler med flere butikker og driver egen nettbutikk. Siden jeg var så fornøyd med babynestet fra henne sist, bestilte jeg et nytt nå og er utrolig spent på resultatet. Fikk melding i går om at babynestet snart var ferdig, så nå venter jeg på bilde av det.
Sjekk ut nettsiden hennes: http://www.byhenrietteb.no

(Ikke sponsa)

Vi valgte john deere trykk på babynestet denne gangen også, men med litt andre trykk. Syns det passer til både gutt og jente, siden fargene ikke er spesielt rettet mot det ene eller andre kjønnet.

Gleder meg til å begynne med redebygging om noen uker 😍

Ha en fin dag, alle sammen!

  • 14 lesere

Likes

Comments

Jeg er utdannet sykepleier og har siden sommeren 2013 jobbet som sykepleier på sykehus og nå sykehjem. Jeg har i mellomtiden fått ett barn og vært hjemme i permisjon, og har nå vært sykemeldt i ca 3,5 måned pga kvalme og oppkast.
Jeg jobber kun natt og har gjort det siden jeg var ferdig i permisjon i juni 2015, så er jo vant med å jobbe bare natt, så nå er det bare graviditeten som er "utenfor normalen" for min del.

I forrige uke bestemte jeg meg for at jeg skulle prøve meg på jobb igjen og ba om 50% sykemelding for en periode for å se hvordan det ville gå. Nå er jeg på min første nattevakt og det går veldig greit. Jeg har vært litt trøtt, men formen har vært ganske så bra. Nå gjenstår det og se hvordan det blir med søvn og om jeg er like heldig med formen på neste vakt som er neste lørdag.

Gradert sykemelding er veldig verdifullt og utrolig viktig når man er langtidssykemeldt, for man har et stort utbytte av å være nyttig på jobben og kunne møte igjen kollegaer. Selv om man bare jobber en eller to vakter i uka så betyr det utrolig mye så lenge man har overskudd og formen er der.

Ha en fin natt 😊

  • 18 lesere

Likes

Comments

Jeg har lenge sittet og tenkt på hva jeg kan skrive om på bloggen nå når jeg er gravid og særlig i den perioden hvor jeg har vært kvalm og kastet opp.

For å være ærlig så har jeg hatt litt vanskelig for å dele for mye da jeg føler at jeg ikke kan klage fordi jeg har slitt med å bli gravid og vært igjennom fertilitetsbehandling over tid for å lykkes.

Jeg synes ofte man får høre om alt det fantastiske med å være gravid, men det er et faktum at man også opplever litt kjippere ting med å være gravid som man sjeldent eller aldri hører om fordi det er tabu å prate om. Men jeg vil sette litt fokus på at det meste er normalt.

Når man blir gravid kan man få veldig mange sjarmerende og til tider meget ubehagelige symptomer:

- kvalme, de fleste vil ikke merke så mye av det bortsett fra mannen din som blir hysset rundt for å finne riktig mat og når han kommer med det er det galt for du blir kvalm av lukten.

- oppkast, du flyr febrilsk i sikksakk mellom møbler, leker og husdyr før du når skåla og flekker opp lokket du endelig kan "rope på æljen". Når du har fått tømt trynet så er det bare å splæsje litt vann i ansiktet og skylle munnen før du igjen må vrenge opp lokket og fylle skåla nok en gang.

- magen er oppblåst omtrent i det testen er positiv og man kan bare glemme å skvise igjen skinkene for den lufta SKAL ut, uansett hvilke situasjon du er i.

- urininkontinens, for guds skyld IKKE nys, hopp eller løp, da bør du hvertfall ha på tena lady eller ha med deg klesskift!

- hormonelle utbrudd, når du plutselig klikker i vinkel og verken du eller din bedre halvdel forstår hvorfor du eksploderte.

- kviser, overalt. Nærmere forklaring ikke nødvendig

Jeg er umåtelig takknemlig for at jeg er gravid og kunne ikke ønsket meg noe annet, men det er ikke til å stikke under en stol at man faktisk opplever store forandringer i kroppen som man vil merke enten i positiv eller negativ retning.

  • 20 lesere

Likes

Comments