I dag er jeg i gang med med uke 39, er i dag 38+0 og har to uker og tre dager igjen til termindatoen. Sist fødte jeg to dager over termin, så regner med det blir omtrent det samme denne gangen.

Natt til i går var jeg og samboeren innom på sykehuset for en sparketest pga lite liv hos den lille på nyttåraften, i tillegg hadde jeg relativt kraftige kynnere og menstruasjonssmerter. Bevegelsene fra babyene var helt innenfor normalen, faktisk ganske aktiv og snudde seg fra venstre til høyre side. Jordmora sa at det fortalte oss at hodet ikke var festet, men at h*n lå med hodet ned.

Som dere ser så er magen stor og god, nå er det ikke så alt for lenge til den som skjult seg i magen i snart ni mnd skal komme ut og hilse på. Kjenner at spenningen er ganske stor og til å ta og føle på i disse dager.

Jeg har pakket bagen til føden minst tre ganger nå, og jeg har vel enda ikke fått med meg alt jeg skal ha med meg.

Klær:

- en rød ammekjole
- en grå ammekjole
- en kosebukse
- en penbukse (til hjemreise)
- en blomstrete ammetopp
- en grå genser
- en sort genser
- fem par sorte sokker
- fem par truser
- en ammebh foreløpig
- slippers til dusjen

Tenker og kjøpe en ammebh til og et par ammesingleter, da man svetter mye og er veldig varm og klam de første døgnene og ukene.

Toalettsaker:

- Reisekit fra Forever Living
Inneholder: shampoo, balsam, shower gel, tannkrem
og bodylotion. Alt i hendig reisestr så det tar liten
plass og holder i de dagene vi skal være på sykehuset.
- Aloe Ever Shield (deodorant) fra Forever Living
- Aloe First spray til etter fødsel, kan brukes over hele
kroppen.
- Aloe lips, fra Forever Living, utrolig deilig leppepomade
som gir fukt til tørre og såre lepper under og etter
fødsel.

Alle produkter kan bestilles på: http://www.myaloevera.no/siljesaloeveragaard/nb/shop

- tannbørste med etui
- tangle teezer (hårbørste) kjøpt på Rusta for under
100-lappen. Helt genial!!!
- hårstrikk (praktisk både under fødselen og etterpå).

Bag, toalettveske og sminkepung er bestilt på hennes og mauritz og var både billige, praktiske og fine og se på. Fødebagen behøver ikke å være kjempedyr og ekslusiv for å gi deg den lille følelsen av luksus på sykehuset.

  • 9 lesere

Likes

Comments

Etter en deilig julemiddag og julegaveåpning som ble litt for mange inntrykk for de minste så avsluttet vi med kaffe, riskrem ned jordbærsaus og deilige krumkaker.

Alle sovnet momentant i går kveld, det ble en fantastisk kveld med alt for mange gaver som vanlig 🙈 jeg er veldig takknemlig for alt vi har fått til jul av familie og venner ❤️

Med dette ønsker jeg dere alle en fredfull og god jul, særlig alle flotte mennesker som holder Norge i gang.

❤️

  • 12 lesere

Likes

Comments

Siden det er siste dagen i barnehagen før juleferien så har vi med en liten julegave til alle de som jobber på avdelinga. Ble inspirert av ei i facebook barselgruppa fra 2014 som også hadde laget slik til sin datters barnehage.

Oppskriften er hentet på www.detsoteliv.no og glassene er kjøpt på Nille 😊 jeg har skrevet ned innhold fremgangsmåte slik at det skal være lett for alle å se hva det inneholder og at det skal være lett og lage.

Jeg skal også gi med produktprøver og en lips som ekstra takk for at de tar så godt vare på de små barna vare mens vi er på jobb. Jeg er dem evig takknemlig! 😀👌🏼

Ha en fin kveld 🎅🏻

  • 13 lesere

Likes

Comments

I dag har vi hatt en hyggelig dag med flere i familien, vi spiste risgrøt, drakk gløgg og laget julepynt. Vi har satt sammen og pyntet pepperkakehus og kjevlet ut pepperkaker med barna. Utrolig koselig, litt mas, grining og krangling, men mest moro!

Vi avsluttet dagen med å ta en tur i fjøset, før vi spiste kveldsmat og så på "snøfall" på tv. Nå er jentungen i seng og vi voksne ser på opptak og slapper av før vi også skal legge oss.

Ha en fin 3.søndag i advent!

  • 16 lesere

Likes

Comments

I dag har jeg hatt en flott arbeidsdag med endel farging av vipper og bryn og en massasje som avslutning på arbeidsdagen. Hyggelig med koselige kunder og mye å gjøre.

Jeg kjenner at kroppen begynner å kjenne på belastningen som kommer når man er nærmest høygravid, i dag er det 41 dager til termindato så i morgen er jeg offisielt HØYGRAVID! Tiden har flydd av sted denne gangen, tiltross for en lang periode med oppkast, kvalme og nå i det siste mye sykdom i hus.

Vi har ikke alt på plass til den lille enda, men i løpet av desember så regner jeg med nestingen starter så da får vi nok orden til den lille kommer i slutten av januar.

I kveld er vi barnevakt for niesa vår så her kan det bli et hektisk døgn med to småjenter som krangler, ler, hyler og leker. Men det er jo da man kjenner man lever?! 😂👏🏼

Ha en god fredag 😀✌🏼️

  • 16 lesere

Likes

Comments

Nå har vi vært syke av og på i snart to måneder, den gravide kroppen min begynner å kjenne det nå. Vi har vært igjennom forkjølelse, omgangsyken, ørebetennelse, øyekatarr, feber, feber og atter feber. Så det har vært mange hjemmedager med jentungen. I dag er hun tilbake i bhg og jeg skal ha en rolig start på dagen før jeg reiser ned på Grenland Helsesenter for og jobbe noen timer. Siden jentungen har vært mye syk i det siste så skal hun hentes litt tidligere denne uke, fordi vi har mulighet. Det er fordelen med å være selvstendig næringsdrivende, selvom det er tøft og være selvstendig i perioder så får man mange fordeler og goder også 😀

Ønsker alle en god dag, her har dagen startet med en lett frokost og nå en kopp kaffe og "husmorspeed" 😍👏🏼

  • 20 lesere

Likes

Comments

Nest siste dagen i måneden og det er som alltid like spennende, for man får seg alltid noen overraskelser. Men her skjer det litt mer planlagte ting da en kjempeflink jente i teamet mitt går for nytt nivå i markedsplanen.

Hun har stått på hele måneden og hatt temakvelder og stands og vært aktiv med salg av produkter som både hun og mange med seg liker og bruker hver dag. Nå har vi to dager igjen før det er helt sikkert at hun har klart det nye nivået og selv om vi vet at det går så er det alltid like spennende og man slipper ikke ned skuldrene før klokka er slagen og vi har det svart på hvitt.

Nå skal jeg fortsette å jobbe og vaske huset slik at det blir litt adventsstemning og mulighet for kos når familien samles til kvelden etter småbarnssvømming.

Ha en fin tirsdag 😊

  • 20 lesere

Likes

Comments

I dag våknet jeg kl 04.00, kroppen fungerer i ekstremt sakte tempo når jeg skal opp av senga og jeg sliter med å komme meg opp pga full blære og kynnere.

Så kampen starter rimelig kjapt etter oppvåkning, da er det om og gjøre å komme seg kjappest mulig over på siden og febrilsk fekte med armer og ben for at jeg skal klare å sette meg opp. Når det er gjort så er kynnere et faktum, da må jeg puste meg igjennom det før jeg kan småspringe ut på toalettet. Vanligvis sovner jeg relativt kjapt når jeg kommer tilbake i senga, men ikke i natt.

Så jeg tenkte med meg selv at jeg like gjerne kunne legge meg på sofaen så jeg ikke forstyrret kommende storesøster og pappaen. Men jeg fikk ikke sove der heller, så jeg fant ut at jeg like godt kunne rydde stua, slik at den var strigla når jentungen står opp. For det er jo mye morsommere å rote når det er ryddig.

Det kommer nok til å bli tidlig kvelden i kveld 😴💤😁

God lørdag til alle 😊👌🏼

Kroppen trenger det beste kostilskudd, måltidserstatning og "husmorspeedet" Argi+ når den bestemmer seg for å stå opp mitt på natta. 😳

  • 20 lesere

Likes

Comments

Våkner i full panikk med kraftig krampe i venstre ben, som om det ikke er tungt å komme seg opp av senga fra før. Graviditeten kan gi mange interessante plager som jeg har nevnt på bloggen tidligere, bl.a krampe... Nå skal det kjøpes magnesium og eventuelt vurderes om det kan være noe akupunktur kan hjelpe til med.

Noen tips? 😊

Ha en fin dag!

  • 22 lesere

Likes

Comments

Jeg er utdannet hud og spa terapeut og har siden juni i år jobbet ved Grenland Helsesenter, et senter som består av ulike aktører inne helse. Vi tilbyr behandlinger innen fysioterapi, kiropraktikk, manuellterapi, personlig trening, ernæring og akupuntur, samt min bit innen velvære og hudpleie.

Jeg tilbyr ulike behandlinger; velværemassasje, farging av vipper og bryn og ansiktsbehandlinger. Jeg håper også og kunne utvide min meny med andre behandlinger etterhvert. Men i første omgang skal jeg få en god kundekrets på de behandlingene jeg har inntil jeg går ut i permisjon 29.12.16

  • 25 lesere

Likes

Comments