Nu har jag duschat mitt i natten för jag vågar inte somna. Jag har Arytmi och har haft många år men det har blivit så mycket värre senaste åren. I dag har det varit gräsligt illa, ja...det började nog igår då jag kände när jag gick till affären att jag hade noll ork. Kände mej jättekonstig när jag ansträngde mej men det gick över på hemvägen. Så idag har det varit extremt jobbigt. Jag kan inte sitta bakåtlutad i soffan för då börjar det slå på ett galet otäckt sätt och kollar jag då så har jag 38 i puls. Brukar ligga på 60-70, jag kan inte ligga ner för då känns det som jag ska dö....alltså får jag röra på mej hela tiden för att jag inget ska känna....det håller sig kanske lugnt då oxå......därför jag inte känner så mycket

Det har alltid hoppat och slagit extra ett par slag å sedan går det tillbaka till normal rytm men nu går det inte tillbaka utan börjar slå otroligt långsamt. Så här sitter jag nu och ångesten forsar i kroppen. Jag har tagit Betablockerare vilket jag inte vill, för jag mår jättedåligt av dom. Hjälper inget vidare... Ska ringa VC direkt i morgon bitti och be om ett EKG

Jag orkar inte ha det såhär längre, orkar inte nöja mej med Läkarens ord att " det är inget farligt".....du måste lära dej leva med detta. Som det slår nu känns det inte alls ok.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag skulle lägga av med alla vidriga kolhydrater som ställer till det i min kropp. Tydligen är jag så nere i träsket för sockret kämpar emot för nu är det skitjobbigt. 🤔
Ibland känner jag att en stuga på fjället, ensam med bara bra mat i tre veckor. Det vore toppen.

Jag har slutat med mina Betablokerare helt nu, klarar inte ha ett liv när jag äter dom.
Jag orkar inte gå 10 m utan att flåsa som en blåsbälg...svetten rinner bokstavligen på kroppen. Håret blir dyngsurt på nolltid.
Det går ju inte vara social.

Nu har jag varit utan i 3 dagar och nu fryser jag om fötterna, kan röra mej obehindrat utan orkeslöshet och bli dränkt i min svett.
Inser även att mitt hjärta hoppar å slår extraslag men inte i närheten så mycket som när jag åt Metoprolol vilket faktiskt ska hjälpa mot extraslag.

Så så är det nu å så får det vara.
Jag har det lugnt å skönt här hemma för inte ens min man är hemma.
Han är i sälen å känner på efterdyningarna av After Ski 😂😉

Likes

Comments

Idag har hundarna fått rundsmörjning. Kloklipp/fil, öronrengöring och så har jag klippt deras lilla päls nere vid tassarna. Dom blir såå fula men måste kunna smörja och hålla koll lättare än förut.

Kineser har lätt för hudproblem och mina har stora pormaskar periodvis ända nere på tassarna.
Klorhexidinschampo och massera in skinnet med kokosolja och på slutet tillföra socker och skrubba så blir dom jättefina. Funkar mindre bra med håriga tassar men det växer ju snabbt ut igen.

Klorna filar jag med en elektrisk nagelfil å dom sover oftast undertiden. Helt suveränt 👍

Likes

Comments

Hua säger jag bara.....det kommer illamående helt plötsligt fast det är bättre idag. Jag tog en Ägglatte i morse och så har jag fått i mej 2 kalla kokta ägg och dom var inga problem att få i sig. Huvudvärk och oro i kroppen kan jag påpeka att jag får.

Sovit otroligt bra ändå och det är viktigast för utan tillräckliga timmar i sömn så kraschar jag . Så jag har förhoppning att klara detta tills lördag ;)

Här har det börjat blåsa så det knakar i övervåningen och snön vräker ner. Blir inte lätt att få ut mina små nakenfisar i detta väder , dom hatar blåst å kyla

Min stora son bor i Tranås och igår så brann det i det huset han bor i, våningen över tror jag det var. I natt brann det igen , nu i huset brevid. Som tur är så bor han bara där i veckorna för att underlätta sin pendling till Nässjö så han har fortfarande kvar sitt boende i Linköping så han har dragit dit nu. Hur ska man kunna sova utan oro annars ? Dom ska flytta till hus på landet men det är ju 3 mån dit. Får ju mardrömmar av sådant här 😔

Jag skulle inte vilja bo där och gå in å stänga dörren om mej...http://www.tranastidning.se/article/mer-information-i-eftermiddag/Likes

Comments

Fick hem mina Teprover som jag beställde.  Så mycket gott det finns.
Tefrossa är mitt favoritställe att handla ifrån 👍💜

Likes

Comments

Sovit som en stock och vaknade totalt ledbruten. Känner mej ganska trött och mitt hjärta slår extraslag vilket jag iof är van vid men det är som om det märks mera liksom.

Det går väldigt bra att hålla sig mätt, jag äter då jag blir hungrig helt enkelt och skönt att slippa bry sig över VAD man ska äta. Däremot så fryser jag och så svettas jag......fryser å så svettas jag lite till.......😳 Riktig avtändning pga allt socker jag tryckt in över Julen ;)

Svårt att finna energi men ingen tar ifrån mej tvätt och disk så jag går väl här å drönar när jag behöver.

Ska ta mina små illbattingar på en promenad nu, det blir sköntLikes

Comments

Nu gör jag ett nytt försök med en blogg för att inte tråka ut alla vänner på FB , men även för att kanske inspirera andra till att äta nyttigt och bra.

Jag har i många år....ja sedan 14 års ålder dragits med matproblem. Ständig hunger och ett blodsocker som dippar snabbt upp och ner. Konstaterat nu i vuxen ålder att Kolhydrater är något jag måste passa mej för. Jag blir väldigt påverkad på ett dåligt sätt. Hjärtklappning , ständigt trött och ont i hela kroppen.

Jag har ett ständigt sug efter mat som gör att övervikten inte kom som en överraskning i takt med att jag pga all värk kunde röra mej allt mindre.

Jag har ätit lchf och det fungerar helt otroligt bra det är bara det att jag faller med jämna mellanrum tillbaka till mackor och potatis.....

Varför faller jag så hårt varje gång även om jag stortrivs med lchf??

Så nu fick jag av en slump läsa om Äggfasta 5+5+5 och kände direkt att det kommer passa mej. Jag tycker inte om att laga mat tex....det är bara ett stort tvång som hänger över mej och därför bla kände jag att Äggfasta blir perfekt 😉

Nu är det första dagen men det känns väldigt bra. Har varit lite småhungrig men det är skönt att vara hungrig tycker jag. Jag började dagen med Ägglatte och två stekta vitor. Sedan kom en kompis hit på fika och då var jag lite hungrig igen så vi tog 2 kokta ägg. Nu börjar det knorra igen så blir att steka några ägg å äta med en sked smör.

Första dagen är snart avklarad 👍😃


Likes

Comments

Title