Bilder
Efter en promenix med en fyrbent vän som har sådan härlig energi inom sig att jag inte kan sluta le.

Likes

Comments

Bilder
Gårdagen spenderades med en fin skogrunda efter någon veckas uppehåll med konditionsträningen. Det blev en joggingtur med intervaller. Var sjukt härligt då jag allt eftersom känner hur det går bättre och bättre. Efter detta blev det en snabb tur in i affärer på stan för att fixa knästöd till sambon som också vill hänga med på lite joggingrundor och promenader. Senare under kvällen blev det att fixa med tacokväll som tillbringades med härligt folk. Lördagar som denna är feel good dagar som gör de "små sakerna" i vardagen till något som jag alltid kommer minnas och uppskattar mer och mer.

Likes

Comments

Bilder
Blev en kanon härlig dag igår då jag och sambon bestämde oss för att lyxa till det lite. Fick bli en brunch med god efterrätt, lite smått komiskt bara att detta är andra gången på detta fiket Under ett år som vi har suttit här, när vi ändå har typ närmast dit så borde man tänka sig att vi är här ofta? Nopp, verkligen inte haha. Vet inte varför egentligen, har bara blivit så. Men på något sätt kan jag tycka att detta är mysigare genom att inte göra det så ofta, det blir mer efterlängtat.
Innan molnen fick sig ett övertag och regnet kom passade vi också på att njuta lite utav solen. Är verkligen terapi för själen. Att bara packa sin väska, ge sig ut, lägga ut filten på gräset och prata om allt. Älskar det.

Likes

Comments