Jag och mina projekt.

Denna veckan beställde jag hem varsitt örngott till herr och fru i familjen. Detta just för att min man använder extremt mycket vax i håret och just våra eftermiddagsveckor orkar han inte ta någon riktig dusch utan sköljer bara ur håret lite. Det blir inte riktigt rent och det lämnar fett på kudden.

Känslig som jag är så beställde jag dessa


​Så ni kan vi ju omöjligt ta fel kuddar. Om det inte är kolsvart såklart. Jag tror iaf på detta och dessutom kändes detta som en mysig grej på något sätt. ❤️ 

/M

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

oftast när T är iväg drar jag igång projekt. För några gånger sedan var det ommöblering av barnrum. Senaste gången var det dax att sluta med napp och blöja för lillaW.

Denna gången köpte jag en loftsäng som jag målade om, monterade ihop och satte in i Wilgots rum. Eftersom att den kom in var jag även tvungen att möblera om hela hans rum ✌️️

​Fortfarande lite småpiltar kvar men jag är väldigt nöjd med resultatet so far 💁🏼 Och Wilgot ska vi inte tala om. Han ser fram emot kvällen och premier natten 😍

/M

Likes

Comments

​oh hej och hå.... det är så mycket saker som jag vill/måste göra hör hemma. 

Jag vill tömma vinden inför vinterns projekt, jag vill göra om barnens rum. Ändra lite i vårt sovrum och dra igång alla projekt DIREKT, nununu!!! 

Någonstans vet jag att jag måste bromsa mig lite men det är ju så himla mycket man verkligen vill göra. Och gärna nu direkt innan årsskiftet. 

/M

Likes

Comments

Han är 89 år och fräschare än många andra! Hade aldrig kunnat gissa denna höga åldern av att bara titta på honom. Min farfar ❤️

Dom är något speciellt för mig. Kanske framför allt min farmor.

Jag har nämnt det förr men dom "låter mig" sätta upp del på i deras liv att vara med på.

Allt startade med lite sjukdomar och tråkigheter någonstans 2009/2010

2010 började jag jobba på Sunwing Alcudia och farmor och farfar planerade att dit åker vi och det vill vi klara av. Absolut det gjorde dom.

2011 jobbade jag på sunwing Makrigialos (Kreta) dit hade dom bokat en resa men tyvärr fick farfar en stroke och dom klarade inte av mer resande.

2011 hade vi nöjjet att berätta att Wilgot var "på väg" då blev deras mål att träffa honom och "vara med" genom min graviditet.

2012 föddes han ju och dom var mycket stolta!

2013 kom ännu ett glädjebesked Wendela" var på väg". Här någon stans berättade farmor för mig att det var tur att jag hela tiden hittade på något som dom vill uppleva med oss ❤️

2014 kom prinsessan Wendela och ännu en gång var farmor och farfar glada och lyckliga att dom fick uppleva även detta.

Någonstans nu tyckte dom nog att dom hade fått vara med om nästan allt. Dom hade bara 1 sak till att uppleva med mig. Det är ju att se mig bli fru.

2015 i november fick jag ringa farmor och berätta att min Timmy hade friat till mig ❤️ Farmor blev såklart jätteglad men samtidigt lite nervös övers hur hon skulle orka medan en så stor tillställning. Men nu lyftes ju en ny punkt att följa.

2016 4 juni kunde dom båda två närvara på främre raden i kyrkan❤️ Dom orkade även med större delen av festen och var nöjda men trötta över bröllopsdagen.

​Nu vet jag väll inte riktigt vad jag ska sätta upp för mål som dom vill vara med på. Vi får komma överens om att varje födelsedag vi får fira ihop är en dag att se fram emot.

Idag firade vi farfar. Näst på tur står Wendela och jag att fylla år. 🎈🎁 Det får nog bli nästa punkt i siktet. 

/M

Likes

Comments

Gårkvöllens party var FAB!! Så fantastiskt rolig kväll och extremt bra uppstyrt av vördparet! Riktigt lyckat!!


​Alla på festen hade gått all on och det var så bra! Alla var så läskiga! 

Idag har man väll kanske inte varit sitt piggaste jag men lätt värt det!! 🎃

/M

Likes

Comments

Japp så jobbar jag. Var på jobbet i morse så det blev 7 dagar i rad. Känslan när man vill vara dör och fixa själv så det blir rätt för att slipps göra fel på måndag. Suck! Ibland borde man släppa saker men just idag känns det bra att det var vi. 

Jag är så himla trött då det var upp och hoppa kl 6 imorse. 

Nu ligger jag och har försökt vila i sängen. Men kan inte koppla av, som vanligt när jag ska vila på dagarna. Dessutom sover liten men stor sitter ensam ute i soffan (han är så snäll som låter mamma vila). Men nu ska jag hoppa upp, måla naglar och sen väcka liten. 

Vi ska ta oss till sporthallen för att se vår älskade pappa/man på handbollsplanen. Det ska bli roligt. Vi hoppas ju såklart på vinst för Oskarshamn. 

/M

Likes

Comments

Tröning är verkligen en färskvara. Hjälp va jag ångrar att jag latat mig så extremt mycket med löpningen.

Idag testade jag något nytt. Att löpa till podd. Det gjorde att min Runkeeper inte kommunicerade ned mig vilket både var nyttigt men jobbigt. Jag sprang alltså på precis i mitt eget tempo. Någonstans känner jag mig ändå nöjd men jag vet att jag kan mycket bättre. Men jag måste ha mer träning. Måste bli bättre med maten och sockret. Då är jag tillbaka och kan reducera kanske 40sek minst per km.

För närvarande är målet bara att finna motivationen till att löpa på hela rundan. Målet är även att hållbart bygga upp mig så inga knän eller ben blir lidande. Hejja mej!


​//M

Likes

Comments

idag har jag renast ut 3 stora kassar ur Wendelas garderob. Jag förstår inte hur det såg ut innan

skönt att kunna se in i garderobern nu iaf. Idag var det rensning imorgon för jag nog ta tag i ordningen, vika om och sortera lite mer. Nu hann jag verkligen bara slita ut det som är för litet. Och det var mycket.....

/M

Likes

Comments

​Efter förra veckans 50timmars vecka blev det en ledig kväll idag. Det var föräldramöte på Wilgots avdelning idag så jag jobbade endast 3h ✌️️ Jätteskönt. 

Världens bästa morfar hämtade barnen på förskolan så dom slapp nattis inatt. Känns bra i mammahjärtat även att dom verkligen trivs på nattis och har det super ❤️ 

När jag Kom in genom dörren här hemma idag hörde jag min pappa/ barnens morfar läsa en bok. Gick in på Wendelas rum, där har dom luft ut filtar och kuddar på golvet och har världens mysigaste lässtund. Iklädda pyjamas och färdiga för att sedan bara hoooa i säng. Morfar gör alltid mysiga saker med barnen. Det är så fantastiskt att vi har mina föräldrar❤️ Dom är Bäst och ställer alltid alltid upp ❤️❤️

/M

Likes

Comments

idag var vi på traktorrace. Det var spöregn och en tok-kladdig åker. Barnen höll sig torra i sina kläder från Didriksons och Nordbjörn. En riktigt bra investering ✌️️

Didriksons är ju alltid att lita på. Så nu även i gummistövlar vilka jag aldrig köpt tidigare. Men det lär nog bli ett par genom åren ✌️️

/M

Likes

Comments