Jag kan inte minnas när jag bar en klocka sist. Vågar nästan hävda att sen mobilen gjorde entré i mitt liv så har det inte funnits en klocka på min arm.
Förrän nu.

Den här godingen sitter på min arm just nu och jag fullkomligt älskar den. Enkel, stilren och oerhört fin.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Några av de fina presenterna

Då har både bröllopsdagen och födelsedagen passerat - rätt obemärkt förbi. Så blir det ju när det är mitt i veckan och man orkar tyvärr inte riktigt göra någon kraftansträngning och fira - åtminstone orkar inte jag det.

Men jag räknade och kikade lite i min almanacka och de två kommande jämna födelsedagar/bröllopsdagar om x antal år är på en fredag. Tummen upp för de. Undra om jag ska planera in ledigt redan nu?

Har fått många fina grejer men en sak slog faktiskt lite högre än de andra. Jag fick tillbaka mitt arbete jag gjort och jag är härmed godkänd i kursen.

En oerhörd lättnad då jag var aningens osäker på vissa frågor och även om de är skönt att kursen är avklarad så kommer jag hur konstigt det än kanske låter att sakna den.

Så överlag en fin dag!

Likes

Comments

Efter att Molly fått luftat lungorna ORDENTLIGT på Ica kvantum idag, så pass att hela affären måste hört henne och kanske tom MIO och sedan varit ledsen hela vägen till M och T så var det riktigt skönt att få sätta sig ner för en bit mat.
T hade hämtat tapas från Snipen på vägen hem från jobbet så det var det som serverades ikväll.

Både gott och smidigt att hämta
Och oerhört tacksamt att slippa stå i köket en helt vanlig tisdag

Om det fanns någon lyx man kunde få välja här i livet så hade jag helt klart valt att ha en egen kock. Tänk er att få komma hem varje dag till en färdiglagad middag. Det är lyx som heter duga det.

Likes

Comments

Idag har jag och A bröllopsdag. Har fortfarande lite svårt att förstå att vi är gifta och att vi har bröllopsdagar. Det låter ju helt sjukt vuxet ju.

Jag o A bestämde oss för att planera vårt bröllop i smyg, dels för att slippa förväntningar och dels för att då hålla ner våran nervositet och på så sätt överraska våra nära och kära.

Jag fullkomligt älskar min bröllopsklänning

Barnen var med hela vägen. O var så duktig och tog emot gästerna samt skulle ta egna kort med mobilen samtidigt som han sa hur vi skulle föra oss framför kameran
M är ju bara så söt så jag skulle vilja ta en tugga av henne


Älskar er så

Någon dag så skulle jag vilja göra om det, förnya våra löften. Vi har sagt att vi ska göra det och jag hoppas så att vi får möjlighet till det.

Som sagt bröllopsdag med min stora kärlek och bästa vän - GRATTIS till oss.


Och det räcker inte med bröllopsdag utan idag är det även min födelsedag. Hur gammal jag blir är oviktigt och om jag ska vara ärlig så kan jag inte svara på det ändå utan att först räkna. M E N jag fullkomligt älskar födelsedagar så även min egen - så grattis igen, till ingen mindre än mig själv!

Likes

Comments

Första dagen på veckan avklarad och jag tycker att jag har klarat dagen relativt bra . Mitt schema efter arbetstid är numera helt rensat och för en liten tid framöver är det inget annat än jobb, träning, hem och familj som gäller. Och det känns som bara det har underlättat och gör att stressen lagt sig lite.

Den här skylten står utanför gymmet
Enkelt och rakt på sak - precis som det ska vara

På onsdag ska barnen ta kort på dagis och i år tar de bara gruppkort vilket är oerhört tråkigt. Håller tummarna för glada barn på bilderna. M har fått för sig att hon inte gillar att ta kort så henne får man lura sig till ett leende annars är risken att man får höra nääj vill inte ta kort!

Likes

Comments

Godkväll

Har spenderat större delen av dagen i sängen med att titta ut genom fönstret och funderat på saker och ting. Med andra ord ingen direkt spännande söndag varken för min eller för min familjs del. Men en huvudvärk som kändes som om ngn borrade i huvudet på mig gjorde mig inte så pigg. Så idag var det tur att O va och lekte med en kompis och M hade fullt upp med teparty för dockan.

Molly är så otroligt rolig att lyssna på när hon kör sina rollekar med alla dockorna och speciellt en docka. Då hör man att hon är jag och att dockan är hon själv och då hon förklarar för dockan att nej du kan inte följa med till mig till jobbet mamma måste jobba och det är inte kul där för dig . Du får vara på dagis med dina kompisar. Osv osv

Munnen går i ett på henne och tidigare idag sa A med ett leende till M:
- Vad du tjötar Molly.
- ja! Hela tiden. Svarade hon då. Söta unge!

Likes

Comments

All vaben som har varit under den senaste tiden för vår del har gjort att man funderat mycket på hur man kan kombinera vab och jobb på bästa sätt. Att ha möjligheten att kunna ha med dem till kontoret ett par timmar , om de inte smittas då givetvis eller är för dåliga, är ju kanon. Men det bästa hade varit om det finns möjlighet att arbeta hemifrån. Då kan man stöka undan den värsta, slippa stressa över högarna som växer på jobbet men man är ändå där man ska vara, hemma med den som behöver en som mest.

Det hade varit fint med ett litet kontorsrum hemma men det har vi inte plats för. Däremot har vi en liten hörna som vi använder som kontorsdel och den ska jag nog ta och fixa i ordning. Där råder nämligen ett smärre kaos av diverse papper o pärmar. Ordning och reda ska det vara.

Ett litet moodboard till det kontorsrum jag skulle vilja ha. Klicka på bilderna för att komma till inköpsställe.

Likes

Comments

Yeiij det är måndag!!!

Jo jag känner faktiskt så. Tycker att det är helt underbart med en ny vecka, en förhoppningsvis frisk sådan. Oliver är nu klar med sin kur och jag och Molly smittar inte längre. Därav är husarresten över. En vecka utan träning har satt sina spår och i helgen sa A att det märks att jag behöver träna för jag är jobbig. Just det, han använde faktiskt det ordet, jobbig. Och jag kan väl hålla med, rastlös är bara förnamnet och jag mår inte bra om jag inte får röra på mig. Lägg dessutom till en helg där jag inte varit utanför dörren! Usch. Tack o lov för att det är måndag. Och imorgon är det jag som går till gymmet, får troligen träna utan skor då jag fortfarande har lite ont i hälen men vem vet det kanske är bättre tills imorgon. Den här veckan ska bli en bra vecka.

Ha en fin måndag!

Likes

Comments

till

Här om dagen satt jag och bläddrade runt på nätet efter nya höstskor. Hittade flera stycken som föll mig i smaken men tänkte att jag väntar lite med att klicka hem några. Idag kom det bokstavligt ett brev på mailen att det va 20% rabatt på höstskor och boots på boozt.com så då passade jag på att klicka hem två par.

Så ett litet söndagstips till er. Använd koden SHOES20 när ni kommer till kassan, gäller endast idag (klicka på bilderna så kommer ni till boozt och inköpsställe)

Dessa två klickade jag hem. Den vänstra är från vagabond och den högra från ecco

Likes

Comments

I fredags eftermiddag ringde de från vårdcentralen för att berätta om domen av mina prover jag tog i onsdags. Och mycket riktigt, jag hade streptokocker i hälen så det blev en kåvepeninkur även för mig. 2 av 4 i familjen hade nu bekräftad streptokocker.

A sa att han kunde hämta ut receptet då han ändå skulle ut med barnen. Väl framme på Vråens vårdcentral så tänkte han att det är lika bra att prata med en läkare om han och Molly oxå. Läkaren han fick prata med tyckte det var självklart att M skulle testas och så även A. Även där bekräftades streptokocker på båda två - fler kåvepeninkurer. Läkaren sa även att det var konstigt att de inte gjort ett test på Molly tidigare då :

1 hon hade tecken på svinkoppor vilket är en typ av streptokockervirus

2 det står i hennes journal att hon har/haft krupp och då är det extra viktigt att hon får penicillin.

Måste säga det att än en gång så har vi fått det bevisat att det är ett lotteri om vilken läkare man får för att kunna få den hjälpen man behöver. Läkaren vi träffade i onsdags tyckte det var onödigt att ta ett prov på Molly, trots att jag berättade om svinkopporna och att storebrodern hade streptokocker och då hon varit sjuk ovanligt mycket den senaste månaden. Utan istället avfärdade hon det genom att säga Ja men hon går ju på dagis.
 

Att det ska handla om turen vilken läkare man får träffa för att få hjälp är helt absurt. Man får visst inte ge med sig utan den som skriker högst och mest får till slut hjälp och det bästa är verkligen att lita på sin egen magkänsla och emellanåt vara sin egen doktor. Och nej bara för att man går på dagis så är det inte normalt att ha så hög feber en gng i veckan.

Nu var som tur väl inte detta så allvarligt men jag känner så med dem som verkligen är riktigt dåliga och inte får den hjälpen de behöver utan blir avfärdade helt. Oerhört tråkigt att det ska behöva vara på det här viset. Litar du på att du får den hjälpen du behöver när det kommer till sjukvården?

Den tredje läkaren vi träffade tog prover på M - så tredje gången gillt för oss. Nu ska vi ta och jobba med att få i oss dessa kurer sen hoppas jag att vi får tillbaka våran spralliga och pigga lilla tjej och att barnen får hålla sig friska.

Likes

Comments