Om det ska vara vinter så ska den vara precis som den varit just idag. Några minusgrader och klarblå himmel med en stark sol. Helt underbart med lite ljus något vi definitivt inte vart bortskämda med på sistone.

En söndag bestående av träning, fikabesök hos farfar, pulkaåkning och ikväll tacomys = en bättre söndag.

Likes

Comments

Våran älskade lilla tjej som har varit en sån självklar pusselbit i vår familj sen hon kom fyller snart 3 år. Dessa 3 år har gått otroligt fort och nu är hon verkligen inte så liten längre utan mer som en mini människa. eller en mini me. Ord räcker inte till över hur stolt och hur mycket jag älskar denna lilla tjej.

Om man frågar Molly vad hon önskar sig i födelsedagspresent så säger hon två saker. Den ena är en hund som Leah har och det andra är klackskor. Hunden är reda köpt till henne och när hon skulle visa vad det var för klackskor hon ville ha så pekade hon på ett par rosa stilettklackar med 10 cm klack - DEM VILL JAG HA!

Dem får hon inte. Men jag har tagit fram lite andra ex på vad hon kan tänkas vilja ha. Klicka på bilderna för att komma till inköpsställe. Det är bla leksaksmat i trä då hon leker väldigt mkt med sitt kök och dukar upp för både dockor och nallar. En docka då hennes favoritdocka är väldigt utsliten, en cykel (fast helst utan fransar - på tal om det vf har flickcyklar så mkt krusiduller på?) och givetvis frostgrejer som alltid går hem.

Kläder (lindex har fått in mkt fint) och givetvis klackskor med en lite mindre klack hade också gått hem hos våran lilla dam.

Likes

Comments

Så många år som jag längtar efter att få lägga pärlplattor och nu äntligen gör vi det för fullt här hemma. Många har det här med målarböcker som terapiarbete för mig är det helt klart att lägga pärlplattor.

Likes

Comments

Tända ljus , ABBA musik och en feel-good-movie, i mina öron och ögon en perfekt lördagskväll.

ABBAs musik kommer nog aldrig gå ur tiden och funkar alltid .
Tror att jag var 14 år när jag höll ett föredrag om ABBA i skolan och fick skivan ABBA Gold greatest hits och sen dess har jag varit ett stort fan!


Trevlig lördagskväll 🎶

Likes

Comments

A är iväg på eget håll idag med vänner så jag o barnen har roat oss själva.
Oliver var iväg en runda på fm och åkte skridskor med kusinen medan jag o Molly lekte kök här hemma.


Blivande hv spelare ?

Sedan bar det av till bion tillsammans med mormor och T. Det var första gången för Molly så hon var riktigt exalterad men det är oklart om filmen var lite långtråkig eller om M var otroligt trött för det tog nämligen inte mer än 10 min innan det lilla livet somnade. Själv passade jag på att avverka ett gympass medan de var på bio och sedan möttes vi upp hos M o T.

Nu har vi avverkat hamburgare i soffan , det är tradition här hemma när A är borta - att äta i soffan framför tv n och sedan letat kinderägg.

Just nu

Lördagen har gått i en faslig fart och jag vet inte vem av oss tre som är tröttast. Antar att det inte kommer bli någon uppesittarkväll här hemma idag. Fast ärligt talat så blir det nästan aldrig det, kvällströtta familjen det är vi det.

Likes

Comments

Igår var vi hembjudna till M och C och lilla Z. Och vilken härlig kväll det blev. Känns som det va precis vad som behövdes - en kväll i glada vänners lag.

Räkor, bubbel och kortspel blev till en utomordentligt trevlig kväll, kan väl iofs inte bli annat. Molly kände sig som hemma och gick själv och lade sig i en soffa och somnade medan Oliver ville vara med oss när vi spelade kort. Kvart över tio stod våran skjuts utanför så då var det dags att åka hemåt och alla var mer än nöjda med kvällen.

Likes

Comments

Det var inte riktigt såhär jag ville inleda det nya året. Halsont , trötthet och fryser. Blev riktigt avundsjuk i morse när A begav sig till gymmet för årets första pass- jag vill oxå träna. Det är lite typiskt att det blir såhär nu när jag är inne i en riktigt bra träningsperiod där allt har känts så bra - både konditions och styrkemässigt. Så detta är verkligen ett bakslag , fast ett mindre sådant hoppas jag. Kurering till max idag så tar vi nya tag imorgon.

På tal om träning - fick längdskidor av A i julklapp och den sortens träning ser jag verkligen fram emot att få pröva på och lära mig. Dock behövs det ju då lite snö ute och jag kan inte fatta att detta kommer ifrån mig, men. Jag hoppas att det blir lite vinter så att jag får möjligheten att testa på det och bli sådär härligt slutkörd som det sägs att man blir av det.

Likes

Comments

Då var vi inne i ett nytt år, 2017. Undra hur lång tid det tar innan man inser det utan att man måste tänka efter först. Jag gillar alltid att börja ett nytt år, det känns så rent på ngt sätt. Så nytt, så fräscht som en nystart med nya chanser och de chanserna gäller det att ta tillvara på.

Gårdagen blev en trevlig tillställning med härligt folk och otroligt god meny. Det hölls låda av alla stora som små ända till tolvslaget.

Jag tillsammans med det senaste tillskottet i klanen
Underbara lilla Z

Molly var lite rädd för de höga smällarna så vi höll oss inne vid tolvslaget och därefter åkte vi hemåt. Nöjda och trötta efter ett trevligt nyår.

Även om nyår alltid är en trevlig tillställning så är det skönt när det är över. Jag vet inte om det beror på årstiden eller att det infaller precis efter julen men jag är aldrig sugen på att fira nyår utan det känns många gånger påtvingat och att sitta hemma själv känns lite oaccepterat. Oftast är tröttheten så påtaglig att man bara väntar på att tolvslaget ska passera så att man får inta sängen. Varför är det alltid så på nyår att tröttheten är så påtaglig att man knappt klarar sig till tolvslaget men en vanlig lördag kan det tex spelas spel långt in på småtimmarna utan problem?

Inser att jag låter otroligt negativ men det är aldrig så att jag ångrar att vi firat nyår då det alltid är lika trevligt men det är lite av en grej som är ett sk måste. Så känslan när allt firande är över är rätt skön tycker jag och vi kan inleda ett nytt år med rena oskrivna blad som man brukar säga.

Likes

Comments


Kommer att lämna 2016 bakom mig som ett av de tyngre och jobbigare åren på så många plan. Ett mörkt, tungt och oerhört stressfullt år med mkt oro.
Absolut att även 2016 har bjudit på en del lyckominnen och ljusglimtar men i det stora hela så kommer jag att minnas 2016 som ett tungt år.

En härlig, stressfri semesterdag i Ystad. En av de dagar i år då jag kan titta tillbaka på med ren lycka och glädje


Nu lämnar vi snart 2016 bakom oss och kliver in i 2017. Ett nytt, förhoppningsvis bättre och lättare år som innehåller lycka, kärlek, vänskap och där vi alla får ha hälsan.

Jag hoppas på ett ljusare år med mindre stress, mer glädje , att barnen får fortsätta vara de de är och att de inte ska märka av den ondska som råder i världen, stora firande av bemärkelsedagar , kärlekshyllningar i form av bröllopsklockor, vänskap som växer sig starkare och mest av allt att vi får ha hälsan.
Låt 2017 bli ett friskt år där vi lär oss att bli betydligt bättre på att ta tillvara på dagen och de nära och kära vi har runtomkring oss.

Ett av mina löften inför året är just det, att ta tillvara på dagen och de som verkligen betyder ngt. Men även att det är jag själv som äger mina val - ingen annan. Och det senare kommer att bli ett av de tuffare löftena att hålla men för att må bra så måste man prioritera det som man själv behöver och mår bra av. Man kan inte förändra andra men man kan förändra sig själv och sin egen inställning!

Med det sagt önskar jag er alla ett Gott Nytt År 🍾💫❤️

Likes

Comments