Har haft S kusin på besök tillsammans med mormor idag, supermysig dag med massa sandlåda, ankmatning och glupska barn. Min bror sa att K hade blivit så kräsen och knappt ville äta, hon tog tre portioner. Det ska va fasters mat 👍🏻
Precis lagt S som somnade som en stock efter en intensiv dag. Ska kolla på ett avsnitt av nån halvseg serie, sen ska kg göra henne sällskap i drömmarnas land.
2 dagar kvar på jobb, sen en långledig påsk! ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter att det sista är undanplockat och jag har fått duscha! Siktar in mig på att sova innan halv 9. Än sover S stilla i sin säng, hoppas att V tänker sova i magen också så kanske jag kan få mer är 1,5 timme inatt. Håll tummarna för mig!
Ett sjukt vad en sån här dag kan förstöra för en. Inte fått ett dyft gjort, skulle sova men grannen bestämde sig för att klippa häcken så det böev inget med det. Låg och slökollade på tv i 3 timmar och hade måttligt med dåligt samvete pga min icke produktivitet. Imorn blir det andra bullar!
Natti!!

Likes

Comments

En ny dag gryr och det har inte blivit mycket sömn alls. Prinsessan förvandlades till ett litet sött "jag ska inte sova" monster och grät hysteriskt en gång i timmen. Tror det är tänder och mardrömmar, tyvärr får vi andra inte mer sömn för det.
Och de stunderna hon sov, då bökade bebisen så att jag inte kunde sova. Ruskigt jobbig natt med andra ord.
Så idag blir det mycket sängläge och vila och återfå krafterna så vi kan återgå till arbetet imorn!

Likes

Comments

Idag bakades det kanelbullar och muffins. Min alldeles egna lilla kock hjälpte självklart till på mästerligt vis.
Hon är verkligen en klippa min lilla tjej! Glad och sprallig och älskar att hjälpa till. Världens bästa blivande storasyster 😍

Njuter av våren som äntligen kommit till Skåne. Vädret är underbart och idag satt vi hela ligan i solen på framsidan och åt glass 15 grader varmt och fullständigt vindstilla. Hoppas det håller i sig!

Många år sen jag bloggade sist men saknar det så vi provar igen. Lättare nu när man har allt på telefonen, istället för att vara tvungen till att använda datorn som förr.

Nu ska vi äta bubblade kanelbullar och titta på Mästarna Mästare. Söndagen när den är som bäst.

Likes

Comments