Vilken underbar känsla - jag har blivit faster och barnen har fått en till liten kusin 😍 Jag vill vata åka dig NU - men får hålla mig lite så att den lilla familjen åtminstone hinner hem 🙈😊

Vi var iväg på en utflykt tillsammans med familjerna jag skrev om igår. Barnen har haft så roligt, lekt och sprungit - helt klart en höjdpunkt för dom. Finns inte mycket som är bättre än att se barnen så glada och lyckliga. Mellan oss vuxna ör det helt klart en elefant i rummet, speciellt mellan killarna. Det är superjobbigt att vara de som är femte hjulet och jag V ä g r a r att umgås med folk som inte vill umgås med oss ovh inte heller vara något välgörenhetsprojekt. Vänner ska vilja ses - utannonserad tvång!

Imorgon ska jag och maken gå ut och äta själva på kvällen - härligt och välbehövligt med tid som par! Barnen ska åka till sin farmor ett par dagar och dom längtar verkligen 😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej världen, eller någon - om någon skulle lösa detta .

Jag kastar mig in i ett dilemma. Vi är några familjer som brukar umgås men sedan en tid tillbaka så är vi inte längre medbjuden som tidigaEr. Det hela började när de andra familjerna bestämde att de skulle åka på senester ihop (en resa vi gjorde alla familjerna tillsammans och bodde ihop året innan..) och vi fick detta slängt i ansiktet om vi ville boka på samma ställe men bo själva. Vi blev besvikna och tog upp detta att vi tog illa upp men fick intrycket att vi mest var jobbiga. Behöver jag säga att vi inte åkte med?!

Ikväll träffades grabbarna men min man blev inte inbjuden - taskigt tycker jag. Blir så ledsen. Imorgon sks vi alla familjerna på en utflykt. Hade vi inte haft barnen så kunde vi ju ställt in men de får inte komma i kläm!

Lite tråkigt första inlägg - jag är normalt inte en gnällig tjej 🙈☺️

Godnatt världen

Likes

Comments