Snart är julen och knackar på och med det adventskalendrar. I år använde jag mig utav den härliga appen Pinterest, där jag skrev ut fantastiska mallar till dessa blå boxar. Boxarna är fast tejpade med dubbelhäftande tejp på en återvunnen träskiva i från en gammal ram. Träskiva målades med snickeri färg. Dessa kommer bli barnens advents kalender och nu fattas bara de magiska siffrorna och innehållet såklart :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Efter ha klarat av några förkylningar & magsjuka, så börjar energin sakta men säkert komma tillbaka. Köpte en fantastik korg för årets julgran. Däremot funderar jag starkt på att köpa en liten äkta i år.

Inväntar på en härlig juletid med tid för pussel och andra projekt. Mycket besluts har tagits och vår nya projekt resa kommer snart inledas. Korgen är inköpt på #jysk

  • 38 readers

Likes

Comments

En härlig blå nyans får en av mina byråer. Samt ananas knoppar i från indiska. En härlig känsla att förnya en möbel :)

Likes

Comments

Har länge suktat efter fina läderremmar att ha till mina byråer och skåp. Trots det så har jag inte känt att priset för dem har varit ok. Jag har sprungit på priser som 99kr/st. Är direkt inget matte snille, men till och med jag fattade där att det skulle bli ca 600kr för endast en byrå- Nej tack! I dag gick jag till stads missionen och valde ut tre skärp/ bälten som jag kunde återanvända 120kr gick alla tre på. Sedan köpte jag dekorationsspik på Clas Ohlson för 20kr påse(innehåller 30st spikar) Sen var det bara att gå hem och klippa och hamra.

Super nöjd är bara förnamnet :)

Likes

Comments

En härlig dag att utforska huvudstaden och ett lyckat besök på historiska museet. #historiska #vikingar

Vi testade på bakning, pilbåge och smyckestillverkning..En vacker ring och ett halsband fick komma hem med oss.

En äldre spårvagn blev vår avslutning på dagen...

Likes

Comments