En härlig blå nyans får en av mina byråer. Samt ananas knoppar i från indiska. En härlig känsla att förnya en möbel :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har länge suktat efter fina läderremmar att ha till mina byråer och skåp. Trots det så har jag inte känt att priset för dem har varit ok. Jag har sprungit på priser som 99kr/st. Är direkt inget matte snille, men till och med jag fattade där att det skulle bli ca 600kr för endast en byrå- Nej tack! I dag gick jag till stads missionen och valde ut tre skärp/ bälten som jag kunde återanvända 120kr gick alla tre på. Sedan köpte jag dekorationsspik på Clas Ohlson för 20kr påse(innehåller 30st spikar) Sen var det bara att gå hem och klippa och hamra.

Super nöjd är bara förnamnet :)

Likes

Comments

En härlig dag att utforska huvudstaden och ett lyckat besök på historiska museet. #historiska #vikingar

Vi testade på bakning, pilbåge och smyckestillverkning..En vacker ring och ett halsband fick komma hem med oss.

En äldre spårvagn blev vår avslutning på dagen...

Likes

Comments

Passade på att möblera om och byta sängkläder och till min förvåning blev det riktigt bra. Att bo trångt och litet är inte så tokigt om man vågar testa möjligheter och att ändra lite då och då.

Likes

Comments

Traditionell midsommar, nja inte så värst. Började dagen med ett besök på Rusta för inköp av nya väskor till semestern. Sedan en liten städning av vardagssovrummet :) Avslutar eftermiddagen med att koppla av med en inrednings tidning innan det är dax att börja med en härlig middag.
Glad midsommar!! 🌿🌻🌿🌻🌿

Likes

Comments