Nu närmar de sig till showen. På lördag smäller det! Konsert kl 15.00 och 19.00. I morgon blir det genomgång med ljud och ljus även en soundcheck. De kommer bli en kanon konsert! Jag är så sjukt taggad. Familjen och vänner kommer och kollar så de ska bli jätte roligt!

De olika klädbyterna och outfits är packade och klara. Är riktigt nöjd med dom.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter en lång tid är jag tillbaka här igen.

Det som hänt sen sist är att jag har börjat jobba nån dag i veckan hos min pappa. Wilma är då med Janette elr sin mormor. Mysigt för Janette att få nån dag i veckan där hon får ha Wilma för sig själv. Det unnar jag verkligen dom, även att jag saknar dom sjukt mycket när jag är borta på jobb.

Något mer som hänt är att jag ska vara med och sjunga o dansa på en välgörenhetskonsert i Aneby den 9 april där vi bor. Jag har varit med några år men nytt för i år är att vi är istället för en grupp, är tre stycken solo artister som samarbetar. Vi gör den även tillsammans med ett symphonic band.

Just nu är jag inne på den sista hårda intensiva övningsperioden. Repar text,stämmor och danssteg. Idag myser jag med Wilma och övar samtidigt.


Wilma älskar sina nallar

Här plåtas jag till affisch

​så blev resultatet 

Likes

Comments

Idag går alla mina tankar och böner till dom drabbade i terrorattacken i Paris. Fruktansvärt! Blir så matt och ledsen!! Orkar inte blogga om tidigare dagar. Det är oviktigt just nu. Sorg! Tänder ett ljus för alla anhöriga! 

Likes

Comments

I fredags åkte vi hem till en kär vän och hennes dotter och Wilma o hon lekte och busade jätte bra. Vi blev även bjudna på jätte god fika.

Idag hoppade jag in och jobbade lite åt mitt jobb på Synsam. Temat för dagen var resor och vi hade ett bord på "Nybergsbil Nässjö" där vi visade höstens och vinterns nyheter på solbågar och vanliga glasögon. Vi gjorde även ett snabbt syntets. Ditbjudna var även bland annat en resebyrå och "Ola konny" och "Morgan" från GK:S Ullared. Dom pratade och tävlade. Jätte kul att min chef frågade mig och ville ha med mig dit.

Janette jobbade med så Wilma fick vara hos svärmor och moster. Mysigt för henne. Ikväll myste vi inne hos oss och inväntar nu "så mycket bättre"


Likes

Comments

igår var lilla familjen bjudna på lunch hos min kusin Sofia o hennes man Erik med två barn. Jätte god mat och mycket skratt o bus. Sofia hade gjort allt laktosfritt för min skull. Så snällt!  Wilma gillar att leka med deras barn speciellt med ena pojken som är ca 3 år. Hon tycker om att leka med äldre barn har jag märkt. Hon försökte härma honom i allt han gjorde. Så sött! De är så härliga människor och man blir så glad att umgås med dom.

Efter det var vi på första hjälpen kurs nmr två på kvällen., Kurserna har varit inriktade på barn med alla dess skador som de kan råka ut för. Riktigt intressant och jätte bra att lära sig. Jätte nyttigt! Wilma var hos mormor under tiden.

Det var mysigt att få åka iväg själv med Janette även om de i detta fallet var en kurs. Men att få göra något hon och jag tycker jag har varit mysigt. Har längtat till kurserna bara av den anledningen.

Idag har vi ätit lunch hos pappa. Wilma hjälpte honom att laga mat. Hon älskar när hon får bli delaktig. Hon är väldigt intresserad av allt man gör.

Likes

Comments

Igår lördag var vi o gungade efter J jobb. Wilma tyckte de var jätte mysig. Efter det var vi hemma hos mamma och pappa och hade lördagsmys med min lillebror. Vi åt pizza och tände en brasa i deras kamin. Efter de åkte vi till kyrkogården och la ljus på Janettes farbrors grav och tände även ljus för min farmor. Var så sjukt rosamt och fint att gå på kyrkogården i mörkret bland alla tända ljus. Sedan åkte vi hem till oss och farbror Gabriel följde med och busade och lekte med Wilma. Hon älskar honom.

Idag söndag har vi vart ute o gått o jag har i vanlig ordning tränat ett pass. Känns så skönt att ha kommit igång riktigt hårt med träningen.

Likes

Comments

wilmas outfit idag bestod av en jätte fin tröja som mamma Janette sytt till henne.

Ikväll var vi även på mammas jobb o hälsade på och efter de myste vi till idol och Wilma älskar när Alla är hemma o är samlade. Hon myste i soffan.

Likes

Comments

Vi var och hälsade på pappas jobb idag som byggt om butiken. Jätte fin butik nu! kul o träffa kollegor. Wilma kröp omkring och ville gärna titta och klämma på glasögonen. Sedan passade vi på att handla när vi var i stan.

Efter det så lämnade vi mamma på jobbet och åkte hem och gick ut o gick o Wilma sov sedan i ca 3 timmar ute i vagnen. Jag passade på att köra ett hårt träningspass och lite proteindrink på det under tiden. Nu busar vi o leker W och Jag i väntan på mamma J.

Trevlig fredag!

Likes

Comments

ikväll tog jag första duschen i vårt badrum på 5 månader. Vi har duschat hos svärmor o svärfar tills nu och tvättat där inne med. Men idag sattes både tvättmaskinen och duschen igång. Äntligen! Känslan var sjukt skön! Är jätte nöjd med resultatet och gött att ha gjort allt nästan själv med hjälp av svärmor och svärfar och Janette o Wilma.

Sen tapetserade vi även en del av köket idag med. De vart spontant men vi blev nöjda.

Janette har haft ledig dag. Alltid lika mysigt och kul när hon är hemma.


Likes

Comments

Idag var en son dag där tacksamhets tankar fanns om livet. Men även saknaden extra mycket över min farmor. Jag önskar så innerligt att hon skulle fått träffa Wilma och vara med om vårt bröllop i sommar. Jag saknar hennes röst i telefonen. Vet precis hur hennes öppnings fras lät. Önskar hon kunde fått vara med lite till. Du fick till himmelen alldeles för tidigt. Du hade älskat Wilma farmor. Jag vet att du är med mig i allt jag gör och du ser oss. Men önskar jag kunde fått ge dig en kram. En  varm kram fylld av kärlek som du alltid gav. 

Saknar dig massor! Speciellt idag!

Wilma hjälpte mig att diska idag i hennes nya stol som hon fick av sin farmor. Vi hann även med ett styrke pass med nya övningar.

Efter de slutade mamma J jobbet o då åkte vi till Jönköping med svärmor och janettes syster. Efter det åkte vi till Alice som är wilmas ena gudmor. Vi hade en jätte mysig kväll med mycket skratt o prat o bus med Wilma.

Jag är så evigt tacksam över livet. Att jag har en underbar familj och alla som finns runt omkring mig. Att  få vakna upp varje  morgon jämte  världens bästa tjej  som snart blir min fru..  

Tack!

Likes

Comments