Då var min jobbhelg över. Väldigt lugn helg trots olika brukare inte mått jätte 100...

Benen känns som 100kg styck! Gravidkrämpor men njuter av bebis i magen! 😍 älskar o känna han sparka. Buffar lite smått tillbaka o han sparkar rejält. Speciellt om jag har en kopp vilandes på magen då är han där o sparkar på den.

120dagar kvar till BF. 120 dagar!!! Visst vill jag ha min lille pojk i min famn o är sjukt nyfiken på hur han ser ut men det är så mkt vi ska hinna innan så tiden får inte gå för fort.

Hus, de är Lixom prio ett!
Varför ska det vara så svårt? Bostadsbrist ja visst, självklart precis där vi vill o behöver bo.

Mannen min o minstingen har varit iväg o grejat idag men påväg hem nu. Ska bli gott få hem dom! Längtar efter min andra hälft! Känns som vi gått om varann de sista. Jobb o jobb men tur de bara är periodvis det är så.

Idag kommer även mina andra två barn hem lite tidigare. De brukar komma måndagar men kommer idag istället.

Imorn är ledig dag. Dagen kommer gå åt att mannen jobbar o jag ska storhandla o försöka vårfixa hemma. Sen tisdag är det jobb igen o resten av barnen kommer hem!
Försöker eller ja ja ska försöka ta en dag i taget bara men det är svårt. Hela veckan snurrar i mitt huvud. Planering, en måste de när man är en stor familj...

Likes

Comments

Förra veckan blev jag och två av mina systrar överraskade med en babyshower av fjärde systern, svägerskan o mamma 🍼💕

Vi alla tre väntar barn. Jag en liten gosse i augusti, lillasyster E väntar en tös i april och lillasyster M vet inte ännu vad det är för filur där inne men den är beräknad till maj :)

De hade gjort blöjtårtor, mat o fika o ballonger överallt. Vi fick även skriva namnförslag åt varann o gissa när bebisarna föds o hur stora de kommer va. Blev så glad!! ❤️

Med mina två första barn ville jag inte ta reda på könet, va mer spännande att få kika på förlossningen vad de blev.
Men med nr 3 ändrades de. Först ville ja inte men ju längre tiden gick började ja ändra mig så jag o Mattias tog reda på de. Åkte till Malmö emmaklinik o kollade genom 3D/4D. Va så häftigt o se! :) våran lille Kevin va lik bilderna sen när han kom.
Men detta förblev min o Mattias hemlighet ända tills Kevin föddes! De va nåe speciellt bara för oss o veta.

Med nr 4 nu va de inge snack om saken. Ville kolla direkt! Spelar ju egentligen ingen roll för sålänge bebisen mår bra är man ju lycklig men underlättar lite o handla saker ;)

Sen ville vi berätta för resten av barnen när se skulle få veta de ska få ett syskon till vad det är för knodd.
Så vi väntar ännu en liten go pojk :)
Töserna hemma blev lite besvikna o ledsna då de gärna ville ha en lillasyster men de blev glada sen o började redan planera nästa bebis efter den i magen haha!

Fick en fin blöjtårta som såg ut som en motorcykel. Idag packade jag o hjärtat upp den. Va fina kläder o filt o nalle o nappar :) perfekt! Så fina!

Idag har vi smågrejat. Varit ledig från jobbet. Så vi har grejat hemma, arbetat lite med Forever o ätit ute på Bueno Taco. En mexikansk snabbmatsrestaurang.
Mysigt va de! Jag o hjärtat o lille K. De andra barnen är inte hos oss denna vecka utan hos sin andra mamma o pappa.
På måndag är huset fullt igen o jag längtar dit!

Imorn är det jobb igen, dåligt med vikarier så blir o hoppa in o hjälpa till lite. Men mysigt att komma hem sen på em till två av mina hjärtan ❤️

Likes

Comments

Välkommen till min blogg!

I denna kommer ja skriva av mig om mitt liv genom text och bilder.

Jag är 31 år. Har tre biologiska barn, två bonusbarn och en liten knodd i magen som är beräknad till 8/8-16.
Jag jobbar inom psykiatrin, ett tufft men lärorikt arbete.
Arbetar även med Forever Living, med Aloe Vera produkter! Produkter jag inte skulle kunna vara utan! :D

Mina två första barn, Felix o Ebba som de är 18 mån mellan fick jag tillsammans med mitt ex. Felix 7 år och Ebba 5,5 år.
Han jag trodde jag skulle dela mitt liv med men den tanken sprack. När man gång på gång blev nedtryckt, sviken och bedragen och man gång på gång gav nya chanser och trodde på allt han lova och sa... Då fanns de inte mkt kvar förutom tårar och ett krossat självförtroende och hjärta...

Vi separerade vintern 2012. Gav han ett ultimatum, jag eller den "nya" tjejen han ständigt åkte till...
Han valde inte mig... Tur är väl det i efterhand! Hur hade jag mått om jag varit kvar?
En otroligt jobbig period fortsatte iallafall och styrkan jag fann var i mina två barn jag fajtades för.
De skulle vara dom o jag mot världen!

Sen plötsligt dök mannen i mitt liv upp från ingenstans där i mars 2013 😍 Han tog mitt hjärta med storm och jag föll pladask! Hans ögon, hans humor, hans leende och hans värmande tryggande famn! Min älskade Mattias! ❤️

Han hade också två barn sen ett tidigare förhållande, Nathalie 10 år o Gabriel 7 år.
Ett förhållande som även där innehöll svek o lögner. Vi båda hade blivit rejält svikna och hade en tungt bagage med oss.

Det började som en saga, motgångar o medfångar flyttade vi ihop då vi bodde en timme ifrån varann. Barnen trivdes ihop och vi bildade en så kallad modern familj.
Vi förlovade oss, började drömma om våran framtid, bestämde oss för att skaffa ett gemensamt barn och de resulterade i lille Kevin på nu 11 mån.

Varannan vecka har vi 5 barn och varannan vecka har vi 1.
Ett strukturerat kaos som gör en otroligt trött men älskar så otroligt mkt och aldrig skulle vilja välja bort!

För några månader sen bestämde vi oss. Barnen skall få ett syskon till. Kevin ska få ett helsyskon. O det är lille knodden, Lillebror i magen som är beräknad till 8/8-16 :)
Det kommer vara 15 mån mellan Kevin o knodden. Underbart när de växer upp tillsammans o är så tätt!

Så idag är jag i v 23. Tiden går så otroligt fort och under denna tiden hoppas vi att kunna hitta ett stort hus/gård till oss då vi nu bor i en liten lägenhet.
Drömmen om att barnen ska kunna få växa upp på landet, springa i skogarna, köra fyrhjuling o ha en massa djur ska nån gång bli sann! Min Karl är jägare så vi behöver även lite jaktmark.
Men där vi vill bo finns inte några hus just nu. Känns som det är bostadsbrist överallt.
Men skam den som ger sig. Vår dröm skall bli sann snart hoppas jag! 😍

Likes

Comments