Jag vill inte dö men jag orkar inte leva.

Det gick så bra. Allt flöt på. Skola, möten och hoppet om framtiden.
Ett slag i magen senare och hela min värld rasar.
Jag ser inte längre det där ljuset i tunneln, istället vandrar jag in mot ett oändligt mörker.
Rädd och desperat efter hjälp, innan det är för sent.
Att vara fast på botten där ingen ser eller hör önskar jag inte ens min värsta fiende.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Gissa vad?
Jo, jag hade full närvaro första skoldagen detta år. Haft mycket ångest kring just den dagen och även drömt mycket mardrömmar, men det gick som en dans på rosor trots allt.

Igår var jag helt slut och orkade inte kika in och berätta hur det gick för mig så ber om ursäkt för att detta inlägg kommer 24 timmar senare än lovat...
Men jag är igång nu, med både skolan och psykiatrin, känns riktigt bra. Och jag hoppas så att det ska funka med allt, går verkligen in med den känslan också. Jag känner mig redo, och som vanligt kommer jag att göra mitt bästa. - Sen om det räcker till får vi helt enkelt se då.

Idag har jag haft Bralle på schemat. Det blev ett riktigt bra pass, speciellt efter dippen vi hade i onsdags... Då var vi inte alls i samma banor och tänkte väldigt olika så allt blev kaos. Men efter många om och men lyckades jag rida igenom honom i alla gångarter någorlunda okej... Hur som, idag körde jag ett dressyrpass med fokus på volter men även skänkelvikningar, tempo, övergångar och snett igenom. Jag hade stora krav på formen och han fick verkligen jobba!! I alla fall får Bralle 10/10 stjärnor, och jag kanske till och med en 8/10. Han var så lugn och jag med för den delen. Allt flöt på jättebra och jag kan inte vara nöjdare, helt ärligt! Riktigt kul med dessa ljusglimtar!!

Nu ikväll ska jag mysa framför Degrassi, självklart har jag ostbollar och godis bredvid mig - Vad är en lördagskväll utan det? Hahah.
Jag hoppas ni får en mysig kväll, vad ni än hittar på. Gör det DU mår bra av och låt inte din ångest hindra dig från att göra det du egentligen älskar. Kramar!!

Likes

Comments

Vaknar upp till en härligt iskall vintermorgon. Himlen har en svag rosa ton och träden är fulla av iskristaller. Jag sveper om mig i varma vinterkläder och stänger dörren bakom mig. Kylan biter i kinderna. Jag andas in ett djupt andetag av den rena friska luften samtidigt som jag tittar mig omkring. Vilken vacker värld jag lever i...

Det är fredag idag och jag ska snart göra mig klar för den första skoldagen 2018. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte hade ångest. Hela jag är fylld av ångest och katastroftankar. Nog hade det varit enkelt att stanna hemma i sängen... Men hur gott gör det mig egentligen, om man ser på det långsiktigt? Typ nada.
Förra terminen slutade dåligt då jag var inlåst på psyk mot min vilja. Jag missade avslutningen på det vi gjort och möjlig info om vad som skulle hända efter julledigheten.

ja, jag är nervös självklart. Men det ska gå!! Jag vet att jag kan!! Och jag kommer som alltid göra mitt bästa.

Mål för dagen ---> Delta på en av två lektioner

Kikar in här och uppdaterar om hur det gått för mig senare idag.
Under tiden önskar jag er en nice fredag. Snart helg, glöm inte att unna dig det du vill ha ♡

Likes

Comments

Efter många om och men har jag bestämt mig för att starta upp bloggandet igen. Jag älskar att skriva och många i min närhet gillar att läsa det jag skrivit. Så varför inte?

Jag heter i alla fall Lovisa Jonsson och är 18 år gammal.
Jag går andra året på gymnasiets måleriinriktning inom byggnads.

Innan ni frågar om mitt "smeknamn" så kommer det från när jag var liten. Min dröm var nämligen att bli gladiator, och mitt gladiatornamn skulle vara sloffsan, häftigt va? Haha... Sen är det för mig oklart hur just sloffsidoran kom till, men det är en remix av sloffsan, det är jag bombsäker på.

Tillbaka till mig!!
På fritiden tar jag hand om en ponny som heter Bralle. Jag spelar även piano och älskar att träna.
I många år nu har jag brottats med psykisk ohälsa och fortfarande är jag inte helt fri(sk), därför är detta något ni kommer att få läsa en del om. Jag kommer skriva mycket om mina egna erfarenheter och förhoppningsvis kan det göra gott hos vissa av er läsare.

Jag har ångestproblematik som begränsar mig stort, samt återkommande depressiva episoder. Jag har varit helt fast i ett självskadebeteende och kämpar nu för att ta mig upp igen och känna att livet är något för mig trots allt.
Jag är också en högfungerande autist, mer om detta kommer ni få läsa framöver.
Sist men inte minst har jag också en ätstörning, men ligger nu på en hälsosam vikt vilket ger blandade känslor såklart.

Tills vi hörs igen får ni ha det så bra det bara går!!

Likes

Comments