Header

Jag har extremt med hår på min kropp, inget jag trivs i och heller inget jag mår speciellt bra av.
Jag vet inte om det är så för er men jag måste raka armhålorna varenda dag (eller typ morgon och kväll) om jag ska hålla det slätt. - jag blir öm och får ont, rakfinnar är också något som gärna hälsar på.
Mina ben får grov svart stubb redan dagen efter och när jag rakar mig får jag inte så fina röda prickar. Jag har också shorts när jag badar för att det känns som det sticker ut hår överallt.

Raka dig då säger ni. Och jag rakar mig när jag ska visa mig i till exempel kortare byxor, kortärmat och om jag ska gå i bikini. Men att raka mig är förskräckligt, och jag kommer aldrig mer raka bikinilinje för att huden blir så irriterad.
På senaste tiden har jag börjat äcklas av håret på min kropp, aldrig något som stört mig tidigare men jag vill inte vara hårig som en gorilla längre.
Det är absolut inget fel med hår, men, det är viktigt att trivas i sin kropp.

jag har precis klickat hem en Veet Beauty Styler - en elektrisk trimmer för känsliga områden på kroppen. Alltså bikinilinje, armhålor mm. Jag kommer använda den till nederdelen av kroppen och testa i armhålorna, ser jag den som effektiv kommer jag självklart fortsätta använda den.

Jag lovar en recension på denna produkt så fort som bara möjligt.

Nästan alla har hår på kroppen, vissa mer, vissa mindre. Och hår är inget man ska behöva skämmas över. Jag skäms inte över att jag har hår men jag trivs inte med håret och det är stor skillnad. Att trivas i sin kropp är viktigt och därför är det bra att det finns så många alternativ till förändring.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag förstår att en del undrar och därför kikar jag in nu för att snabbt förklara läget.

Mitt mående har gått ner och det känns som att depressionen inte längre är påväg bort, istället äter den sakta upp mig inifrån. Jag mår alltså inget vidare. Vad mer finns att säga?

Idag är jag med familjen i alla fall i Umeå hos min syster. Jag mår piss rent ut sagt, har ångest och har velat hem sedan 13 och nu är klockan 17. Vid tretiden var jag nära att bryta ihop totalt men det gick över. Nu är jag däremot helt slut och orkar inte vara med mer så jag har bosatt mig i bilen för att vänta ut tiden. Snart rullar vi i alla fall hem och det känns mer än bra.

Den här lilla trippen har varit jobbig men samtidigt nyttig då jag utsatt mig för jobbiga situationer som jag sedan på egen hand har fått kämpa mig igenom.

Kortfattat så mår jag inte bra. Och skolan börjar snart, på onsdag tror jag. Och jag har inget schema än vilket ger mig panik, jag behöver tid att förbereda mig för vad som komma skall. Sen att jag inte i förväg heller kommer få veta vars vi ska samlas är ännu värre, utan det är uppsatt i skolan på lappar... så jobbigt alltihop. Men jag ska fixa det här på ett eller annat sätt.

Likes

Comments

Contains affiliate links
Nellie Dellie Winegums / Nellie Dellie Caramel

- Dessa får av mig 10/10!!!

Bästa paketet som jag fick hem idag från Apotea. Och alla produkter är länkade så ni enkelt kan hitta dom om ni vill klicka hem något.

Min kärlek till Apotea är obeskrivlig!! Det har aldrig varit problem med leverans eller liknande vilket är fantastiskt. Och deras varor är amazing, dessutom är priserna lägre än i många butiker vilket är ett plus
.

Likes

Comments

En vecka kvar till skolstart?! Blandade känslor minst sagt.
Jag ska gå om 2:an på gymnasiet. Varför? På grund av att jag missat för mycket tidigare år...
Hur som helst kommer jag att gå bygg och anläggning med inriktning måleri.
I nuläget känns 100% skolgång som en omöjlighet...
Men jag har beslutat att ge skolan en sista chans, jag vet att jag klarar av det så att säga.
Problemet är att måendet tenderar att gå i botten men nu ska jag försöka en gång till, kanske det funkar denna gång.

Jag kämpar mig in i rutiner och gör allt för att vara så redo som möjligt.
Jag vill klara det här nu...
Men men, vilken klass börjar ni?

Likes

Comments

Du slutar ta dina promenader. Du slutar äta balanserat. Du slutar svara på meddelanden. Du slutar kliva upp ur sängen. Istället ligger du kvar, stirrar ut i tomma intet.
Du tittar på din telefon, tio nya snaps och ett missat samtal. Du vänder mobilen upp och ner, du har inte kraft att besvara alla, inte heller någon motivation.
Tiden går. "Jag är så rastlös". Du ställer dig upp, efter 2 sekunder sitter du i sängen igen, och lika snabbt är du gömd under den varma filten.
Du ställer dig själv frågan "varför just jag?". Du intalar dig själv om att morgondagen blir annorlunda, men det blir den inte.
Det är samma mönster, dag in och dag ut.
Du tänker "när ska det vända?".
Trots allt kliver du upp ur sängen varje morgon, krigar dig igenom dagen med hopp om att ja: morgondagen blir bättre. Hur lång tid tar det innan hoppet dör? Morgondagen blir inte bättre. När ska du förstå? 💭

-
-
-
-
-
-
Tomhet. Men... Jag duschade igår, OCH städade mitt rum. Jag har även ätit middag tillsammans med min familj två dagar i rad!!!
Tyvärr har jag tappat alla rutiner som ska vara en bra medicin mot psykisk ohälsa... Jag äter dåligt, är inte ute, går inga promenader och tillbringar hela dagarna på mitt rum.
Snart börjar jag skolan på 100%, och kan jag komma dit svagare än jag var när jag slutade i våras? Svar, nej.
Jag ska gå ut varje dag, jag ska göra saker jag tycker är kul, jag ska äta rätt och röra på mig, jag ska leva mitt liv och ta hand om mig själv. Jag ska bli stark igen. Det ska jag tamefan i mig visa.

Likes

Comments

Okej, i söndags hämtade vi två huskatter. Tänka sig som det kan bli ibland. Hans och Greta är i alla fall deras namn. 2 otroligt mysiga knäkatter kan man lugnt säga. Greta stannar hos oss och Hans har flyttat till min storasyster och hennes pojkvän. Den svarta är då Greta, supersöt och sååå liten!!

Hela familjen trodde att Freja, våran maine coon, skulle reagera argt men shit vilken snäll katt vi har. Hon och Hans klickade efter att ha bråkat på varandra en gång, tydligen var han inte så svårflirtad. Tråkigt bara att Hans åkte härifrån samma dag. Dock tror jag Gretas bild av Freja försämrades efter bråket och hon hyser agg åt våran snällkatt så fort hon ser henne. Greta är liten, försiktig, och ganska rädd.. Efter lagom mycket strul har jag separerat dom två och Greta har sin safe place, i min lillasysters rum med kattlåda och matskålar. Hon mår verkligen bra och kan fokusera på att känna sig hemma utan att den stora stygga vargen ska vara ivägen. Nu är det bara att Greta ska komma in i tryggheten och sen börja vänja henne vid Freja vilket kommer kräva tålamod. Freja försöker verkligen vara försiktig och komma nära men slutar med att Greta fräser till och springer iväg, självklart springer då Freja efter vilket resulterar i att Greta blir ännu mer rädd och dom två ryker ihop i det som kallas CAT FIGHT. Men nu har vi ju hittatn tillfällig lösning och jag ska idag vänja både Greta och Freja vid varandras dofter. Sen får mamma och pappa ta resten kanske hehe...

Likes

Comments

Tittar på klockan och den närmar sig elva. Känns inte som att kroppen riktigt svarar på medicinen lika kvickt som den i vanliga fall gör, men jag tänkte inte klaga för det. Jag kan börja med att säga: Nej jag mår inte bra. För er som då undrar... Jag har ingen motivation att kliva upp på morgon, jag ligger i sängen hela dagarna, jag rör mig inget förutom när jag ska äta och gå på toaletten. Allt är svart. Det var längesen jag var så här djupt nere på botten. Skolan närmar sig insåg jag just precis och det satte verkligen igång tankarna, denna gång åt det positiva. JAG MÅSTE TA TAG I MITT LIV NU. Jag måste ta mig upp, vara ute, äta rätt och gå emot varenda liten röst i mitt huvud. Jag måste vara stark till skolstarten. Vad kommer hända om jag kommer dit svagare än jag var när jag slutade? Jag måste hitta en mening med livet. Jag måste få tillbaka motivationen. Och jag ska visa mig själv, imorgon när jag vaknar ska jag göra lite morgonträning, klockan 10 äta frukost och ta alla mediciner, gå ut en stund, äta lunch klockan 13, köra lätt styrketräning och stretching, göra något jag tycker är roligt som att leka med katten eller spela piano, kanske även ta mig ut en sväng. Klockan 17.30 ska jag äta middag, sen ska jag ut på promenad och efter det ta min medicin för att sen blogga och lägga mig.

Likes

Comments

Vilken dag!! Talangjakten var bra, tyvärr tog inte min syster hem ett pris MEN inga sura miner för det. Kul var det att komma sig ut och där mötte jag även behandlaren jag haft på bup, hur underbart?!
Imorse slog det mig att jag aldrig kommer träffa henne igen och idag får jag en klapp på axeln och där står ingen mindre än hon som funnits för mig på ett sätt ingen annan har.
Syrran var bra, precis som alla andra, och så många yngre som var med, modigt!!

PS. Förutom min behandlare så såg jag freaking IDOL JESPER. Take a moment, det var ganska coolt faktiskt!!

Likes

Comments