Vi besökte självklart @wanjasleksaker i hagfors. Vi var absolut imponerade, stor butik med ett brett sortiment och trevlig personal. Vi klämde och kände på allt och här fanns alla de populäraste märkena just nu och lite till. Vi gillade att det mesta fanns i lite varierande prisklasser så man kunde snåla till det om man hade lust. Samt bokhörnan som var toppen med mycket böcker med ljud.
.
.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi i värmland har gjort en dagsutflykt till Hagfors och Ekshärad. Morfarns gamla hemkommun.
Vi var verkligen inte imponerade av det nya torget med Anders Olsson-statyn men hittade en annan typ av kändis i ATG-butiken.
I Ekshärad intog vi lunch på Indianen innan vi besökte lite släkt på ålderdomshemmet. På Indianen var lunchbuffén riktigt bra. Med mkt sallad och fika. Personalen var riktigt sur men det fick vi leva med då utbudet av matställen är begränsat. Här fanns både skötbord och barnstolar. .

Likes

Comments

Vi testade Fikas lunchbuffé för första gången här i Torsby och var väldigt nöjda. För 95kr fick du en mat, sallad, bröd och kaffe med kaka. Stället är toppen för barnfamiljer. Du får ta med vagnen in (som du lätt rullar upp för en ramp) det finns även skötbord och barnstolar. Bästa var nog att barn under 12år åt för en 5:a. De tog inte betalt för minstingen som ändå matvägrade. Utöver buffén fanns sallad, paj, mackor och fikabröd.

Likes

Comments

I söndags fick @enskedekompani sig stt besök. Här fanns det en massa inredning för den vuxna och en söt barnhörna för de mindre. Vi såg en underbar brandbil i fönstret och blev såklart tvugna att gå in. Fanns en hel del fina träleksaker vi pillade med en stund men kom ut tomhänta. En trevlig butik att köpa presenter i skulle vi säga. Personalen vet vi inget om för vi såg aldrig någon 😂
.
.
.
.
#enskede #enskedekompani #leksaker #leksaksbutik #sweden #söderort #inspohome #inspiration

Likes

Comments

Minstingen har börjat älska böcker, alla ska man läsa, han hämtar och hämtar. För en tid sedan fick vi i samarbete med @triumfforlag hem en ny favorit "ugglan och vännerna". En underbart söt liten faktabok om fåglar för de allra yngsta. Vi träffar ugglan, pelikanen, kolibrin och flera till. Boken är även rivsäker då den e av tjockasidor- pekbokstyle. En toppbok tycker vi.

Likes

Comments

Idag har mamman o minstingen varit på underbarabarnmässen i älvsjö, bästa lille_lo och mylittlemarket fixade biljetter åt oss. ❤️
Vi kom hem med lite shoppingfynd!

Likes

Comments

I söndags efter lunchen blev det en take away fika från Wallins. Bullarna var okej, inte mer. Lite torra var dom också.
Tyvärr har vi dåliga erfarenheter från detta ställe då vi beställt en smörgås utan ananas på pga allergier och det ignorerades. De tog bara bort ananasen från smörgåsen och verkade inte fatta att smörgåsen fortfarande innehåller spår av detta. Dåligt när folk som arbetar med mat ignorerar allergier 😤😠
.

Likes

Comments

Vi hoppade in på lekextra i högdalen. Men måste tyvärr erkänna att vi hoppade ut snabbt.
Sjukt oinspirerande affär med saker högt och lågt. Hyllor och gångar var packat av saker så utbudet var absolut brett. Det var bara lite svårt att ens orka börja titta.
Personalen såg vi först inte till men efter en stund kom det ut en riktigt sur typ och satte sig i kassan, ett hej var det inte tal om. Vi kände att vi störde något vansinnigt med vår närvaro. .
.
.
#leksaker småbarnsliv #högdalen #lekextra #hogdalen #högdalensleksaker #toys #toystore #småbarn #tiddler #vimedbarn #viföräldrar #inspo #instagood

Likes

Comments

Mitt på Mariatorget finns en liten lekpark, den är inte speciellt rolig, men den duger. Här finns en stor sandlåda, liten rutchkana och gungor. Här finns även babygungor. Den här parken är faktiskt perfekt för de lite yngre mer stillasittande barnen. .
.
.
#leka #lekpark #playground #söder #södermalm #barnistan #småbarn #småbarnslivet #viföräldrar #vimedbarn #mariatorget #motherhood #moms #momlife #minirodini #kavat #sandlåda #sandlådehäng #minirodiniaddict #momsofinstagram #kidsofinstagram #instakid #ootd #stockholm

Likes

Comments