För fyra år sedan frågade jag frågan till min baby. Sådär romantiskt och skämmigt som de brukar vara när man är nykär.. - ’Vill du bli min flickvän?’ Rädd för att svaret skulle bli nej, så blev svaret något helt annat. Orden hon uttala slog mig nästan omkull. För jag älskar henne med, saken var det att hon är den första som verkligen sagt orden och menat dom. Därför slog det mig nästan omkull. Och från den dagen och fram tills idag - så är det av en favorit att höra orden från henne.
Min baby.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Vintern är här! Så jädrans mysigt, snö överallt!
Julafton är påväg, endast tio dagar kvar.
🧣
För övrigt så spenderas denna dag med att lyssna på en skräckpodd och ha tända ljus framme. Mysigt!
Vad tycker ni om julen?
👋🏻

Likes

Comments

Fredag & dagen har spenderats hemma då man varit ledig. Men hur ledig man varit - behövs inte pratats om.. 😅
Har suttit med en stor uppsats på fem sidor i medicin samt att jag fick gjort en till uppgift utöver de andra. Puh, helt slut..
Så vad händer utöver allt plugg? Ja.. plugg.
🙈
Under natten fick jag ta på mig halsduken och gå ut på en promenad.. Har sett filmen om Castros offer & jag ska inte göra sanningen mildare - den var brutal, hemsk, spyfärdig, grät så jag hamnade i ångest attack - så hemsk. Men ändå så jävla värd att se.
Att bara veta att det är en verklighet som har existerat gör mig rädd för mänskligheten..
Och att han sedan hängde sig i cellen - bevisar hur fega människor kan vara.
Om det nu finns en djävul - så hoppas jag att Castro blir rent ut sagt knullad i röven
varje jävla dag. Blä!

Strax blir det att sova här, försöka iallafall.
Godnatt!
👋

Likes

Comments


Precis hemkommen efter en promenad med min kärlek och insåg att var det ett bra tag sedan man skrev något här!
😳

Jag har faktiskt ingen ursäkt för har tagit denna sommaren till att fokusera på mig, min familj, min kärlek & mina vänner!
Vad har sommaren bjudit på då? Allt från tårar till skratt, verkligen allt. Från tragiska situationer och situationer där man bokstavligen nästan kissat på sig..
🙈
Jag nämner bara akuten, sjukhussäng och golv. '
Ta golvet'
😂

På måndag börjar verkligenheten igen, utbildningen tar fart igen. Samtidigt ska de bli skönt att komma tillbaka, få struktur på vardagen men samtidigt (ibland) känns de bättre att bara ligga och sova..
Firade min födelsedag med fina vänner, en båt, kusten & go mat. Firade även min kärleks födelsedag ute på kusten. #livet

Längre än såhär får ni inte, vill bara egentligen säga att jag lever. Lär bli mer skrivande när utbildningen drar igång. Behöver någon slags fokusering på annat så jag inte fastnar för mycket i medicin böckerna och riskerar att kugga totalt. Usch, jag & latin - ska bli spännande! 🙈

Likes

Comments


Här var de ju ett tag sen märker jag!
Det har hänt en hel del i livet den senaste tiden så jag har enkelt blivit för upptagen.
Skolan har ätit upp min energi, för att inte prata om alla dessa förbannade jävla uppsatser. I hemlighet så älskar jag uppsatser. Jag får chansen att bevisa för mig själv att jag kan och utmana mig i de tillfällen där jag egentligen bara vill ge upp. Slutbetyget har kommit och jag kan verkligen inte klaga. Alla studie timmar framför datorn har verkligen gett något positivt! Nästa vecka innebär det ledighet förutom en dag då det är avslutnings mys med hela klassen. Känns skönt att äntligen få andas ut för en gång skull men så jävla tomt på samma gång. Vad gör man när man inte har massa plugg? Sover? När man inser att man börjar ifrågasätta just det då har man varit allt för upptagen med plugget! Så nu framöver ska jag faktiskt njuta av livet och är det nu så att sommaren faktiskt blir tråkig så har jag alltid medicin boken att läsa.
#kunskap

Dock är de dags att sova här nu, har fin besök av yster och min guld sten.
Hoppas ni har haft en fin fredag, för nu är de helg!!
👌

Likes

Comments

Storhelg = långledig. Känns underbart!
Denna underbart fina helg startades med matförgiftning (som för övrigt försvann rätt fort över natten) - har aldrig varit med om sådana kramper..
Men skulle matförgiftning stoppa mig från att njuta av helgen? Icke!!
Har hunnit med en hel del - har fräschat upp hemmet och även fått köpt ett nytt bäddsett, gjort bilen fin, spelat kort och bara njutit.
Dagen idag spenderades nere på stadens finaste sida med fina människor för att kolla brasa och fyrverkerier, underbart!
Dagen avslutades med en promenad och tårta. Gillar att vi kombinerar nyttigt och onyttigt!
😅

Efter att ha vaknat rätt så sent idag, resulteras detta i att sömnen ännu inte hittat hit än, men istället får man roa sig på andra sätt och tv-spel är en mycket rolig sak!
🎮
Imorgon är de 'söndag' och då laddas de om, men just nu så fokuserar jag på att de är helg och helgen ska spenderas på rätt sätt tycker jag!
Hoppas ni alla har haft en fin valborg!
👋🏻

Likes

Comments


Denna helgen har innebärt buffe, pilgrimsmusslor, taxi bilar, pizza, skratt, gammal musik och bord som vält.
Har nog aldrig skrattat såhär mycket som jag gjort nu denna helgen.
Idag bär de av hemåt, för att sedan välkommna veckan. Dock är jag ledig imorgon, skönt! Jobbar sen fyra dagar för helg igen! Enormt skönt!

Likes

Comments


Då har de varit påsk, hur spenderade ni eran? Min innehöll påskmat två dagar, en jävla massa godis & många människor.
På ett sätt är de skönt att påsken är över, på ett annat sätt tråkigt.. Har man varit ledig så länge så sätter de sina spår.
Imorgon börjar iallafall en lång arbetsmånad, ska bli skönt att komma ut igen & framförallt till nya platser och erfarenheter. Spännande värre!

Idag blir det att ta det lugnt, träffa vänner & laga köttgryta. Man får spendera sista dagen som ledig på rätt sätt, eller hur?!

Likes

Comments


Stockholm är utsatt, vart är världen påväg? Eftersom media lägger stor vikt på hur, varför och vad som hände så ska jag därför inte prata om just det. För vi alla vet vad som hänt. Istället tänker jag prata om en annan sak, en annan viktig sak - familj.
I sådana här situationer blir man påverkad.
Jag har en storebror som är bosatt i Stockholm med hans familj. Aldrig har jag varit så rädd när jag slog hans nummer. Aldrig varit så rädd över att inte få prata med honom. Tänk då på hur de var för dom som ringde ett nummer de kanske kunde utantill, flickvän, dotter, mamma, fru - min storebror svarade och var påväg till säkerhet. Det kanske inte dom gjorde.
I dessa situationer ska man inte tänka - 'äsch, jag bor inte där. 'Äsch, vem skulle göra något där jag bor?'
Det är närmare än vad man tror, det ska inte behövas tryckas upp i ansiktet att det är allvar, oavsett religion eller ålder.
Jag ger en fet tumme upp till de som står upp för andra i detta läge, tar hand om sovplatser och ger kärlek även till de som man inte känner!
👍🏻

Håll alla era kära riktigt nära, för i en sådan här situation är det kärlek och trygghet som betyder mest!

Likes

Comments


Plugg, vila, äta, plugg, vila, äta - om och om igen. Det är nu de känns att man inte har något liv längre. Jag tänker på det innan jag somnar, tittar på schemat varje morgon när jag vaknar. Tvivlar på om jag ens har ett liv utanför detta längre.. Men - övning ger färdighet - detsamma med detta!
Påsk snart, va kul tänker ni! Va hemskt tycker jag för mellan varje godis så kommer jag vända blad i kursboken..
😓
Fick iallafall reda på att jag klarade psykologin kursen, så nu jävlar - kastar vi bort den stenen, långt åt helvete.
Vet ni något som är jätte roligt?
Går en heldag imorgon och jag sov på dagen = ej trött nu.
😓 jippi..
Värst va positivt det blev, men ibland - bara
ibland - får man klaga lite! 🙈

Likes

Comments