tror nog jag ska försöka mig på ett försök till på bloggen haha, vet inte om det är mitt 10:de eller 20:de försök men har faktiskt saknat bloggen nu eftersom jag knappt bloggat på 3 månader, var ju beroende innan typ :)

Håller på att ladda ner photoshop för att göra en header men det tycks inte funka så bra. men de märks väl om jag kommer tillbaka eller inte, puss!

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

gårdagen sög verkligen för mig. ja har mina perioder då jag inte mår så värst bra men ändå så pratar jag verkligen inte med någon om det utan lyssnar på min musik och tar sönder mig själv innifrån istället. inte bra! men ja är nog den som har svårast för vad jag EGENTLIGEN känner / tänker. menmen

idag började rean, jag var där runt halv 12, gick runt och kikade i affärerna med vännen isabelle. Hittade lite fint iallafall, tänkte även åka ut till ikano imorgon och kolla om det finns något där. Inte varit där på typ ett år nu :o haha aja, ja vet inte om jag kanske kommer börja blogga på något privat istället mer som en dagbok för mig själv eller om jag ska blogga här så alla kan se men de är sånt som märks. see u

Likes

Comments

alltidalltidalltidskanågotdykauppnärmantrorattalltingärsåjävlabramendetvisarsigbaramotsattsen.

hatarattalltidfåkännallsmärtasomduorsakarinnutimigochdufattarverkligenintehurontdetgörattalltidalltidalltifåhörasånthär

fattarintelängrevaddetärförmeningmedattensförsöka,görhelatidenmittbästameninteensdetärnogfördigduförtärmigverkligen

ochdetgörsåjävlaont.

fuckoffmedalltverkligenalltgårjubaranedförkannågonhjälpamigochfåmigatttänkauppföristället.

Likes

Comments

igår var det ju som sagt julafton vilket är en väldigt mysig och trevlig dag. Vi firar alltid med familjen + farmor och farfar :) så det blev lika mysigt som alla andra år, haha känslan när man ätit upp all mat på tallriken och bara känner hur man känner att man vill sprängas.
Fick iallafall - klääder, smycken, parfymer, pengar, spotify, godis, o lite andra små saker :) riktigt nöjd! önskade mig bara pengar det här året för imorgon är det rean som gäller!!

hade det iallafall hur mysigt och trevligt som helst! var helt död igårkväll och hade hur tråkigt som helst så gick ut och träffade tjejerna ett tag och bara snacka, skönt det med förutom att man frös fötterna av sig :(

nu är det bara en vecka kvar till nyår och jag har fortförande inte några planer, känns surt! hörs sen puss

såhär såg jag ut igår.

Likes

Comments

funderar på att börja blogga igen?  saknar det faktiskt konstigt nog haha. Men känns som att varje gång jag tänker att NU ska jag börja blogga igen så kanske det skrivs 1-3 inlägg sen blir det inget mer. Har haft så mycket i skolan och även i privatlivet hela det här halvåret faktiskt så det har tagit väldigt mycket på energin och jag har haft det ganska så jobbigt men nu när allt är typ bra så känns det som att det kanske kan finnas tid till bloggning med? älskar ju att blogga så det skulle ju vara super bra faktiskt. Har även köpt mig ett gym kort så ska köra igång med träningen nu när det öppnar igen, men nu är det lov så just nu finns det ingen skola :)

slänger strax in ett till inlägg så puss så länge!

Likes

Comments

Sitter just nu på stolen i frisörsalongen för att få mitt hår fixat. Vi får väl se hur det blir..! Det är inte Sandra som bloggar utan Kristina, den hon avgudar mest!!
Jag tycker de riktigt jävla dåligt av Sandra att sluta blogga för jag gillade verkligen hennes blogg..:( iallafall...snart blire luunch och sen cigg och sen fortsätter vi med håret! Puss på er /Kristina


Likes

Comments

Lägger av med bloggandet nu, eller åtminstonde nu för stunden, kommer säkert komma tillbaka men inte just nu iallafall:) puss på er som följt mig, hörs nog snart igen!

Likes

Comments

Nu ligger jag i sängen, försöker lista ut vad jag ska ha på mig ikv men vet inte :( skolan idag gick bra men är så himla trött så funderar på att sova innan jag drar mig utåt mot kvällens planer. Ni får outfit för kvällen sen men hörs laterooooo :*

Likes

Comments

Sitter nu och funderar ut hur jag ska måla mina naglar plus lite spotify! Sjukt skönt :) vi hörs om ett tag med resultat!


Likes

Comments