View tracker

Jo, jag antar att det är läge för det, en ny start. Jag behöver det och jag antar att det är förväntat. Man kan inte vänta hur länge som helst tydligen på att starta ett nytt kapitel. Alla i byn väntar på att bli förlovad och gift och gärna att få barn, (gärna fyra, åt en!). "Men du som är så gullig och snäll, vem kan motstå dig liksom??"

Snällt, men fuck you. Om jag är singel så är det för att jag vill det. Eller ja.. men jag tar inte vem som helst.


Som mina väninnor sa;

"Kärlek är bara ett ord tills en man kommer och ger det en mening".

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ettt inlägg i vrede. Skulle kunna jämföras kanske med en 14-årings humör..

MEN detta är inte ett vanligt inlägg.. för mig...

I veckor(månader?) har min värld varit uppochner, oviss. Anledningen till det handlar om min biologiska familj, att jag i veckor fått vänta mig att få besök, och besöket har inte dykt upp. Två (eller var det tre?) gånger har det lämnats återbud, och detta dödar mig med tanke på att vi för det första inte setts på ca 8,5 år. För det andra att vi inte har något alls gemensamt.. längre.. Varje gång ska jag förbereda mig själv och min dotter på besöket, och det ställs in.. igen.. och igen.

Varje gång försöker jag förbereda min dotter på hur det kan vara och varje gång det inte händer så ska jag hantera hennes besvikelse. Att vi inte får besök denna gång heller. Min besvikelse pratar man inte om längre. Det ingår tydligen i paketet.

Jag orkar inte längre hålla tyst, och jag borde inte heller.. Vi ska inte utsättas för detta längre.


Jag och min dotter är värda mer, värda bättre än detta. Men för den sakens skull så betyder det inte att det inte gör ont...

Likes

Comments

View tracker

Någon instruktion om människan finns inte att hitta någonstans, har själv sökt den flera gånger men den är aldrig bestämd. Ständigt reviderad och aldrig beständig. Kanske för att vi ofta styrs av känslor.

Känslan är alltid skör. För den går hand i hand med viljan. Viljan med logik. Sedan viljan med känslor. Känslor med logik osv.. Man vet inte varför man känner som man gör, men ofta kan den kännas bra kanske. Andra gånger vill man gjuta in i sig själv att den ÄR bra för en själv. Logiken säger det. Andra gånger känns det neutralt eller rent dött.
Likes

Comments

​Såklart var man tvungen att nästan lägga ner denna blogg för att jag inte skriver, men då insåg jag att jag ändå kommer att fixa en ny, för att sedan inte komma ihåg vilken blogg som är aktiv och inte..  Huge problem! ;P

Status

Hemma; jobbar fortfarande med att städa ut sånt man inte har plats för när man bor på 70-nånting-kvadrat. 

Jobb; Uthärdligt och positivt. Vi hinner äntligen med oss med våra assistenter! De är så duktiga och jag försöker berätta för dem så ofta jag kan att de betyder mycket för oss. Är väl uppe i iaf 3 ggr per dag! Yay!!  =D

Mår; Faktiskt riktigt bra. =) Har fina människor omkring mig som får mig att må bra. Senast idag så skrattade jag så jag grät både på jobbet och hemma. Inävntar nästa besök så då borde kvällen vara gjord. =)

Likes

Comments

​Idag fyller min högt älskade låtsaspappa/ "pappa" 

hela 60 år! 

Hurra!!


Stort grattis på din dag Lelle! 

Likes

Comments