Någon instruktion om människan finns inte att hitta någonstans, har själv sökt den flera gånger men den är aldrig bestämd. Ständigt reviderad och aldrig beständig. Kanske för att vi ofta styrs av känslor.

Känslan är alltid skör. För den går hand i hand med viljan. Viljan med logik. Sedan viljan med känslor. Känslor med logik osv.. Man vet inte varför man känner som man gör, men ofta kan den kännas bra kanske. Andra gånger vill man gjuta in i sig själv att den ÄR bra för en själv. Logiken säger det. Andra gånger känns det neutralt eller rent dött.
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Såklart var man tvungen att nästan lägga ner denna blogg för att jag inte skriver, men då insåg jag att jag ändå kommer att fixa en ny, för att sedan inte komma ihåg vilken blogg som är aktiv och inte..  Huge problem! ;P

Status

Hemma; jobbar fortfarande med att städa ut sånt man inte har plats för när man bor på 70-nånting-kvadrat. 

Jobb; Uthärdligt och positivt. Vi hinner äntligen med oss med våra assistenter! De är så duktiga och jag försöker berätta för dem så ofta jag kan att de betyder mycket för oss. Är väl uppe i iaf 3 ggr per dag! Yay!!  =D

Mår; Faktiskt riktigt bra. =) Har fina människor omkring mig som får mig att må bra. Senast idag så skrattade jag så jag grät både på jobbet och hemma. Inävntar nästa besök så då borde kvällen vara gjord. =)

Likes

Comments

​Idag fyller min högt älskade låtsaspappa/ "pappa" 

hela 60 år! 

Hurra!!


Stort grattis på din dag Lelle! 

Likes

Comments