View tracker

Jag har nu insett..
..att vårat matsalsbord tyvärr är för stort. Jag älskar det! Det är unikt, rustikt & så vackert. Vi har endast haft det sen maj 2016. Vi måste ha ett mindre helt enkelt, max fyra stolar. Söker med ljus & lykta efter ett jag kan tycka om lika mycket. Så nu är det gjort, favvon är på annons.

Toscana by Mio möbler nypris 7995kr
Mitt pris 6000kr, billigare vid smidig affär.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Alla klappar har varit klara ett tag nu
Endel är påväg med posten, endel är inslagna & endel inte. Skönt det är att vara klar! Förra året var vi inte helt klar den 23, så vi var på Birsta då och det vill jag inte göra om, sjuuuukt med folk. Iallafall, jag är nöjd med våra inköp & ser fram emot att slå in dem på lördag. Jag tänkte använda mig av ett ljusbrunt papper, vita snören och sedan tänkte jag ta några granris till. Det kommer bli jättevackert! Kanske lite glitter också, roligt! Av kartong ska jag tillverka lapparna som ska hänga på där man skriver god jul osv på. Spännande! Jag är en sån person som älskar att ge, det är så roligt att göra någon glad.

Likes

Comments

På fredag blir det nytt golv i sovrummet
Vi har köpt ett ljusgrått fint golv med struktur till sovrummet. Är så nöjd med färgen! Så på fredag blir vi äntligen klar med det. Innan dess ska jag måla två väggar som behöver lite mer färg, också måste vi fixa nya lister. När vi renoverade hallen så valde vi lite bredare lister, det vart jättesnyggt! Tror vi gör desamma i sovrummet. Sen på tisdag hämtar vi nya dörrarna, det kommer bli så fint!

Garderobslösningen..
Det största problemet vi har här är med all förvaring. Allt från kläder till sängkläder. Så nu har vi bestämt oss för en "golv till tak" garderob. På Stinas jobb säljer de just sånna garderober med skjutdörrar, på Kungsängen i Birsta. Så det blir en sån på ena kortsidan i sovrummet. Vi har saftiga 275 i takhöjd så vi kommer få en stor & mycket rymlig garderob, så skönt! Självklart blir det bara spegeldörrar, det kommer göra att rummet ser större ut & det är ju så snyggt!

På bilden där ni ser byrån, där ska garderoben vara

Likes

Comments

Jag är en väldigt känslig & kärleksfull människa.
Jag har mina känslor väldigt nära, ibland utanpå huden. De går oftast att ta på & jag visar dom alltid. Jag tycker man mår bäst utav att visa vad man känner & vad man tycker. Om någon inte accepterar din åsikt eller känsla, så acceptera det lika som du vill bli accepterad för din. Jag älskar kärlek, jag älskar att ge. Nu är julen snart bara runt hörnet, det kanske blir extra känsligt då. Att man vill ha allting perfekt, glimmande & drömmande, man sliter för att det ska bli just så. Det ska vara julklappar för mycket pengar, det ska vara fint hemma och de ska vara fina kläder. Glöm inte bort, att det finns något finare än så. Det finns inget mer glimmande & drömmande än att älska varandra & fira denna högtid tillsammans. Glöm inte bort, att inte varje hus har hela familjen kvar. Glöm inte bort, att det inte är drömmande för alla. Jag har själv haft denna julstress, men inte nu. Ett julklappstips är att köpa något som är för en god sak, bra för naturen eller som ett Burn Cancer doftljus, så skänker du pengar samtidigt. Det ska jag!

Likes

Comments

I slutet på april smäller det
Nu har vi precis bokat för att renovera badrummet. Det ska bli sååååå kul alltså. Herregud vad jag längtar! Badrummet kommer gå i svart granit med skimmer i på golvet, stora vita marmor imitation på väggarna, byggda hyllplan med svartvit mosaik, inbyggd hylla med samma mosaik osv. Allt är klart liksom, hur kul ska det inte bli?

Jag ser så mycket fram emot det här
Bjuder på lite inspo bilder.
Bilden med det rosa badkaret visar hyllplanet & den inbyggda hyllan, byt det rosa mot svart så förstår ni. Vi ska även ha ett sånt badkar, fast i vitt med silvertassar. I taket kommer det vara som en stjärnhimmel, underbart!
Han som ska göra vårat badrum har gjort badrummet ni ser på bilden med rosa badkaret

Likes

Comments

Beställningarna strömmar in
Beställ du också, ett säkert kort i din inredning & ditt hem. Psst, de finns även i en mindre modell nu.
Kan skickas över hela Sverige

Likes

Comments